icon

Soutěžte o dudlíky MAM Air

petra_mam
15. zář 2016

Milé maminky,
dnešní soutěž bude o jeden z velmi oblíbených dudlíků MAM. Je to dudlík Air, který má velké otvory v límci, takže pokožka dýchá a netvoří se na ní vyrážka. Navíc už nepřijdete ani o jeden úsměv vašeho miminka 🙂

Proto o ni dnes uspořádáme soutěž! Dnes mě zajímá:

Jaké motivy by se vám na dudlících líbily? 🙂

Soutěž trvá do zítřejší 9. hodiny.
Přeji hodně štěstí!

Soutěžte o dudlíky MAM Air
Strana
z4
butterfly79
15. zář 2016

Mě osobně by se na dudlíkách líbily mandaly 🙂

allderty
15. zář 2016

Nám se nejvíc líbili dudlíčky,které v noci svítili.A taky by se mě líbilo obrázky zvěrokruhu na dudlíčku🙂. U malého jsem vyzkoušela asi 10 druhů dudlíku a materiálů,ale pak si oblíbil jedině MAM🙂

tynuse85
15. zář 2016

Znameni zverokruhu, vlajka ČR 🙂

hannicka32
15. zář 2016

Ještě mě napadá podmořský svět ( rybičky, želvičky, mušličky, ...). Nebo veselí smajlíci na krásně barevných dudanech 😉

jahodnice
15. zář 2016

Motiv ovoce, zvířátek

ivulivac
15. zář 2016

Ocenila bych dudlik s napisem treba "Jsem andilek", "Mamincin chlapecek", "Tatinkova princezna" atd. 🙂

hannicka32
15. zář 2016

Poslední nápad 😉. Miminka jsou taaak sladká, takže cukrovinky jako bombónek, zmrzlinka, lízátko, dortíček,... 😊. Chlapi by spíš asi brali pořádnou klobásu nebo jitrnici 😀

simkrk
15. zář 2016

Mě by se libily zviřatka 😊 roztomila žirafa,slon,lviček,zebra 😊 a nebo čáp,kačenka kočička atd. 😊

monule007
15. zář 2016

Nam s malou by to bylo jedno,dulezite je aby nam sedel a mala byla spokojena.A to je pro me nejdulezitejsi. 🙂

magdaprokatu
15. zář 2016

Vtipné nápisy nebo smajlíci 😉 ale jinak prďolkovi to bude absolutně fuk, hlavně když mu bude tvarově vyhovovat 🙂

lichtakova
15. zář 2016

Zverokruh a nejake klucici motivy,masinka byla krasna i auto-co neco do vzduchu; letadla,rakety...ale tvarove rozhodne nic nemenit! 🙂

zuza92
15. zář 2016

Mam chlapecka a jelikoz nejsme zadni fandove sportu a zviratka jsou na dudlicich bezne..vime ze nas dedula by malemu koupil na dudanovi treba znacku automobilu je fanda jedne nejmenovane znacky 🙂 nas tatinek by zas urcite ocenil dudlicek s napisem on/off a ja nejake blikatko aby se mi lepe hledal v noci pod posteli :D

yelowangel
15. zář 2016

za mě zvířátka ale reálná takže fotky nebo kresby (barevné), obrázky hraček jako je dřevěný koník nebo vozíček pro holky panenka, kočárek..jména dětí..

nikita87
15. zář 2016

Nám by se líbil dudlík s motivem soviček, dcera sovičky miluje, tak by bylo fajn je mít i na dudlíku 🙂

clairinka
15. zář 2016

Dcera ostatni dudliky odmitala,jediny MAM ji uspokojil a uklidnil 🙂 motivy by se nam urcite libily se zviratkama(zirafa,slon,hroch,zebra,opice,plamenak,lachran,tucnak...).

girafka
15. zář 2016

Nam by se libily dudliky s masinkama,letadlama,bagrama..proste s dopravnima prostredkama 😉

terdo
15. zář 2016

Určitě by se mi libily na dudlíku nějaké národní motivy jak vlajka, lev apod.

andys3k
15. zář 2016

třeba s králíčkem, nebo úplně bez obrázku jen barevně odlišený, aby nebyl tolik nápadný a přitom byl decentní 🙂

susanking
15. zář 2016

Je uplne jedno co na dudliku je.🙂 hlavne ze ho deti maji radi a zavrou usta.:D vtip..🙂 jsou krasne dudliky jen pruhledne a nebo nejake klikyhaky, zviratek uz maji dost na bodickach at myslim ze dudlik uz by mohl byt decentni

zuziry
15. zář 2016

Mně by se líbil dudlík i když mám chlapečka s lístkama ze stromů nebo květama. Miluju přírodu ☺.

dddeen
15. zář 2016

třpytivé, které by v noci svítili 😀

irenoslava
15. zář 2016

autíčka letadýlka prostě něco pro kluky

lenula4
15. zář 2016

U Elišky by zabodovaly zvířátka - kravička, koník, ovečka apod.

mamkoun
15. zář 2016

Máme doma takového polokluka, takže místo na panenky je dcerka spíše na auta a traktory atd. Takže třeba motiv barevného auta by udělal divy, ale dudlíky mam, hlavně ty svítící jsou bez chyby, takže dětem se líbí i pouze barevné a motivy jsou spíše pro maminky🙂 Co by nám usnadnilo občasné hledání je nějaký patent na to, aby se dudlík sám ozval ale to už bych chtěla moc, díky🙂

verunka_korunka
15. zář 2016

Líbí se mi "vtipné dudlíky" takové co mají třeba velké zuby, upíři zuby, namalované našpulené rty... A z decentních asi něco z přírody, třeba beránek na noční (ty co svítí) a přes den žabka, zajíček...

ha_ja
15. zář 2016

Květinové a orientální motivy.🙂

bimmka
15. zář 2016

protože doma chováme ve velkém jedovaté žabky dendrobatky, tak žabka. A první zvíře, které se ddcera naučila nebyla kočka nebo pes. Ale kva kva🙂

zuza92
15. zář 2016

A nebo zrcatko! Aby mimi hazelo prasatka na ty otravne baby co furt chmataji do kocarku!:D

pajapajulinka
15. zář 2016

Nase rodina zije fotbalem, takze fotbalovy dudlik byl pro nas TOP 🙂

promar
15. zář 2016

Mě by se líbil dudlík se jménem miminka a pak s obrázky klasických českých večerníčků jako např. Rákosníček, Krteček, Křemílek a Vochomůrka, Maková panenka apod. a pak nějaké sváteční motivy např. kravata, motýlek, náhrdelník pro holčičky a tak.

Strana
z4