Píšete a dáte na recenze o výrobcích, které nakoupíte?
Já už ani nechci nakupovat, pokud ten výrobek nemá někde recenze. Nechci být pokusný králík výrobce. Lidi si to řeknou. Je logické, že to řeknou rychleji, pokud něco nesedí, ale s tím počítám a dokážu posoudit, jestli je to důvodná stížnost nebo ne. U drobností ještě člověk přežije, že to není dle očekávání, ale při vyšší ceně rostou i očekávání.
Tak ja si recenze prectu vzdycky, ale pokud se mi vyrobek hodne libi nebo ho chci sama vyzkouset, tak ho koupim i pres negativni recenzi. Precteni recenzi mi spis pomaha mit prehled o vlastnosti vyrobku, ale konecny nazor si rada delam sama.
Dobry den,
Pokud jde napriklad o elektroniku, hledam recenze na ruznych mistech, nejcasteji na heurece, ale radsi se koukam i po jinych zdrojich. A dam na ne docela dost. Navic jsem pracovala i na reklamacich jednoho retezce, takze o nekterych znackach mam jasno, ze proste ne.
Recenze jsou pro nás hodně důležité. Jinak už vlastně ani na internetu nenakupujeme. Zatím jsme měli štěstí že recenze byly vždy pravdivé a výrobku odpovídaly. Proto také když něco zakoupíme, recenzi na výrobek rádi napíšeme. Pomáhají nám, tak ať pomůžeme i ostatním ve výběru. 🙂
Poradíte mi prosím.. Včera jsme byla v jedné restauraci a dávala si Carbonara spagety. Nikdy jsem jídlo nevrátila, ale tohle vážně nešlo. Byla tam jenom zdrclá smetana, 5 kousků slaniky a tři hoblinky parmezanu (neberu vůbe to, ze do carbonar se nedava smetana.. Paní byla celkem nepříjemná a hodně mě to zklamalo.. Mám napsat špatnou recenzi?? Nikdy jsem nic takového nepsala.. Co byste dělaly vy??
@petit_grisu To je moc moc chvály hodné. Jinak by nám taková fóra zanikla.
@radusk_a K nim na web nebo Facebook - pokud to vůbec umožňují nebo mají - bych se neobtěžovala. Na nějaký email nebo dopis vedení bych to taky neviděla. Předpokládám, že vědí, jak to u nich chodí a vyhovuje jim to tak. Pokud bych je našla na nějaké stránce s výběrem restaurací, pak bych klidně napsala. Není to o tom škodit, ale varovat jiné, kteří by se doběhli. Respektive kdyby byla ještě alespoň omluva od servírky, mávla bych rukou, ale když člověk nemůže najít nic pozitivního a ještě zaplatil plnou cenu?
Tak na prvním místě jsou samozřejmě reference mých známých a přátel. Poté se také koukám na internetu po nějakých...Je pravda, že je lze velmi snadno ovlivnit - vymazat ty negativní, vymyslet si ty pozitivní. Proto je samozřejmě beru s určitou rezervou 🙂
@topinambur Známí a přátelé jsou přirozeně nejlepší zdroj. Tím spíš, že to u nich člověk vidí i v užití, v akci. Souhlasím, že nadhled nad vším a vlastní rozum jsou u všeho stále potřeba.
No snažím se, když jsem spokojená, ráda to předám dál.
Ano, sem tam napíšu a na recenze dost hledím, obzvlášť u výrobků se kterými nemám vůbec žádnou zkušenost 🙂
@pinkorblue_marcela Děkuju, máš asi pravdu .. Napíšu asi něco na Zomato, pořád mi to vrtá v hlavě
Ano čtu a dám na názor jiných 🙂

@soleilll: Néééé. To vůbec nebyla reakce na překlepy. To bych si vážně nedovolila a navíc jsem si ničeho nevšimla. Spíš mě mrzí ten vývoj. Místo aby byl internet širokým zdrojem informací, je zase tolik nespolehlivých zdrojů, že jsme skoro tam, kde jsme byli.