icon

Dny s LEGO DUPLO začínají! Co vás čeká?

bara_lego
23. lis 2015

Jsem moc ráda, že tu s vámi mohu tento týden být. Dny s LEGO DUPLO právě začaly a já jsem tu od toho, abychom si je společně užili 🙂. Mám pro vás nachystané tipy na vánoční dárky, spoustu zajímavých informací a také inspirativních her. Navíc budete mít možnost od středy do pátku pokládat otázky týkající se hraní a jeho důležitosti pro vývoj dítěte dětské psycholožce Simoně Hoskovcové. Chybět nebudou ani soutěže o krásné stavebnice LEGO DUPLO. Na první soutěž se můžete těšit již dnes.

LEGO DUPLO, to nejsou jen kvalitní a bezpečné stavebnice, ale celý svět plný dobrodružství a kreativních her, do kterého vás chci pozvat. Ráda vám odpovím na vaše otázky a pomůžu vám zjistit vše, co vás o LEGO DUPLO zajímá. Těšíte se, až si spolu zasoutěžíme?

Dny s LEGO DUPLO začínají! Co vás čeká?
Strana
z3
ireniq
23. lis 2015

Prosím o radu - postupně jsme nakoupili nebo dostali několik sad dupla, takze už máme pěknou hromadu materiálu, ale když chceme postavit něco poradneho, narazíme na to, že máme spoustu kostiček 2x2 a minimum těch dlouhých, třeba 2x8. V sadách bývá jenom jedna. Rada bych dokoupila jen ty dlouhé dilky, protoze ostatnich mame dostatek. Projela jsem eshopy, navštívila místní lego bazarek i prodejnu v Praze na Národní, bez úspěchu. Nemate nějaký tip? Děkuji

aja12345
23. lis 2015

@ireniq Ahoj,máme doma taky hromadu dupla,kupuju na MMB nebo Aukru,samozřejmě použité,ale rozdíl od nového moc nevidím,je to kvalitní stavebnice,ale počkala bych,ted je před svátkama,ceny jsou nejvyšší,kupovala bych až po Novém roce🙂

matulle
23. lis 2015

Koukám, ze všude je to stejné 😀 lego ta nej hračka. Sice je Matymu teprve 7 měsíců, ale Duplo uz na něj čeká ve skříni a Ježíšek mu také nějaké nadelí 🙂 i my jako děti jsme si s legem užily spoustu zábavy od mala až do puberty. A popravdě i v dospělosti je to fajn odreagovačka 😀 už se těším až budeme se synem stavit a rozvíjet tím jeho fantazii a kreativitu

weronikav
23. lis 2015

I u nás začlo být Duplo v kurzu, teď jsme konečně sehnali sadu velké nemocnice a za rozumný peníz 🙂. Jinak pod stromečkem to u nás bude hlavně duplo zaukolovali jsme i okoli, že nic jiného nechcem 🙂. Sice je to dražší sranda, ale za tu kvalitu kostiček a později i dětskou radost z postavených dílek, to stojí 🙂. U nás to vyhrává i náš duplo stoleček, který jsme udělali diky inspiraci tady na MK 🙂

agne
23. lis 2015

@weronikav jé to je udělané na stolečku Lack (55x55) z Ikea? A ta podložka je tam přilepená napevno nebo se dá i oddělat a hrát si s ní na zemi? Lepeno Herkulesem nebo něčím extra? Díky za tip 😉

weronikav
23. lis 2015

@agne jj je to ten z ikei, je to přilepené oboustranou lepenkou, sundat nejde, ona je ta deska sama o sobě dost měkká a dcera, jak na ni porad slapala, tak jsem se bála, aby ji nezlomila. A takhle je to i lepší, to co postaví si tam mohou nechat 🙂

agne
23. lis 2015

Duplo máme doma taky rádi, a proto bychom uvítali i výhodnější ceny, abychom mohli rozšiřovat naši sbírku 😵 . Bude nějaká předvánoční akce 😉 ?

bara_lego
autor
23. lis 2015

@ireniq to je skvělé, kolik kostek DUPLO už vlastníte. Mohla bych Vám doporučit stavebnici č. 6176 Základní kostky - sada DELUXE http://www.duplosvet.cz/produkty/lego-duplo-zak.... V této sadě naleznete také delší kostky🙂

Také bych Vám ráda poradila, jak postupovat při výběru stavebnice. Na každé krabici je vyobrazen počet kostek a také jejich velikost - příp. počet jednotlivých "bodů". Před koupí stavebnice je nejlepší si toto ověřit v kamenném hračkářství, je to nejjednodušší způsob, jak poznat, počet, velikost a tvar kostek 🙂 Snad Vám moje rada pomůže🙂 Bára

bara_lego
autor
23. lis 2015

@weronikav děkujeme za skvělý tip🙂 Velice kreativní a šikovný nápad🙂

@ agne v tomto předvánočním období obvykle mají kammnenné obchody a také e-shopy různé slevy či akční balíčky. Určitě najdete takový obchod, kde budete s cenou spokojená, tak hurá do objevování výhodných cen stavebnic LEGO DUPLO 🙂

monunkaaa
23. lis 2015

Krasny den,take se tesime a zkusime stesti jak pro nasi princeznu,tak pro cerstve narozenou neterinku a jeji sestricku 🙂

weronikav
23. lis 2015

Pěkne slevy na duplo mají v dracik a pompo, ale pouze s jejich kartami.
@agne

lenysek1988
23. lis 2015

Na soutěže se těším hlavně za malou. Má zatím zdědené lego classic po tátovi a to je na ni moc malinké. Tak třeba vyhrajeme 🙂

igiana
23. lis 2015

@bara_lego moc se tesim! 😵 Lego Duplo je nase naj hracka. Kdys se zapojim do kazde souteze, mohu vyhrat v kazde z nich?

bara_lego
autor
23. lis 2015

@igiana štěstí přeje připraveným 🙂 Můžete se zúčastnit všech soutěží, šanci uspět má každý🙂

@lenysek1988 určitě se vyplatí začít s LEGO DUPLO, kde jsou kostky dost veliká na to, aby padly do malých ručiček dětí🙂

První soutěž se bude vyhlašovat už za chvíli!🙂 Bára

marssyy
23. lis 2015

To je super, těším se na soutěže, u nás LEGO DUPLO vede na celé čáře 😎

zebruska
23. lis 2015

Babička už objednala u Ježíška Můj první traktor a Kreativní box... a na příští rok máme už taky vymyšleno (Farmu, Lesopark...) 🙂 Už se na něj těšíme, synovec si hraje s Duplem snad pořád, tak snad to našeho koumáka taky chytne 🙂

lucianapolis
23. lis 2015

Hezký den, Báro 🙂 jsem moc ráda, že Vás tu zase máme. Člověk se má hned na co těšit, když zapne počítač 🙂

markytka_1
23. lis 2015

Moc se těšíme na soutěže a hlavně se něco dozvím o legu pro malé a zjistíme co se nám líbí a co pořídíme, zatím jsme malý 🙂 Od jaké věkové hranice je lego duplo?

barry111
23. lis 2015

@markytka_1 od 1,5 roku jsou psané, ale my už zkoušíme stavět teďka. Viki má 13 měsíců. 🙂

kami1984
23. lis 2015

My stavíme, rsp.rozkládáme už od roku🙂 teď v 15měs už staví první kostky na sebe🙂

ninusch
23. lis 2015

Dobrý den, máte můj obdiv, že pracujete, kde pracujete. Já už bych všechno měla doma a bylo by po výplatách :D

petit_grisu
23. lis 2015

Těším se na soutěže. 😎 U nás duplo vede.. Už máme doma asi 7 krabic a pod stromečkem dostane Lukášek další. 😵

dudid
24. lis 2015

@bara_lego rada bych si take zasoutezila a kdybych nahodou vyhrala urcite by netere mely radost 🙂

bara_lego
autor
24. lis 2015

@markytka_1věková hranice pro LEGO DUPLO začíná od 1, 5 roku, proč ale děti nezačít seznamovat s kostatkami už dříve, že? Bezpečnosti se bát nemusíte, protože DUPLO kostky splňují ty nejpřísnější normy bezpečnosti🙂 Bára

megy
24. lis 2015

já bych se chtěla zeptat - nechystáte třeba nějakou sadu, kde budou jen samá zvířátka? nebo panďuláčci? my jsme totiž i zvířátkoví a po bazarech se mi teda nechce kupovat jedna figurka za pěkně drahé peníze. Nešlo by to nějak vyřešit?? 😀

barry111
24. lis 2015

@megy teď jsem malé kupovala toto v Dráčiku za 211 kč, hlavně proto, že tam je hodně zvířátek, mají tam teď na lega akci

megy
24. lis 2015

@barry111 jj, já vím, ale jde o to, že není sada, kde jsou všechna zvířátka po kupě, vždy je to třeba v nějaké sadě :-¨)

barry111
24. lis 2015

@megy to máš pravdu...

darkwitch
24. lis 2015

U nás dostane první lego o vánocích tak jsem zvedava jaky bude mit uspech. Chtela bych princeznu Sofii ale nevim co vybere deda 🙂

anik.l
24. lis 2015

@ireniq Zdravím, narazila jsem na pár e-shopů, které prodávají lego kostky po kusech. Můžete si tak vybrat jakou velikost i jakou barvu chcete.

Strana
z3