Já bych to asi shrnula slovem vánoční atmosféra. Na té se musím aktivně podílet, protože sama se nevytvoří. Teď už řeším problém se stromečkem, který podle mě k tomu patří, ale přítel nechce... ☹
Budou to první Vánoce naší Aničky. Takže se těším na to, jak se jí bude líbit stromeček. Jinak na celou atmosféru. Vánoční písničky poslouchám ode dneška 🙂
@pinkorblue_marcela to budeme a děkuju 🙂
Těším se na to, že to budou první Vánoce ve třech, že třeba už začne kolem Vánoc chodit, mám už nakoupené vánoční oblečky pro malou..na vůni cukroví a punčů..na tu kouzelnou atmosféru všude kolem 😀
@pinkorblue_marcela To je pravda. Kubíček je dnes zklamaný, že Martin nepřijel na bílém koni. Tak snad bude sníh pro ty naše ratolesti alespoň pár dní ať se vyblbnou. Vloni nebyl žádný. Musíme provětrat sáně a boby 🙂)Davídek ten ještě vůbec neví co to vlastně sníh je 🙂)
Já jsem jako malá holka co se týče Vánoc.Ale nejde mi jen o štědrý den,pro mě Vánoce začínají adventem a končí na tři krále.Miluju tu atmosféru,když se procházím venku a v oknech svítí světýlka,mám ráda to teplo domova a za okny sníh.Mám ráda přípravy,pečení cukroví,vůni skořice. 🙂 Letos už mám za sebou úklid,už mám dva druhy cukroví,nějakou výzdobu včetně věnců a pár dárečků 🙂 Synovi letos bude 21 měsíců,tak s toho bude mít větší rozum než minulý rok. 🙂 Já to chci mít letos všechno dokonalé 😀
Nejvíc se těším na to, že s námi bude manžel doma a že strávíme společný čas 🙂
Nejvíce se těším na to jak konečně budeme slavit Vánoce s přítelem pohromadě v našem domečku, který nám dával pomalu 2 roku dost zabrat. A před všemi svátky se dozvíme konečně co nosím v bříšku a že genetické testy budou v pořádku a následný ultrazvuk ve 20.tt
Uplne na vsechno, ja vanoce miluju... cukrovi, svarak, medovina,stromecek,vyzdoba,vecere...darecky jsou jen tresinka 😉
Světýlka, svíčky, vůni mandarinky a jehličí, pohádky, teplo domova, vymýšlení dárků, slavnostní atmosféru, prostě všechno 🙂
Co mám děti, tak se nejvíce těšim na ta jejich rozzářená očka u stromku a radost z dárečků, kterou maji
Já na cukroví 😀
Já se těším letos víc než kdy jindy - budou to první Vánoce naší Marušky. Narodila se 8. 2., takže už bude "dost velká" na to, aby vnímala, že je "něco jinak" - už teď nadšeně kouká na světýlka, když se vracíme navečer od našich podél výloh obchodů. Jsem strašně zvědavá, co řekne na stromeček, na dárky (miluje papíry, časopisy a vše, co jde trhat 🙂, takže předpokládám, že dárky bude letos "rozbalovat" ona. Už ji vidím, jak po všem sahá a snaží se do toho dostat 🙂)) Jen mě hodně trápí dárky - vůbec nevím, co komu koupit a hlavně kdy a jak - Marušku tahat po obchodech nechci. Neumím si představit, že bychom na Štědrý den byli sami s manželem - a teď s už i s Maruškou. Bez mých rodičů a babičky by to nebylo ono 🙂 Škoda jen, že se nechce manželova mamka a brácha přidat.
@aklin Gratulace k těhotenství. Je pravda, že cvrček to ještě neuvidí, ale uslyší a díky Vám i ochutná. A určitě i vycítí, že se Vám vede dobře. To je vjemů dosti na to, aby se to počítalo. 🙂
@passionfruit To budou určitě prima Vánoce. Kluci si vyhrají a Vy je nebudete stíhat brzdit. 😉
@andelka V předvánočním čase se kde kdo snaží o hezkou výzdobu, takže je na co koukat. A za tmy člověka doprovází sposta světýlek. Jste první, kdo zmiňuje Adventní koncert. Sledujete/posloucháte přenos?
@klaire22 Slzičky štěstí jsou krásné. Ať si všichni rozumíte a všem chutná. 😉 Váš andílek se určitě taky nemůže dočkat...
@chanellka Já vím, ještě neopadalo listí a my bychom už dělali sněhovou výzdobu. Je ale krásné, že se umíme tak těšit, ač už jsme dospělí.
@daskagal Vánoční písničky už teď? To jste si taky pospíšila, ale je fakt, že kdyby si je člověk nepustil sám, leckdy by se člověk v rádiích vůbec nedočkal.
Svařák, grog, perníčky, přijít vymrzlá z venku do vyhřátý chalupy a zachumlat se do deky, výzdoba, vůně, sušený fíky, dobrý mandarinky (ty malý s tenkou šlupkou)....A i na to zdvořilostní cestování po návštěvách se těšim, aspoň uvidim lidi 😀
@florane Jestli začnete chodit, budete se pořád muset smát, protože těch pádů ještě bude... 😉 Líbí se mi, když se celá rodina svátečně obleče...
@punkzuza Četly jste to maminky? "Letos už mám za sebou úklid,už mám dva druhy cukroví,nějakou výzdobu včetně věnců a pár dárečků". Smekám. Mám pocit, že mám na všechno čas a přitom nepatřím k lidem, kteří by rádi nechávali všechno na poslední chvíli. Vezmu si příklad... pomaloučku, polehoučku. 🙂
@lamarika No jejda, jak by Vás a Vaše děti mohl nechat manžel samotné? Určitě bude raději u Vás než v práci. 🙂
@nikolab20 Tady cítím radost a ještě i trochu nejistotu. Nebojte se, určitě bude všechno v pořádku, takže konečně vydechnete a Vánoce si v novém prostředí vychutnáte....
@pinkorblue_marcela o Vánocích bude a i chvilku po nich 😉 Ale jindy musí být v práci (pracuje v zahraničí), máme velkou rodinu 🙂
@lrg "Vůni mandarinky" - na tu se taky těším. Ty nedávno koupené byly docela hnusné. 😢 Ale jak píšete, těch faktorů je tolik, že i bez mandarinek bychom to zvládli.
@breberka Ano, Vánoce dětskýma očkama a možnost je prožívat "nanovo". Krása.
Nejvíc se těším na to, že můj muž bude s námi (přes rok to táhneme ve dvou- dcera a já🙂) A netěším se na to, že musím před vánocemi na operaci a budu ležák🙂 A muž s dítětem mi budou nosit ty dobrý mandarinky.
@1velrybka Neberte si to osobně, že někdo nepřijde. Jistě mají své důvody a když to chtějí po svém, je to jejich věc. Třeba přijdou jiný den nebo jiné Vánoce. My jsme to s dárky vyřešili tak, že dáváme zejména dětem, a to nejen v rodině, ale i u kamarádů. Dospěláci mají smůlu. Navíc se mi pro děti snáz nakupuje a online obchody to jistí.
@mon_88017 Vy to píšete, jako byste žila mezi medvědy. Zvyky máte ale lidské. 😀
Já se těším na všechno na tu atmosféru na Kubíka, jak to bude prožívat a hlavně už se jaksi nemůžu dočkat, už bych nejraději vytáhla vánoční dekorace a vyzdobila byt a okna prostě letos se mooc těším úplně na vše 🙂 😵 😵