VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Můj první náklaďák! 🙂
Máme pro vás první soutěž! 🙂
Ukažte dětem svět nakupování se stavebnicí LEGO DUPLO Můj první náklaďák. Procvičte si hledání dvojic i barvy. O deset těchto stavebnic můžete právě soutěžit!
Nakreslete nám s dětmi, co vše může takový náklaďák vézt! 🙂 Deset z Vás se může těšit na krásnou výhru. Všem zúčastněným také pošleme srdíčko 🙂

Náš náklaďák toho veze hodně, všechno se nám vlezlo i na papír 🙂. Mamince kytičku, pěkné boty, tatínkovi nove kolo, babičce hodně mouky, vajíček na perníčky, dědovi gumové medvídky a pejskovi dobrou kostičku a k tomu hodně vesele nálady 🙂🙂. vzhledem k tomu, že řidičem je tatínek, tak ještě pusinku pro maminku. 🙂
Dcera (3 r) po asi desetiminutovem vypravenim jak bude jeji nakladak vypadat a co poveze stala s pastelkou nad prazdnym papirem a povida " ten muj nakladak uz ujel" a sla si hrat.
@zzandulkaa nebojte, můžete se zúčastnit jiné soutěže 🙂 Nebo si přizvěte na pomoc nějakého člena rodiny. Hodně štěstí! 🙂
Kájík má 17m - tudíž s malováním musel pomoci tatínek. Náš náklaďák veze uhlí 🙂 Duplo stavebnici zatím doma nemáme, bude to určitě dárek ke 2. narozeninám. Zatím využíváme aplikace LEGO DUPLO na tabletu. Máme stažené všechny a jsou super. Nejprve jsem je "hrála" já a ukazovala a popisovala Kájovi, co dělám, co vidíme, teď už většinu úkonů ovládá sám. Myslím, že v dnešní době je důležité rozvíjet jemnou motoriku i tímto směrem 🙂

@bara_lego joo😊 on nikdy nic jeste nenakreslil, krome takovych tech detskych pokusu (neustale kolecka a cmaranice😊),tak se ted konecne muzu chlubit rodine, pac ti nam davaji zabrat,ze uz ma kreslit a stale to neumi