Dny s LEGO DUPLO začínají! Co vás čeká?
Jsem moc ráda, že tu s vámi mohu tento týden být. Dny s LEGO DUPLO právě začaly a já jsem tu od toho, abychom si je společně užili 🙂. Mám pro vás nachystané tipy na vánoční dárky, spoustu zajímavých informací a také inspirativních her. Navíc budete mít možnost od středy do pátku pokládat otázky týkající se hraní a jeho důležitosti pro vývoj dítěte dětské psycholožce Simoně Hoskovcové. Chybět nebudou ani soutěže o krásné stavebnice LEGO DUPLO. Na první soutěž se můžete těšit již dnes.
LEGO DUPLO, to nejsou jen kvalitní a bezpečné stavebnice, ale celý svět plný dobrodružství a kreativních her, do kterého vás chci pozvat. Ráda vám odpovím na vaše otázky a pomůžu vám zjistit vše, co vás o LEGO DUPLO zajímá. Těšíte se, až si spolu zasoutěžíme?

Koukám, ze všude je to stejné 😀 lego ta nej hračka. Sice je Matymu teprve 7 měsíců, ale Duplo uz na něj čeká ve skříni a Ježíšek mu také nějaké nadelí 🙂 i my jako děti jsme si s legem užily spoustu zábavy od mala až do puberty. A popravdě i v dospělosti je to fajn odreagovačka 😀 už se těším až budeme se synem stavit a rozvíjet tím jeho fantazii a kreativitu
I u nás začlo být Duplo v kurzu, teď jsme konečně sehnali sadu velké nemocnice a za rozumný peníz 🙂. Jinak pod stromečkem to u nás bude hlavně duplo zaukolovali jsme i okoli, že nic jiného nechcem 🙂. Sice je to dražší sranda, ale za tu kvalitu kostiček a později i dětskou radost z postavených dílek, to stojí 🙂. U nás to vyhrává i náš duplo stoleček, který jsme udělali diky inspiraci tady na MK 🙂
Duplo máme doma taky rádi, a proto bychom uvítali i výhodnější ceny, abychom mohli rozšiřovat naši sbírku 😵 . Bude nějaká předvánoční akce 😉 ?
@ireniq to je skvělé, kolik kostek DUPLO už vlastníte. Mohla bych Vám doporučit stavebnici č. 6176 Základní kostky - sada DELUXE http://www.duplosvet.cz/produkty/lego-duplo-zak.... V této sadě naleznete také delší kostky🙂
Také bych Vám ráda poradila, jak postupovat při výběru stavebnice. Na každé krabici je vyobrazen počet kostek a také jejich velikost - příp. počet jednotlivých "bodů". Před koupí stavebnice je nejlepší si toto ověřit v kamenném hračkářství, je to nejjednodušší způsob, jak poznat, počet, velikost a tvar kostek 🙂 Snad Vám moje rada pomůže🙂 Bára
@weronikav děkujeme za skvělý tip🙂 Velice kreativní a šikovný nápad🙂
@ agne v tomto předvánočním období obvykle mají kammnenné obchody a také e-shopy různé slevy či akční balíčky. Určitě najdete takový obchod, kde budete s cenou spokojená, tak hurá do objevování výhodných cen stavebnic LEGO DUPLO 🙂
Krasny den,take se tesime a zkusime stesti jak pro nasi princeznu,tak pro cerstve narozenou neterinku a jeji sestricku 🙂
Na soutěže se těším hlavně za malou. Má zatím zdědené lego classic po tátovi a to je na ni moc malinké. Tak třeba vyhrajeme 🙂
@igiana štěstí přeje připraveným 🙂 Můžete se zúčastnit všech soutěží, šanci uspět má každý🙂
@lenysek1988 určitě se vyplatí začít s LEGO DUPLO, kde jsou kostky dost veliká na to, aby padly do malých ručiček dětí🙂
První soutěž se bude vyhlašovat už za chvíli!🙂 Bára
Babička už objednala u Ježíška Můj první traktor a Kreativní box... a na příští rok máme už taky vymyšleno (Farmu, Lesopark...) 🙂 Už se na něj těšíme, synovec si hraje s Duplem snad pořád, tak snad to našeho koumáka taky chytne 🙂
Hezký den, Báro 🙂 jsem moc ráda, že Vás tu zase máme. Člověk se má hned na co těšit, když zapne počítač 🙂
Moc se těšíme na soutěže a hlavně se něco dozvím o legu pro malé a zjistíme co se nám líbí a co pořídíme, zatím jsme malý 🙂 Od jaké věkové hranice je lego duplo?
@markytka_1 od 1,5 roku jsou psané, ale my už zkoušíme stavět teďka. Viki má 13 měsíců. 🙂
My stavíme, rsp.rozkládáme už od roku🙂 teď v 15měs už staví první kostky na sebe🙂
Dobrý den, máte můj obdiv, že pracujete, kde pracujete. Já už bych všechno měla doma a bylo by po výplatách :D
Těším se na soutěže. 😎 U nás duplo vede.. Už máme doma asi 7 krabic a pod stromečkem dostane Lukášek další. 😵
@markytka_1věková hranice pro LEGO DUPLO začíná od 1, 5 roku, proč ale děti nezačít seznamovat s kostatkami už dříve, že? Bezpečnosti se bát nemusíte, protože DUPLO kostky splňují ty nejpřísnější normy bezpečnosti🙂 Bára
já bych se chtěla zeptat - nechystáte třeba nějakou sadu, kde budou jen samá zvířátka? nebo panďuláčci? my jsme totiž i zvířátkoví a po bazarech se mi teda nechce kupovat jedna figurka za pěkně drahé peníze. Nešlo by to nějak vyřešit?? 😀
U nás dostane první lego o vánocích tak jsem zvedava jaky bude mit uspech. Chtela bych princeznu Sofii ale nevim co vybere deda 🙂

Prosím o radu - postupně jsme nakoupili nebo dostali několik sad dupla, takze už máme pěknou hromadu materiálu, ale když chceme postavit něco poradneho, narazíme na to, že máme spoustu kostiček 2x2 a minimum těch dlouhých, třeba 2x8. V sadách bývá jenom jedna. Rada bych dokoupila jen ty dlouhé dilky, protoze ostatnich mame dostatek. Projela jsem eshopy, navštívila místní lego bazarek i prodejnu v Praze na Národní, bez úspěchu. Nemate nějaký tip? Děkuji