icon

VELKÁ SOUTĚŽ o dárkové balení produktů Linola: Zima v plném proudu

simi_linola
11. led 2016

Milé maminky a tatínci,
Zima je jak se zdá tady a se vším všudy. Zmrzlé tváře, suché ruce, ale také bruslení a sáňkování…
Proto jsme na toto téma pro vás připravili zimní foto-soutěž.

Stačí, když sem vložíte jakoukoliv fotku jak trávíte tyto mrazivé dny s Linolou nebo i bez ní a my na konci našich Dnů s Linola vybereme 5 nejlepších fotek a výherci získají dárkové balení Linola produktů – Linola Face - krém na obličej, Linola Lotion - tělové mléko a Linola Shower and Wash – sprchová a mycí emulze.

Soutěž trvá od pondělí 11.1.2016 do pátku 22.1.2016 🙂. V neděli 24. 1. 2016 oznámíme výherce a budeme se snažit poslat výhry co nejdříve.

Přejeme vám příjemné zimní soutěžení a úsměv při vytváření i prohlížení soutěžních příspěvků.

VELKÁ SOUTĚŽ o dárkové balení produktů Linola: Zima v plném proudu
Strana
z7
annapans
11. led 2016

Čekání na sníh jsme si krátili procházkami a prací na dětském ponku 🙂 Nakonec jsme se ale i mi dočkali a otestovali boby, které u nás nechal Ježíšek.

a_nnysek
12. led 2016

Užili jsme si sněhu, než nám zmizel 🙂 A teď si rádi zajdeme do bazénu nebo do dětské herny, hlavně abychom se nenudili 😉 😉 😉

lenula4
12. led 2016

My jsme si první sníh užily kočárkováním 🙂

dendy88
12. led 2016

snih jsme vyuzili co jsme mohli,i za tmy, snad napadne dalsi

lenkaatom
12. led 2016

My jsme si první sníh užili hlavně bobováním a řáděním ve sněhu to se klukům nejvíce líbilo. 🙂 🙂 🙂

luciska82
12. led 2016

Celé dny sáňkujeme, stavíme sněhuláky a nejmenšímu se v kočárku krásně spinká 🙂

petracig
12. led 2016

Letos Tádík si Tádík poprvé pořádně užívá sněhu 🙂

fouskovi
12. led 2016

Tak jsme připravený na zimu než jsme si jí stačily užít ,snížek nám slezl, tak snad brzy ještě napadne a my si ho užijeme s Linolou.

janula49
12. led 2016

Hned jak nasněží, tak musíme ven ;) Konečně mají děti i druhé boby, tak vyhlížíme sníh, aby mohli jezdit každý ve svých.

janula49
12. led 2016

Hned jak nasněží, tak musíme ven ;) Konečně mají děti i druhé boby, tak vyhlížíme sníh, aby mohli jezdit každý ve svých. No a malá mi to odeslala dřív, než jsem připojila fotku ;)

paja214
12. led 2016

Mrazivé dny trávíme u topení 😀

pavlak5
12. led 2016

Ahoj ,posílám zimní foto svého syna ,je plný energie a nadsený z každého zážitku,při dovádění nemá čas na nic jiného,tak za nim s krémíčkama a patlátkama běhá pořád maminka.

tinka.binka
12. led 2016

Ale usmieva sa 🙂

amaliee
12. led 2016

Když nasněžilo, tak už nebylo třeba výzdoby 🙂

lenass
12. led 2016

My děláme nejraději "andělíčky".

blahova_andrea
12. led 2016

sice u nás bývá sněhu málo, ale když už, tak se musí využít. i já tedy zkusím soutěžit a připojím pár fotek z našich radovánek 🙂

renyb
12. led 2016

Zimu-pravou zimu se sněhem jsme si užívali takto a teď jsme každý den venku, alespoň na procházce, nebo blbnem s pejskem

mkrelo
12. led 2016

Poprvé jsem sníh viděl, když mi byly 3měsíce a to jsem pozoroval, co to je to bílé, co okolo mého kočáru poletuje..Podruhé letos je mi 15měsíců a k Vánocům jsem dostal boby, a už chodím, tak to bílé mohu chytat do dlaně, zkoušet,co to studí..První foto zkouším boby a druhá už mám takovou sílu, že utáhnu na bobech i tátu.

hance09
12. led 2016

Fuuj sníh 😀 ... u nás už není :-/

konidana
12. led 2016

První sníh jsme si užili (a zakonzervovali do sněhuláka) už v listopadu. První lednový týden překvapil sněhovou nadílkou v našem městě po několika letech, a tak jsem, místo focení zimních radovánek, narychlo sháněla sněhule a kozačky, které jsme v minulých letech vůbec nepotřebovali, proto je děti vůbec neměly. Už to zase všecko roztálo, ale boty máme, tak doufám, že ještě letos napadne:D

yvoush
12. led 2016

🙂

nefertiti20
12. led 2016

Sice už sníh opadl, ale než se tak stalo, stihli jsme vyfotit Mindu, jak si užívá na sněhu. Miminko čekáme v únoru, takže rodinné fotky se sněhem a s prcek budou až příští rok 🙂

makika123
12. led 2016

My byly hledat kešky

lenkabukov
12. led 2016

Ahojky. Tak ja jsem v 16tt, takže mé opravdové užívání na sněhu mi brzy skončí, protože už mám také trošku strach. Ale v krásném počasí jsem si to teď neodpustila a vyvětrala koníky. 🙂

kancatko
12. led 2016

Kačenka má sníh moc ráda, každý den si ho užíváme 🙂

radkon
12. led 2016

Náš skoro 9 měsíční pupíček Tobiášek a jeho úplně první zima se sněhem a bobování.Sice jsme bobovaly cca 20 minut ale malému se to strašně líbilo 🙂 Už se těšíme na další zimu se sněhem

rezetka
12. led 2016

My si zimu užíváme, jak jen to jde. 😎

sarka49
12. led 2016

Takových krásných fotek... Naše malá dcerka si zimu a tu trochu sněhu užívá zachumlaná v kočárku a já na svahu když se zrovna neprocházíme 🙂

zanolkamanolka
12. led 2016

Jelikož máme miminaka, tak na prochajdach s kocarem...🙂

Strana
z7