icon

SOUTĚŽ: Který Linola produkt se vám v boji s atopickým ekzémem osvědčil nejvíc?

simi_linola
18. led 2016

Milé maminky, podělte se s námi o to, který produkt, případně produkty z řady Linola jste používali a které se vám v boji s ekzémem osvědčily nejvíce. Jedné z vás pošleme novinku v řadě Linola - krém na ruce Linola Hand.

SOUTĚŽ: Který Linola produkt se vám v boji s atopickým ekzémem osvědčil nejvíc?
Strana
z2
a_nnysek
19. led 2016

Určitě olej do koupele, po pár umytích byla suchá kůže pryč 😉

desamo
19. led 2016

Dobrý den, mám 11měs. synka a ten má ekzém: používám linolu fett - olej při koupání a linolu fett - krém. Jsem velice spokojená, jeho pokožka je jemnější. Takže velká spokojenost 🙂

simonceli
19. led 2016

Nam linola olejicek a linola krem. Na atopicky ekzem nasich deti jsou nejlepsi.

bartoska81
19. led 2016

My uz od narodenia pouzivame olej do vany Linola Olbad, dcera ma teraz 14 mesiacov a zatial sa ziaden ekzem neobjavil. Pouzivame ho ako prevenciu, pretoze ja od mala trpim na atopicke ekzemy, tak aby sa nahodou nieco neobjavilo aj u nej. Olej krasne vonia a nemasti vlasky, takze sme spokojne. Staci dat pak kvapiek do kupela a nemuste sa potom zdrzovat mazanim na telicko po kupeli.

simi_linola
autor
19. led 2016

@skyvik to ma nenapadlo, to máš veľkú pravdu, v ľahu sa to asi ťažko robí 🙂 Moja má 2,5 roka, takže dobre že hovoríš 🙂 ďakujem 🙂

hipposkin
19. led 2016

@simi_linola Ono umytí pod tekoucí vodou je u nás dost problematické, voda nám teče s hodně nestabilní teplotou. I když se sprchuji já, tak s tím bojuji (teče ledová voda a hned zase hodně horká). Takže na miminko vodu ze sprchy pouštět nemůžu. Ale díky za radu s šampónem, nevěděla jsem, že ho Linola také vyrábí. Předpokládám, že nevysušuje kůži na hlavičce? (Normální šampón proto nepoužíváme.)

kami1984
19. led 2016

Udělaly se mi zase dvě ložiška na ruce, bohužel na pravé, kterou používám nejvíce. Na doporučení jsem si koupila Linola Fett a je super. Během týdne vidím a cítím zlepšení🙂) Nikdy mi nic tak rychle nezabralo, až tomu sama nevěřím🙂 že jsem Linolu neobjevila dřív:((

simi_linola
autor
19. led 2016

@hipposkin nevysušuje, preto našťastie sedí aj nám... je presne určená na suchú a svrbiacu pokožku hlavy. Má naozaj jemné a citlivé zloženie a u nás zabodoval aj vďaka tomu, že neštípe v očkách a nedráždi (povinne sme s mužom museli otestovať, inak by ho dcérka ani neskúsila :D ). A taktiež neobsahuje žiadne konzervanty, farbivá ani parfémy 🙂 🙂 Ak budeš chcieť, tu si môžeš o ňom ešte niečo pozrieť : http://www.linolaprodeti.cz/prehled-produktu/li... A ešte ma napadlo k tej nestabilnej tečúcej vode, mali sme podobný problém kým sme sa nepresťahovali, síce sme ešte nemali deti, no vtedy som si ja zvykla oplachovať vlasy s vodou, ktorú som si predtým napustila do kýblika -voda bola pekne zmiešaná vlažná a vyhla som sa ľadovému alebo vriacemu prekvapeniu 🙂 Držím palce 🙂

sarka49
19. led 2016

My bojujeme úspěšně proti ekzému olejem do koupele.

fouskovi
19. led 2016

Mě se osvědčil olej do koupele od Linoly

hanusovama
19. led 2016

Zatím máme pouze Linola face, netušila jsem že jsou další výrobky. Máme velmi suchou pokožku, vypadá to že vezmu lékárnu útokem 🙂

jamborka
19. led 2016

Linola Fett ... dcera měla na zádíčkách a asi po měsíci mazání ekzém zmizel ... takže za mě TOP 😉

lin18
19. led 2016

Už jsem psala do tématu o nejoblíbenější produkt....takže za sebe jako ekzematika:
Linola Fett ...nedám dopustit a doporučuju kde můžu 🙂 . Syn měl na ruce vyrážku...asi ne přímo ekzém, ale červené suché hřbety rukou. Sama jsem ekzematik takže jsem mazala vším co jsem měla doma...Excipialem, indulonou, měsíčkovou a konopnou mastí....nic nepomáhalo. Potom jsem na doporučení známé zakoupila krém Linola a do týdne měl ruce krásně hebké. Dokonce jsem zjistila příčinu...ve školce změnili mýdlo a syn měl na něj tuhle reakci. Zajímavé je, že Linola mýdlo "přeprala" i když jej ve školce pořád používal (že je mýdlo příčinou jsme zjistili až po vyléčení). Od té doby mažu Linolou občas preventivně celé tělo a při náznaku jakékoliv kožní nerovnováhy nasazuji intenzivní promazávání...nejen u syna ale i u sebe

dorkas1
20. led 2016

Jednoznačně linola olej do koupele a tělové mléko. Měla jsem to u dvou starších dětí a teď u třetího prcka taky. Krásně po tom voní, pokožka jak dětská prdýlka a hlavně žádný pocit sucha či olupující se kůže.

simi_linola
autor
20. led 2016

@lin18 to je super tip a skvelá skúsenosť 🙂 aj ja používam u syna Linolu preventívne a klop klop klop, zatiaľ sa nám darí 🙂 ďakujem a pekný deň 🙂

verkaunka
20. led 2016

Zdravím, sama soutěžit za sebe nemůžu, ale alespoň přidám příspěvek... kamarádce se nejvíce osvědčilo tělové mléko, a šampon, ale co vím, tak chválí všechny produkty... abych řekla pravdu, tak se v nich moc nevyznám, ale když už něco kupuji, tak právě tělové mléko a šampon, to se u nich spotřebuje nejvíce...

richovka
20. led 2016

Za nas take linola olej do koupele.Zrovna dnes mi dorazila objednavka tri o zasoby🙂

hanusovama
20. led 2016

Na Linolu jsem prisla diky sve 6-lete dceri loni v zime, doktorka nam ji poradila a behem 2 dni byl klid. Ted mame 2,5 mesicni prdolku je hrozne sucha, mazali jsme sadlem, Indulonou a vsemi moznymi i nemoznymi olejicky z lekarny a na prirodni bazi jen oblicej ktery jsem ji mazala linolou byl ok, vcera jsem tu zjistila ze je vice produktu. A jak uz jsem psala lekarna sla utokem 🙂 hned jsem malou namazala lanolou fett a supinky se zatim neobjevili u vseho ostatniho nebyl zadny rozdil... tak snad zacneme boj vyhravat 🙂 DEKUJI za takove stranky a vsem maminkam co se deli o sve zkusenosti. A ten telovy krem vazne krasne voni 🙂

nicol22
20. led 2016

U nás určitě olej do koupele. 😊

simi_linola
autor
20. led 2016

@hanusovama Ďakujem za krásnu skúsenosť a verím, že svoj boj naozaj vyhráte 🙂 Všetko dobré prajem 🙂

ustarana
20. led 2016

U nás to funguje Linola Shower and Wash alebo do kúpeľa Linola Fett Ölbad a Linola Lotion na mazenie. Keď sa začne jedno vynechávať, tak je za niekoľko dní vidieť zhoršenie ekzému.

victress
22. led 2016

syn má čerstvě diagnostikovaný AE, takže jsem z toho trochu rozhozená, snad mi tato diskuse pomůže vybrat nejvhodnější krém 😝

simi_linola
autor
22. led 2016

@victress je mi to ľúto a držím palce, nech u vás AE prebehne čo najrýchlejšie a najľahšie 🙂 Všetko dobré prajem 🙂

esterierka
24. led 2016

Zatím jsme vyzkoušeli jen olej do koupele a naprostá spokojenost, rádi bychom vyzkoušeli i šampon.

simi_linola
autor
24. led 2016

Krásnou neděli všem 🙂

Srdečně se vám chci poděkovat za všechny vaše milé příspěvky, zkušenosti a dotazy. Bylo velmi těžké vybrat jen jednu z vás, ale dovolte mi poblahopřát v této diskusi @petratr
- vyhráváš krém na ruce Linola Hand. Poprosím tě pošli mi do IP tvou adresu a telefonní číslo.

Vám všem ještě jednou velmi děkuji a snad se vidíme opět brzy 🙂

Strana
z2