Soutěžte o dudlíky MAM Air
Milé maminky,
dnešní soutěž bude o jeden z velmi oblíbených dudlíků MAM. Je to dudlík Air, který má velké otvory v límci, takže pokožka dýchá a netvoří se na ní vyrážka. Navíc už nepřijdete ani o jeden úsměv vašeho miminka 🙂
Proto o ni dnes uspořádáme soutěž! Dnes mě zajímá:
Jaké motivy by se vám na dudlících líbily? 🙂
Soutěž trvá do zítřejší 9. hodiny.
Přeji hodně štěstí!
Malá je dost ujetá na traktory 🙂, takže holčičí treba fialový dudlik s traktorem, to je asi přesně to co by nás potěšilo, ono vůbec sehnat jakýkoliv fialový dudlik je nadlicky výkon.
Mě by se líbil s hvězdičkami, a teď hodně nakupuji vše s motýlkama takže i na dudliku by to bylo úžasné
Nám by se moc libili dudliky s motivy měsíčku 🙂 klidne i s hvězdami, takovy podobný styl jako kdyz zacinaji filmy od Dreameworks, krásný fantasy motiv 🙂
Nám by se líbil se žabkou, tatínkovi s autakem a motorkou a babička by vzala s hrochem i pro sebe 😂
No jelikož je manžel vodák, tak by byl určitě rád kdyby mohl svému synovi nebo dceři koupit dudlík s motivem něco s vodáctvím 🙂
Mě by se líbily dudlíky s postavami z večerníčků. Křemílek a vochomůrka, Krteček, Maková panenka, Motýl Emanuel, Bob a bobek, Rákosníček, Maxi pes FÍk a Ája a další 🙂 milujeme večerníčky 🙂
Mně by se líbil svítící s hvězdičkami, ovšem dcerka by určitě chtěla nějaké zvířátko, například poslední dobou oblíbená "Apice" či "Bobži" 🙂
Nam by se libil se jmenem,svitici/ty hodne pouzivame uz ted/ a jelikoz ma malicka rada Masu a medveda tak nejakyho dudanka s Mášou :D
Nám by se libili dudlíky se sportovními motivy..maly cyklista nebo hokejista..Takovy dudlík by u nas nesměl chybet..
Já si myslím, že těch žabiček, zajíčků, lištiček.....je už hodně. Některé maminky kolikrát ani nechtějí vědět co čekají a blízcí jim třeba chtějí koupit neutrální dudlík. Takže já bych se přimlouvala např. za barevné geometrické tvary(různě se prolínající barevné trojúhelníky, kola či kruhy) eventuálně i např. hvězdičky .Myslím, že by to mohlo být hezké a neotřelé. Např. využít i stříbrné barvy, pokud by to šlo, budila by i luxusní dojem
Nam by se libil dudlik cely vicebarevny a unisex (dudliky pouzivame jedine mam, ale uz mame tech ruzovych a fialovych dost) a kdyz koupime zeleny nebo zluty, tak jsou krasne jemne barvy, ale spatne se hledaji... takovy barevny spiraly napr nebo i duhove jednotlive vnejsi okraje od mam perfect by nebyly spatne 😉
U nas barevne a sice mame holcicku ale od malicka miluje traktory a bagry a vlaky. A ciste chlapecke motivy jsou jen na modrych a zelenych dudlikach. Plati to i s oblecenim.
Takze za nas chlapecky motiv na holcici barve napriklad - ruzovy dudlik s traktorem nebo tak 🙂
Pripadne oblibene Vecernicky, klasika jako Bob a Bobek, Makova panenka a tak...
jemné pastelové barvy a v nich drobné tvary (např. lístečky, srdíčka, slzičky, spirálky apod.)
Samozrejme napisy jako I ❤️ Mummy, dady apod. ty jsou ted hodne popularni, ale treba drsny dudlik ve stylu rock star nebo punk jsem nikde jeste nevidela a brala bych hned 😉
Líbily by se mi sovičky nebo hvězdičky. Barvy by se mohly různě měnit podle úhlu pohledu a svítit ve tmě.
mě by se určitě líbily motivy krtečka, rákosníčka, prostě z českých večerníčků a dále nápisy jako little love, love whith smile, big boss atd. 🙂
Vzhledem k tomu, že ulítávám na Snoopym, tak bych brala všemi deseti, kdyby byl na dudlíku jeho motiv. A klidně nejen na něm 😀

Večerníčkové postavičky 🙂