icon

Kdy začínáte nakupovat vánoční dárky?

pinkorblue_marcela
12. lis 2014

Z emailů na našem e-shopu víme, že spousta ze současných objednávek je už pod stromeček. U mě je to tak různě. Když vím, co chci, není problém objednat. Kdy přijde nápad na "ten pravý dárek" pro přítele, to netuším...

Strana
z3
punkzuza
12. lis 2014

@pinkorblue_marcela tak jak vidím jsou všichni stejní 😀

lura
12. lis 2014

Já mám o dárek méně - syn včera našel v mojí skříni vánoční dárek a rozbalil ho 😀 😀... musím najít lepší schovku 😉

pinkorblue_marcela
autor
13. lis 2014

@weru88 Tak Vaše odpověď mě dostala. Ale teď si říkám, že to není o moc jiné, než nakoupit všechno na jednom e-shopu. Když se Vám tak zadaří...

pinkorblue_marcela
autor
13. lis 2014

@jija To jste na tom nad očekávání dobře. Abyste ale neusnuli příští rok na vavřínech v domění, že je všechno zařízené z letoška. 😉

pinkorblue_marcela
autor
13. lis 2014

@punkzuza Můj přítel nechce být házen do jednoho pytle s ostaními a vždycky se dožaduje, abych to přehodnotila. Ale je tolik podobností, které člověk vidí u známých nebo v seriálech, že na některé situace padne "jako všichni chlapi" jako ulité. 😀

pinkorblue_marcela
autor
13. lis 2014

@lura To si ho mohl nechat? Já bych byla přísnější a zase bych ho zabalila a dala pod stromeček. Určitě ví, že to nebylo správně. Právě proto, že těch skrýší není moc, taky hned všechno balím a předpokládám, že to zůstane překvápko až pod stromeček.

jija
13. lis 2014

@pinkorblue_marcela to nehrozi s nasim systemem nakupovani budem zase neco presouvat i pristi rok🙂 ale my to tak mame i darky pres rok, vetsinou staci sahnou do skrine🙂

lura
13. lis 2014

Dárek zabalený nebyl, ale do skříně mi syn předtím nechodil (alespoň jsem si to myslela 😉 ) a tak jsem věřila, že je dárek v bezpečí. Syn je nemocný a byl doma s mužem. Po příchodu domů jsem našla hračku venku a mužský mi řekl, že si myslel, že tu hračku má 😖... a pak ještě dodal, že si s tím syn moc hezky hrál 😀. Co dodat...

breberka
13. lis 2014

já začínám nakupovat hned po Vánocích 😀 ......když je ve výprodeji něco, co vím, že se bude líbit i za rok, koupím to a schovám (často jsou to i dárky k narozeninám nebo i svátku)...... hlavní vlnu nákupů je u nás od října, kdy už je léto pryč a my doma začínáme o zimě a Vánocích mluvit.....stačí naslouchat přáním a postupně je "plnit" 😉

pinkorblue_marcela
autor
13. lis 2014

@lura Aha. Tomu se dá jen zasmát. Táta kryje syna. Jestli se díky nové hračce dřív uzdraví, budiž mu přáno. Můžete shánět náhradu... 😉

pinkorblue_marcela
autor
13. lis 2014

@breberka Takže ti lidi, co plní obchody po novém roce nejsou ti stejní, co už nakupovali hromady před Vánocemi. 😉 Nikdy jsem nezkoumala, jestli se to vážně vyplatí. Někdy jsou to jen rádoby slevy a jindy jsou to věci, které ani se slevou nechci. Ale jak říkám, poctivě jsem se nikdy nerozhlédla.

breberka
13. lis 2014

@pinkorblue_marcela někdy se to fakt vyplatí 😉

spygy
13. lis 2014

Tak už mi zbývá jen posledních pár dárku, tak mám radost 😉 každý rok nakupuji přes internet. Nemám ráda vánoční horečky a nemám ráda mraky lidí v nákupních centrech, tahanice apod. Takhle to mám doma v klidu a v pohodě 😉

lura
13. lis 2014

@pinkorblue_marcela Přesně tak, musela jsem se tomu už jen smát 😉 🙂.

holyjane
13. lis 2014

Já nakupuji už od léta,co mně kde zaujme...momentálně jsem s kontem už na nule,protože objednávky a nápady gradují a přes internet se nakupuje nejlíp🙂Pro partnera a dcerku už nakoupeno mám,teď zbývají rodiče,sourozenci a tchánovci. Jako každé Vánoce,tak i letos jsme si řekli,že to s dárky nebudem přehánět,ale buď jsem tak "posedlá" jen já,a nebo to opět poruší všichni..:D

pinkorblue_marcela
autor
14. lis 2014

@holyjane Takové sliby znám. Pak má člověk strach, že dostane víc a bude mu trapně, že nadělil tak skromně. Nebo ještě líp: Nic mi nedávej, ale já ti něco dám. Nebo domluva, že si na narozeniny nic dávat nebudeme a pak dostanu dárek den dopředu nebo o den později, protože to už není na narozeniny. 😉 Někdy je ale fakt těžké se udržet, když se to člověku tak líbí a i když ví, že už něco dřív koupil...

domorodka
18. lis 2014

Dárky v minulých letech jsem nakupovala vždy průběžně v celém roce... a to je pak v prosinci taková předvánoční pohoda už jít koupit jen ten papír na ně 😀 😵
fakt, to jsem si vždy vychutnávala tu atmosféru všech příprav 😵

Loni poprvé jsem nestíhala vůbec... a dárky jsem jela na poslení chvíli koupit až 23.12. 😅 😅 a to byl děs... byla jsem tak vyčerpaná a zoufalá, že nemám nic moc... 😅 ani pro mě ne 😀
takže takhle už vážně ne !!! 😀

Jak mám miminko, zatím se to rýsuje na internetové e-shopy... protože mě nenechá v klidu nakupovat... 😅 čili už nyní po večerech sjíždím internet, aby to pošta stihla... 😀

svoba
18. lis 2014

Průběžně od konce září. V prosinci spíš už jen peču, uklízím, naklízím 🙂

25ka
19. lis 2014

odt začatku listopadu a kedze mame kazdy tyden nekdo narozky tak darky na vanoce už mám nakupene 🙂

bjoucik.15
19. lis 2014

v průběhu začátku roku tak cca do léta zjišťuju co by kdo chtěl a od září nakupuju... jelikož mám malou tak nejčastěji přes web. Sem tam se jdu kouknout na živo, jak to vypadá a pak objednávám z netu.... letos my chybí už jen jeden dárek a mám to kompletní i papír už mám doma 😉 budu mít větší klid na pečení a zdobení před Vánocema 🙂

elvira
19. lis 2014

Když se podaří,t ak už v září, jen mám problém nevykecat, a neukázat, co jsem koupila... 😀
Letos už mám v podstatě všechno na hromádce, takže Ježíšek může přijít. 🙂

pinkorblue_marcela
autor
19. lis 2014

@domorodka Dobře děláte, že už to nenecháváte na poslední chvíli. V obchodech je pořád blázinec i přes statistiky, že na netu nakupuje pořád víc lidí. A kvůli doručování bych to taky neriskovala. Naše PPL sice zatím stíhá dle plánu, ale přiznávají, že jsou balíky doslova zavaleni. Ať dostanete, co si namyslíte včas a v pořádku. 😉

pinkorblue_marcela
autor
19. lis 2014

@svoba Tak to je značka ideál. Proč nemůže jednou zůstat uklizeno, když už člověk všechno důkladně očistil, vyčistil... 😖

pinkorblue_marcela
autor
19. lis 2014

@bjoucik.15 To Vám dám za pravdu, že mít dárky je jedna velká úleva a pomyslná fajfka na seznamu všeho, co chce máme ještě před Vánoci stihnout. Užijte si větší klid na jinou práci. 😉

pinkorblue_marcela
autor
19. lis 2014

@elvira Haha. Aby Vám ten Ježíšek něco neodnesl jiným dětem, když u Vás uvidí, že by se mu to hodilo. 😀 Jste skvělý rychlík.

edeltraut
19. lis 2014

Já nakupuji tak od října do začátku prosince... sem tam něco dokoupím ještě těsně před svátky. Nejvíc nakupuji po internetu, na klasické nakupování mě moc neužije 🙂.

zimkova
19. lis 2014

Nakupuji po celý rok. Nesnáším předvánoční shon. V zimních bundách se člověk potí, neví co má koupit, všechno drahé a všude spousta lidí. 🙂 🙂 Do sříně a pod postel se toho schová 🙂

atinkaa
19. lis 2014

V januari🙂) myslim ze aspon pupi @pupickova moju odpoved oceni🙂

pupickova
19. lis 2014

@atinkaa cením!!!! 😀 😀

beditha
19. lis 2014

Jednou jsme nakupovali 23.12. Knížku a čaj pro každého (to jsme měli velkou sešlost). Rok na to byl malé rok, takže to jsme ještě neslavili. Vloni dostala stodolu pro zvířátka a tu jsem objednala někdy v polovině prosince. Stejně to udělám i letos. Žádnej stres🙂

Strana
z3