icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Velké staveniště 🙂

bara_lego
4. říj 2016

Staveniště s velkými silnými stroji je prostě fascinující místo! Co vyroste z hromady kostek? A co všechno dokáže pásový buldozer, jeřáb a pořádný náklaďák? Na velkou stavbu se můžete vydat se stavebnicí LEGO DUPLO Velké staveniště, která nadchne každého, kdo miluje budování něčeho nového.

Právě o pět těchto stavebnic LEGO DUPLO Velké staveniště si můžete zasoutěžit! Postavte s dětmi svou stavbu 🙂 Bude to věž nebo domeček? Pět vybraných odpovědí odměníme krásnou výhrou. Už teď víme, že si vaše stavby zamilujeme, každému tedy pošleme srdíčko.

Soutěžíme do soboty, v neděli proběhne vyhlášení výherců. 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Velké staveniště 🙂
Strana
misadan
4. říj 2016

Malý bude za pár dnů teprve rok, takže si kostky zatím jen oťukává...Ale maminka stavařka by nějakou takovou stavebnici uvítala, aby mohla dcerku učit pěkně v oboru 🙂 No a poté to bude domeček s věží ;)

evittta2801
4. říj 2016

Tak my ještě nemáme protoze nám je jenom 8 měsíců ale o vánocích ro urcite změníme. .. a byl by to domeček 😇

petracig
4. říj 2016

syn lego miluje, v současné době nejčastěji staví takovéto stavby, asi cukrovar 😀

cinda82
4. říj 2016

My bychom si postavily náš budoucí domeček, který snad příští rok začneme doopravdy stavět 🙂

janei35
4. říj 2016

Nase Karolinka (3,5 roku) je nas maly Borek stavitel. Stavi v podstate porad od rana do vecera. Vetsinou jsou to prave domecky at uz pro postavicky nebo pro zviratka, garaze pro auta, pro masinky a pro vsechno co jezdi i nejezdi🙂 No a do toho se ji plete nas maly Tomasek (1 rok), ktery je pravy opak🙂 Zbori na co prijde🙂 Takze je u nas nekdy pekne veselo🙂 Ale oba by byli verim z teto stavebnice nadseni!!! Troufam si rict, ze i tatinek a maminka🙂

sitemaka
4. říj 2016

staví rádi a staví pořád 🙂

susanking
4. říj 2016

Jeee ☹ na dny lega jsem se obzvlast tesila nebot to byla pro me moznost jak splnit synovi prani a to je mit Lego. zboznuje ho ze skolky, ale bohuzel jako maminka na rodicaku (samozivitlka) si na nej jeste bude muset pockat nebot se nemame jak zucastnit souteze cili z ceho postavit. ☹ ale auticka a bagry Dečko miluje moc moc . 🙂

verca38
4. říj 2016

Tak tuhle stavebnici by u nas ocenil asi nejvic tatinek 🙂 mela bych trochu strach,aby pak nezapomel dostavit nas domecek 😀 ..mame 6mesicu,ale nejspis brzy nejake LEGO DUPLO uz poridime 😉 zatim se u nas jen bouraji kominy z kostek 😀

koncita
4. říj 2016

Můj syn bezmezně miluje jakékoliv velké a silné stroje, pochopitelně naživo je to nejlepší, už si vyzkoušel sedět v traktoru, bagru, náklaďáku, multikáře a dokonce se nechal vznést do nebeských výšin na plošině 😉
Jenom ještě takovou stavebnici nemá a určitě by z ní byl nadšený 🙂 Mohli bychom potom spolu ve špatném počasí stavět a hrát si s tím, co zná z venku 🙂

misuulee
4. říj 2016

Nakladame vse 😀 a naramne by se na nam na to hodil jerab🙂

novauzivatelka007
4. říj 2016

U nás to vypadá, že by to bylo prostě staveniště, kde by pořád něco jezdilo sem a tam a převáželo kostičky, ať už náklaďák, buldozer nebo jeřáb 🙂
Z hromady kostek má prý vyrůst věž.

paja214
4. říj 2016

U nás je to v 99,9% staveb multifunkční vlak 😀

leniluki
4. říj 2016

Maty má 1,5 roku, zatím jsme ve fázi, kdy já stavím a on bourá, nebo přidává panáčky 😊 a postavila bych mu třeba domeček-nádraží k jeho vláčkodráze 😊

marilyn5
4. říj 2016

U nás se staví nejčastěji domečky 🙂 tentokrát to je mickyho autoservis s minnie restaurací a nahoře bydlí 🙂

rya
4. říj 2016

Můj dvouletý syn by využil na stavbu dědečkovi chaty kde mu v létě ochotně "pomáhal"🙂 schovával nářadí🙂.S duplem si syn velmi rád hraje máme dva vlaky,nákladák a letadlo.Hezký den přejeme 🙂

tomikkubik
4. říj 2016

Tak jelikož máme zatím tři sady Lega (bohužel patří k těm dražším hračkam:( tak nějaké extra stavby nepostaví. Ale dnes syn vymyslel perníkovou chaloupku (otočnou jako v pohádce o mrazikovi) k tomu nějaké menší stavby, ktere už stihl předělat :D moc si přeje k Vánocům další lego, snad se mu to splní. Jelikož čekáme třetí dítě, tak se nebojím, že by leželo někde v koutě nevyužité 🙂

ter89
4. říj 2016

Tak asi bych si mela jít zatím stavět sama, protože naší malé jsou teprve 4.měsíce a nejvíc tak zajímají ručičky, brebenteni a velké oči u plysaku 😀 ja osobně když jsem byla malá, nejčastější "stavba" byl "Majovy průvod". 🙂 pořád jsme je dělali s tátou, protože si to pamatoval z dětství. Vlacky, na ně panáčky a za ne vsechny zvířátek a šlo se. Jo a všichni mávali 🙂 a když si hraju se synovcem tak děláme bud majovy nebo cirkusovy průvod, vydrželo mi to do teď 😀 ale klidne postavím i věž 🙂

tomikkubik
4. říj 2016

Chvíli poté z perníkové chaloupky a dalších kostek vznikne letadlo :D

cobaltino
4. říj 2016

Jsem vždycky překvapená, co všechno syn dovede z Lega postavit! 😅 A vzhledem k tomu že už dva roky ho všechny dopravní prostředky drží, z téhle stavebnice byl byl v sedmém nebi! 😉

marssyy
4. říj 2016

Zdravíme aktuálně z pokojíčku, tohle si postavila moje dcera Laura sama. Lego Duplo je její neoblíbenější stavebnice, která ji zabaví na hodně dlouho. I když je to holčička hraje si převážně s vláčkem, autíčky a panáčky. Takové staveniště by ji určitě hodně nadchlo, protože pracuji ve stavební firmě, vidí jak se staví a teď by mohla stavět i ve svém pokojíčku 😉

kristyna8
4. říj 2016

Jak se blíží Vánoce staví se u nás Vánoční stromek 🙂

marcipanka.k
4. říj 2016

U nas se momentalne stavi zoologicka a vanocni strom, ktery se veze na namesti😆 Kdyby Vas prekvapil ten clun a ryba, to je pry podle syna kad a kapri😃

marcipanka.k
4. říj 2016
veklincovam
4. říj 2016

Postavili jsme garáž pro auta s panem opravářem. Který je tedy ve skutečnosti popelář 🙂

laisobel
4. říj 2016

Mame doma farmu, lodicku a kyblik kostek... Dcera odmalicka miluje traktory a bagry takze misto staje postavili s tatinkem garaz 🙂
Mimo garaze je vse jeji prace. Ve dvou letech je opravdu sikovna.
Urcite budeme psat Jeziskovi o dalsi stavebnice, o auta, bagr nebo krabici se spoustou zviratek, protoze od letni navstevy Zoo vzpomina na opicky, tygry a na slona, ktery prdel 🙂

awelin
4. říj 2016

Lego duplo se dětem hrozně líbí hrály by si s ním od rána do večera 🙂
i když mají podobné kostky tak se o ně hádají 😢 😢

bludickaaa
4. říj 2016

Staveni domecku u nas bylo to hlavni az do dovolene, od te doby se stavi bazen s sklouzackou, barem a samozrejme opalovaci lehatka pro panacky 🙂

a_nnysek
4. říj 2016

U nás se staví od rána do večera. Někdy u nás vyroste zoologická, jindy zase letiště. Tohle bude nějaký domeček, ale zatím je ve výstavbě. Pomáhá nám nakladač a musím uznat, že je to povedený kousek. Ostatní stroje by se nám také líbili, už jen proto, že syn má všechno, co má kola moc rád 😀 tak budeme doufat a já budu doufat, že mi moji kluci třeba někdy postaví domeček opravdový 😀 😀 😀 😀

petullama
4. říj 2016

Tohle je naše stavba a stavíme další 🙂

mykolaapsi
4. říj 2016

Stavíme most 🙂

Strana