Soutěžte o dudlíky MAM Air
Milé maminky,
dnešní soutěž bude o jeden z velmi oblíbených dudlíků MAM. Je to dudlík Air, který má velké otvory v límci, takže pokožka dýchá a netvoří se na ní vyrážka. Navíc už nepřijdete ani o jeden úsměv vašeho miminka 🙂
Proto o ni dnes uspořádáme soutěž! Dnes mě zajímá:
Jaké motivy by se vám na dudlících líbily? 🙂
Soutěž trvá do zítřejší 9. hodiny.
Přeji hodně štěstí!

Malá je dost ujetá na traktory 🙂, takže holčičí treba fialový dudlik s traktorem, to je asi přesně to co by nás potěšilo, ono vůbec sehnat jakýkoliv fialový dudlik je nadlicky výkon.
Nám by líbil na dudlíku daněk, protože dcera se jmenuje Daňková.
Dudlik svitici ve tme s motivem kocicky 🙂
Nam nejaka svetla barva s motivem lesniho zviratka😊
Mě by se líbil s hvězdičkami, a teď hodně nakupuji vše s motýlkama takže i na dudliku by to bylo úžasné
dcerka je Stelinka, takže motiv svítící hvězdičky bych ihned koupila. 😵
Červený s beruškou 🙂 pro tu naši berušku 🙂
Nám by se moc libili dudliky s motivy měsíčku 🙂 klidne i s hvězdami, takovy podobný styl jako kdyz zacinaji filmy od Dreameworks, krásný fantasy motiv 🙂
My jsme hodně zvířátkoví, chybí nám jen oblíbbený ježeček.
Nám by se líbil se žabkou, tatínkovi s autakem a motorkou a babička by vzala s hrochem i pro sebe 😂
No jelikož je manžel vodák, tak by byl určitě rád kdyby mohl svému synovi nebo dceři koupit dudlík s motivem něco s vodáctvím 🙂
Mě by se líbily symboly zvěrokruhu 😉
Mě by se líbily dudlíky s postavami z večerníčků. Křemílek a vochomůrka, Krteček, Maková panenka, Motýl Emanuel, Bob a bobek, Rákosníček, Maxi pes FÍk a Ája a další 🙂 milujeme večerníčky 🙂
Mně by se líbil svítící s hvězdičkami, ovšem dcerka by určitě chtěla nějaké zvířátko, například poslední dobou oblíbená "Apice" či "Bobži" 🙂
Nam by se libil se jmenem,svitici/ty hodne pouzivame uz ted/ a jelikoz ma malicka rada Masu a medveda tak nejakyho dudanka s Mášou :D
Nám by se libili dudlíky se sportovními motivy..maly cyklista nebo hokejista..Takovy dudlík by u nas nesměl chybet..
Já si myslím, že těch žabiček, zajíčků, lištiček.....je už hodně. Některé maminky kolikrát ani nechtějí vědět co čekají a blízcí jim třeba chtějí koupit neutrální dudlík. Takže já bych se přimlouvala např. za barevné geometrické tvary(různě se prolínající barevné trojúhelníky, kola či kruhy) eventuálně i např. hvězdičky .Myslím, že by to mohlo být hezké a neotřelé. Např. využít i stříbrné barvy, pokud by to šlo, budila by i luxusní dojem
Nam by se libil dudlik cely vicebarevny a unisex (dudliky pouzivame jedine mam, ale uz mame tech ruzovych a fialovych dost) a kdyz koupime zeleny nebo zluty, tak jsou krasne jemne barvy, ale spatne se hledaji... takovy barevny spiraly napr nebo i duhove jednotlive vnejsi okraje od mam perfect by nebyly spatne 😉
U nas barevne a sice mame holcicku ale od malicka miluje traktory a bagry a vlaky. A ciste chlapecke motivy jsou jen na modrych a zelenych dudlikach. Plati to i s oblecenim.
Takze za nas chlapecky motiv na holcici barve napriklad - ruzovy dudlik s traktorem nebo tak 🙂
Pripadne oblibene Vecernicky, klasika jako Bob a Bobek, Makova panenka a tak...
jemné pastelové barvy a v nich drobné tvary (např. lístečky, srdíčka, slzičky, spirálky apod.)
Samozrejme napisy jako I ❤️ Mummy, dady apod. ty jsou ted hodne popularni, ale treba drsny dudlik ve stylu rock star nebo punk jsem nikde jeste nevidela a brala bych hned 😉
Líbily by se mi sovičky nebo hvězdičky. Barvy by se mohly různě měnit podle úhlu pohledu a svítit ve tmě.
mě by se určitě líbily motivy krtečka, rákosníčka, prostě z českých večerníčků a dále nápisy jako little love, love whith smile, big boss atd. 🙂
jsme rodina motorkáři,tak motorku 😀
Geometrické tvary, nebo hvězdičky
Vzhledem k tomu, že ulítávám na Snoopym, tak bych brala všemi deseti, kdyby byl na dudlíku jeho motiv. A klidně nejen na něm 😀

Večerníčkové postavičky 🙂