SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa
Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

U nás není jedno vyhraněné zvířátko, Petisek má rád snad všecky zvířátka, pejska od švagrové, slepice od sousedů, kačenky od bečvy, ovečky u prarodičů a doma má rád plyšovou vránu a ví že dělá krá krá, pak se mu líbí plyšový tučňák a andulka Pepíček od druhé babičky, na zahradě obdivoval motýly a včely. 🙂 fotka s Jesynkou od švagrové
Zeptala jsem se dcerky a odpověď je morčátko - kluk, protože je nejmazlivější 🙂 Z Lega ráda staví různé ohrádky a domečky pro zvířátky a říkala, že jí tam chybí právě morčátko 🙂 Morčátko je u nás nyní v kurzu, protože bude mít brzy narozeniny a přeje si ho k narozeninám 😉
U syna je nejoblíbenějším zvířátkem kočka, protože se mu líbí (přesná interpretace). Dcery nejsou zatím "zvířátkově" vyhraněné 😀
@blanche1206 Pepíček je super. 🙂 Ivánek snad po mebídkovi nic uklízet nebude 😀
@anetka1701 je moc hezké vidět, jak jsou obě holčičky u koní šťastné 🙂
Můj dvouapůlletý syn zvířátka nemá rád. Jak říká sám, má rád mašinky, auta a stavební stroje. Je prostě technicky zaměřený. Asi po dědečkovi. My s manželem to neseme statečně a snažíme se mu ukázat, že i rostlinky a zvířátka můžou být zajímavá. Duplo nám s tím pomáhá často. I když nemáme kromě podvozků pro auta a vláčky žádné specializované sady, syn má velkou představivost a z obyčejných kostek je ochoten postavit všechno od popelářů přes domíchávače k hasičské stanici. Zvířátka ovšem nestavíme, pomáháme si jinak. Stavíme například z kostiček ZOO. Já postavím ohrádky z kostiček a do nich dám miniaturní gumová zvířátka. Syn pak do zoologické zahrady jezdí duplovláčkem. Vozí zvířátka vláčkem s Pyšnou mašinkou na výlet do Brna a do Ostravy. Když zvířátka ze zoo utečou a schovají se, syn je po pokoji hledá s hasičským a policejním duplovozem. Stavíme z duplokostek domeček, ve kterém bydlíme. Poté, co vybetonujeme základy a postavíme z cihel zdi, syn do domečku nakonec nastěhuje i gumová zvířátka. Je zajímavé, že nejčastěji s námi bydlí prasátka. Příště si zkusíme hrát na Cestu kolem světa. Už to vidím. Pojedeme duploautem, duplovláčkem, duplolodí a duploletadlem přes poušť za velbloudími karavanami, přes prales za opicemi, přes močály za krokodýlem až na severní pól za ledním medvědem.
Přeji krásnou, ač u nás tedy deštivou sobotu,
docela mě při ní otázka, jaké zvířátko u nás právě frčí, rozesmála....před týdnem jsem nastoupila po šesti letech doma na mateřské dovolené zpět do práce...a nevěřila jsem tomu, jak moc člověk začne vnímat děti, když s nimi větší část dne není...všímá si pak různých detailů, které při 24hodinové péči spíše přehlíží....a s tím souvisí i téma zvířátka...mám tři děti, syna, šest let a dvojčata, tři roky....ač každý miluje jiné zvířátko, Anežka (3r) miluje kočičky, Jiřík (3r) miluje pejsky a nejstarší (6l) miluje tygry....tak doma mám pocit, že nejvíce milují a předvádějí OPICI!!! ...aneb, co udělá jeden, zákonitě udělá druhý i třetí....bez ohledu na to, jaké že to zvířátko vlastně mají rády 😀 ....a dnes, při tom děštivém venku tu mám pocit celý pavilon takových OPIČEK 😀 ....asi jsem si za ten týden na ten hlučnej "pavilon" nějak odvykla....😀DD
Petra
Moje Amálka miluje svou pandičku, má jí od narození jako věrného společníka. Je do ní úplně zamilovaná, když chce spinkat poprosí o Dudu a Pandu a jde to krásně. Minulý týden jsme pandu poprvé za dva roky ztratili (a naštěstí druhý den našli), celou noc plakala po pandičce...i když je už pěkně špinavá a použitá, je panda naše oblíbené zvířátko.
Na první dojem lehká otázka, ale když nad tím přemýšlím, tak až tak jednoduchá není 🙂
Dcera má nejraději svého hajánka - kravičku, ale má moc ráda i jiná zvířátka...
V zoo moc ráda pozoruje rejnoky, na které si může sáhnout, na žirafy by dokázala koukat hodiny a na kotuly celý den 🙂
Jinak se u nás sbírají tygři 🙂 protože, když se Laurinka narodila, byla častá otázka plus reakce: Jak se jmenuje? Laura. A kde má tygry?
Tak jsme začali sbírat tygříky, aby až bude větší mohla říct, že v postýlce 🙂
@germaine i medvídky ve světě LEGO DUPLO máme. 🙂 Najdete je právě v této stavebnici LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂 Nebo také v sadě LEGO UDPLO Lesopark - http://www.duplosvet.cz/produkty/lesopark
Tak u nás jednoznačně vede havů (=pes). Jednoho máme na zahradě a už je to jeho "kamaát Onda" (=kamarád Ronďa) 🙂
@bara_lego jj, Hýja je mazlíček, spí s námi v posteli, bereme ji na výlety... Syn už prostě tehdy v roce a půl měl svou hlavu a nechápal, proč by si měl koupit nějakého roztomiloučkého méďu, měkoučkého sloníka nebo něco podobného, Hýja byla asi láska na první pohled 🙂 a už to tak zůstalo a u nás už se budou asi napořád hledat knížky s obrázky hyeny a v zoo běhat jako první k pavilonu šelem B-)
Naše dcera ze všeho nejvíc miluje pejsky. Má jich v pokojíčku stovky. Plyšové, gumové, na polštářcích, na pouzdru do školy a samozřejmě i na oblečení.

U nás vedou žirafy 🙂