icon

SOUTĚŽ - Vyhrajte pro své děti super Kocourkovu lampičku!

radka_pribinacek
Moderátor
1. lis 2017

Vyhrajte lampičku od Pribináčka, která vyžene z dětského pokoje všechny noční bubáky!
Stačí, když nám do komentářů vložíte obrázek, jak si vaše ratolest představuje tak zvaného Kabátovce Nočního, nebo jiné pokojové strašidlo.
10 nejzajímavějších příspěvků odměníme lampičkou. A pokud byste náhodou neuspěli, o lampičku můžete soutěžit i na stránkách www.pribinacek.cz!

SOUTĚŽ - Vyhrajte pro své děti super Kocourkovu lampičku!
Strana
z3
dine2
1. lis 2017

bububu

kuliseks
2. lis 2017

Nas synek ze tmy jeste uplne rozum nema, takze usina a spi zatim dobre. Ale kdyz jsem se ho zepala, jak si mysli, ze vypadaji bubaci a strasidla, tak udelal tuhle grimasu 🙂 nemuzu rict, jestli me pochopil, a malovat taky jeste neumi, ale takovehle strasidlo bych ve tme videt nechtela 🙂

andinka97
2. lis 2017

Na papir by to byla asi nuda 😂 tak takhle to vypada kdyz Eliska dostane papir a pastelky 😂 strasidlo nakreslene na strasidle 😂 muzete si vybrat ktere budete chtit 😂

luciska82
2. lis 2017

Když jsem se ptala svých chlapečků, jak takové strašidlo (bubák) vypadá… Mladší Honzík (2 roky) hned běžel k balkonu a křičel CHACHA (to znamená strašidlo z dýně). Starší Samík (4 roky) mi odpověděl, že takového v pokojíčku nemají. Pak se zamyslel a povídá: „ Ale někdo mi v noci drchmá (shrnuje, výplň není v rozích povlečení) peřinu. Tak to bude asi nějaké strašidlo. Takže Vám přestavujeme našeho DRCHMÁČKA PEŘINOVÉHO!!!

DRCHMÁČEK PEŘINOVÝ
Popis: Bílé a hodně měkoučké strašidlo. Okem ho nerozlišíte od peřiny.
Vlastnosti: Mírné, trochu škodolibé.
Výskyt: Hlavně v dětských postýlkách. Někdy se ale může zatoulat i k dospělákům.
Doba strašení: Po obědě a v noci (prostě - když si zalezete do peřin).
Potrava: Živí se krásnými sny. Když ho honí mlsná, tak si utrhne z povlečení knoflíčky a mlsá je jako lentilky.
Stupeň nebezpečí: Nízký. Není nebezpečný, jen znepříjemňuje spaní (muže Vám být zima).

Kluci vyráběli z černého papíru, na který lepili natrhanou vatu a dozdobili knoflíčky.

A jak to všechno dopadlo?
Tohle je naše strašidlo.
Uvnitř peřin bydlí,
u nás se mu líbí.
Lampička ho vyžene,
sny blažené přinese.

matty.
2. lis 2017

Totoje strašidlo naší Esterky . Vetšinou je prý miloučký ptáček ale když zlobí tak se naše Esterka uteče schovat do postylky k mamince 😂

arwpal
2. lis 2017

Ahoj Radko,tak jsem u snídaně dala dětem za úkol namalovat strašidlo dle jejich představ. Mladší navigoval,starší kreslila. Tak nevím,zda se mám urazit nebo smát😁

petra_pf
2. lis 2017

Milá Radko,

i když dnes slaví Amálka už 5. narozeniny, bubáci ji trápí dodnes, přestože není už malé miminko.

Amálka Ti sama nakreslila, vystříhala a nalepila svoji představu Kabátovce Nočního.

Držíme s Amálkou všem pěsti, ale nejdůležitější jsou klidné noci! 🙂

radka_pribinacek
autorModerátor
2. lis 2017

@petra_pf děkuji! Vše nejlepší Amálce k narozeninám! 😘🎂🌷

petra_pf
2. lis 2017

@radka_pribinacek Děkuji, vyřídím, bude mít radost 👍

lucka2092
2. lis 2017

Natálčino strašidlo,malovat ji hrozně baví maluje i dokonce po bráchovi a ještě dvě strašidýlka, který mám doma

terchal
2. lis 2017

Toto je strašidlo mého syna, kterému jsou 4 roky. Musím říct, že pro mě je velký úspěch to, že vůbec něco namaloval. Vašíka barvení moc nebaví a moc často nemaluje. Když jsem mu řekla, že může vyhrát svíticího Pribináčka, hned si vyžádal barvičky, štětec a i přesto, že byl v pyžamu a měl jít za chvilku spát, začal barvit. Takže díky Pribináčku a doufám, že se na tebe může Vašík těšit.

sarka49
2. lis 2017

Naše strašidla by mohla vypadat takto. kreslila dcerka 2 roky a její strýček 27 let 🙂 😀

leeenaa
2. lis 2017

Tak na dotaz jak vypadá "bubu", nakreslil můj syn (o víkendu mu budou 2 roky) toto. S trochou představivosti tam je 🙂

svatbataz
2. lis 2017

My sázíme na prevenci. Jednoho bubáka jsme si před pár dny nasadili dobrovolně na balkon, je za sklem, nemůže na nás a už s ním i kámošíme. Syn (2r) chodí několikrát denně bubáka hledat, odhrne závěs a buďto na něho udělá "kuk", když se bubák směje, nebo na něho udělá "bububu", když straší (podle toho, jak ho vítr natočí) ...takže my se zatím ještě nebojíme 😀

tarien
2. lis 2017

Naši bubáci, kreslili obě dcerky 🙂

1maries
2. lis 2017

Tak i my se pokusíme vyhrát tu krásnou lampičku 🙂. Syn sice ještě pořádně malovat neumí, ale fantazie má přebytek 😅.
"Pojď, nakreslíme strašidlo."
"Neceš."
OK, nebudu to hrotit a zeptám se později. Syn si šel hrát do svého pokojíku a já umýt nádobí. To ticho mě mělo varovat! Po chvíli za mnou syn přišel:
"Maminko, nakleslil "tašidlo"!"
Papír už je mu asi malý a syn zřejmě objevil krásu malování na zeď. Máme se tedy na co těšit 😅!

kkaatte
2. lis 2017

Tak i my zkusíme soutěž o tuto krásnou lampičku. Sice ještě moc malovat neumí, ale je na začátku (2 roky) a snad to ještě vypiluje. Když jsem ji řekla, ať mi nakreslí bubáka, zvolala juchú a dala se do díla. Každý večer kouknem pod postel, jestli tam není a podle toho co namalovala, ho asi někdy viděla 🙂

petkasadelkou
2. lis 2017

😨

pomoztekacence
2. lis 2017

Na prvním obrázku vidíte strašidlo kabatovce s duchem(podle babičky prý maminka s tatinkem),podle Karolíny to jsou bubaci jak vysiti.Na druhem je nás duch na spejli.Trosicku slavnostně ohozeny jelikož byl halouween a to je prý strašidelný rej.😉

koncita
2. lis 2017

Zrovna včera nám tady poletovalo jedno strašidlo....no děs běs to byl 😀

radka_pribinacek
autorModerátor
2. lis 2017

@petkasadelkou ufff 😅

petronellarikov
2. lis 2017

Jak vypadá? Třeba nějak takhle 🙂 🙂

marcela8
2. lis 2017

Posílám foto představy strašidla naší dcerky.

mikinna20
2. lis 2017

Zdravim, sice to neni prisera, ale prvni vytvor (s mou pomoci) meho skoro rocniho chlapecka 🙂 jsem na nej pysna! Bubaci nas zatim netrapi, i kdyz obcas me desi, kdyz kouka do stropu a smeje se... To mam husi kuzi spis ja 🙂

mrkew
2. lis 2017

Magdalenky "Ducháček" dlabaly jsme spolu dýni a tak se jí snažila ztvárnit🙂 2,3 roků

denny27
2. lis 2017

Tak zkusíme i my štěstí v soutěži. Nakreslením obrázku jsem pověřila našeho 7 letého syna Tadeáše. On sám si takového bubáka představuje jako kostru s dlouhými vlasy😁👻
Ještě než začal kreslit,tak mi na otázku,jak on si představuje Kabátovce Nočního odpověděl: ,,takovou kostru s dlouhými vlasy jako má máma''😏😁
Dobrá,tak jen doufám, že při své představě ho napadly jen ty moje vlasy a nic jiného. Bylo by při nejmenším zvláštní, kdybych s ohledem na svou váhu/výšku vypadala jako kostra💀
Nebo má snad jeho kresba hlubší význam? Budu si s ním muset promluvit😏😏😂

radka_pribinacek
autorModerátor
2. lis 2017

@mikinna20 jo, to znám, taky už jsem měla husinu až na..... 😨😀

jajinka25
2. lis 2017

U nás je někdy největším "bubakem" v pokojičku bráška 🙂

Strana
z3