icon

Čtvrteční soutěž s Weledou. Jak jste vybírali kosmetiku pro vaše nejmenší?

klararohlikcz
28. led 2016

Milé maminky a budoucí maminky,
určitě každá z vás řešila, řeší nebo brzy bude řešit, jakou kosmetiku bude používat pro své miminko.
Dnes si zasoutěžíme o kosmetiku značky Weleda. Je to přírodní kosmetika, její vůně je příjemná a nezaměnitelná.
Všechny přípravky Weledy jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek.
Dejte nám tip na kosmetiku, kterou jste používali nebo jste se rozhodli, že budete používat a já vyberu 5 z vás, které obdrží balíček značky Weleda emoticon
Příspěvky vkládejte do dnešní půlnoci t.j. do 28.1. a já v neděli vyberu výherce.
Na Rohlíku naleznete Weledu pro maminky i miminka. 🙂
http://rhlk.cz/kosmetika-od-weledy

Krásný den

Klára

Čtvrteční soutěž s Weledou. Jak jste vybírali kosmetiku pro vaše nejmenší?
Strana
z4
nicky_2
28. led 2016

já osobně používám ráda značku Niveu a tak jsem ji samozřejmě vyzkoušela i pro dceru, jsem s ní spokojená a příjemně voní, ale další značky, které nám nejsou cizí tak je Hipp, ta je jich pěna do koupele je moc příjemná a dále používáme i Weledu, měli jsme měsíčkový olejíček, moc příjemný a momentálně používáme krém na obličej proti chladu a krém na opruzeniny a paráda, jsme moc spokojené 🙂

sherane
28. led 2016

U nas je od kazdeho neco, podle toho, co je potreba 🙂 Nivea, Weleda, Eone, Hipp, Johnsons, Nobilis, Bozko.. uz si ted dalsi nevybavim 🙂

barcatom
28. led 2016

Kamaradka by doporucila Nivea baby, sama ji mam rada tak vyzkousime a uvidime 😉

eliska_z
28. led 2016

U prvního jsme nepoužívali žádnou kosmetiku. Omývali jsme jen vodou. Později jsme dostali nějaký dětský krém nivea. Používali jsme ho chvíli, ale malému nevyhovoval. Tak jsme zase zpět jen u vody, a případně obyčejné indulony. Na vlasy máme březový šampon od známé. Kosmetice nerozumím, sama ji nepoužívám. Pokud od někoho dostaneme nějaký vzorek, vyzkouším ho, ale žádná zkoušená kosmetika mi nevyhovovala. Stejně to asi bude i u druhátka. Vyzkoušíme vzorečky, pokud nějaké dostaneme a uvidíme. Voda to jistí 🙂

teeru
28. led 2016

Dobrý den,
Zkoušeli jsme spoustu různých značek Johnsons Baby, Aviril, Alpa a dokonce od známých kosmetiku z Norska, ale nejvíce nám vyhovovala kosmetika od Hipp, Nivea a ta nová řada Linteo, která mě moc překvapila moc jsem od ní nečekala a je super 🙂
Na zadeček používáme klasickou modrou indulonu 🙂
Dlouho chci zkusit kosmetiku Weleda, ale zatím k tomu nebyla příležitost tak se nám to snad třeba touto soutěží podaří 🙂 Slyšela jsem na ní samou chválu 🙂

ivetka_ganevova
28. led 2016

Hezký den 🙂 Rozhodla jsem se pro své děťátko nakoupit právě kosmetiku Weleda. Mám pro ni Měsíčkovou kojeneckou koupel a Měsíčkový kojenecký olej. Sice jde o dražší kosmetiku, ale pro mou holčičku jen to nej 🙂 Sama jsem v těhotenství používala od Weledy Olej na strie a bříško mi nepopraskalo. 🙂

ma_ia
28. led 2016

Ahoj, jmenuji se XXX a jsem Weledoholik! Miluju tu vůni, miluju ty barvy, miluju ten pocit!
Každý den používám dětský měsíčkový krém, šalvějový deodorant a měsíčkovou zubní pastu, a vůbec si bez nich už nedokážu představit svůj běžný den. Ta vůně je pro mě už symbolická, je MOJE!🙂 Takže výběr kosmetiky pro mou dceru byl jasný - když byla maličká, přidávala jsem jí na koupání v kyblíku dětskou měsíčkovou koupel a když to bylo třeba, namazala jsem ji měsíčkovým olejem. Na zadeček se skvěle osvědčil měsíčkový ochranný krém, po čemkoli jiném se holčička osypala a oprudila (už jako miminko poznala, co je pro ni nejlepší😀). No, krém používáme do dneška a za ty roky jsem jich vypotřebovala...no ani to nespočítám😀 ! Stejně tak do dneška dcera používá dětskou zubní pastu, u té jediné jsem si jistá tím, že jí neuškodí, když ji spolkne (na rozdíl od všech chemických šíleností).
Weledu často a ráda dávám i jako dárky, vím, že vždycky potěší. Ať je to pro nastávající maminky, pro muže i ženy, ale i jako zdravotní doplněk - například weledí sirupy a šťávy jsou prostě mňaminka🙂
Weleda? U nás jede 🙂

scruffy
28. led 2016

Je pro mě samozřejmostí pro nejmenší děti používat kosmetiky pokud možno co nejméně a když už, tak kosmetiku čistě přírodní. Nejraději mám právě kosmetiku Weleda, pro její kvalitu, cenu a dostupnost v obchodech. Pokud chci českou značku, sáhnu po Nobilis Tilia nebo Eoné.

radkanin
28. led 2016

Nivea, pozdeji Nobilis, Eone, Weleda - hlavne zubni pasta, tu syn miluje. Na miminko jsme uz dostali balicek od Weledy a poridila jsem jeste Naturinku, tak se tesim az brzy vyzkousime 🙂

kubicek11
28. led 2016

Nejdřív jsem nakoupila kosmetiku podle zkušeností maminek a hlavně zkušeností, které máme v rodině. Kdybych ale mohla vrátit čas, tak koupím kosmetiku, která je nejlépe přírodní a především bez konzervačních látek. Já opravdu nechápu, proč jsou v kosmetice. Co se týče malého, tak používáme Linolu, už kvůli ekzému. Zatím to vypadá, že jsme se ho zbavili. Ale uvidíme ještě co přinese čas aneb jak se říká: Nedrážděme hada bosou nohou. 😀

joannah13
28. led 2016

doma používáme něco od nobilisu, něco od linoly nebo si nějakou kosmetiku udělám sama.. třeba teď jsem dělala krém z lanolinu a konopného oleje - je dobrý pro prcka do zimy, ale i dobrý na atopický ekzém a suchou pokožku 🙂

malva
28. led 2016

Čekáme naše první dvojčata a zatím sondujeme terén. Já se snažím pro sebe používat přírodní kosmetiku, hlavně na pleť. Weledu znám, takže je mezi kandidáty.

abundia1
28. led 2016

Mam dve deti 4 a 1 rok, od narozeni prvni dcery jsem najela na weledu a pouzivam dodnes... jen tak namatkove jsem probehla koupelnu 😀 ... posilam fotku
je to pro me bezkonkurencne nejlepsi kosmetika. Ja detem lezu na detskou zubni pastu, je bozi 🙂 My v podstate vzdycky vsechno resili weledou, opruzeniny, suchou kuzi po koupani, ted mazem cumacky pletovym kremem pres zimu.... je moc fajn, slouzi mi skvele.

margon
28. led 2016

Weleda paráda, to pouzívame od narození a zatím super 😉 cena je teda vyšší a potom taky Nobilis a ta je taky super 🙂

ammmi
28. led 2016

My jsme začínali Sebamedem, pak se přidala bílá Nivea a oblíbený Hipp. Jelikož má ale syn ekzém, tak jsme přešli na přírodu, do koupele olej SALOOS, na mazání bambucké máslo s ořechy od Alverde, no a maminka s tatínkem LAVERA, Biopha, BIONE.. Co zrovna přijde "pod ruku" 🙂

mrkew
28. led 2016

My používáme niveu někdy sebamed s weledou mam zkušenosti jen ja

lu_mik
28. led 2016

Používám těhotenský pěstící olej od Saloos a na miminko tuto kosmetiku chci taky vyzkoušet🙂

petullkad
28. led 2016

U nás zatím vede domací měsíčková mastička,kterou dělá babička. koupili jsme jen šampon pro malého v DM a koukám po jiném. Složení se mi moc nelíbí. přírodní kosmetika u nás vede. Musím kouknout i na Wedelu a snad vyberu šampon s kteým budeme všichni spokojeni. Hlavně malej🙂

rituska88
28. led 2016

Když se syn narodil, neměla jsem vyhraněný názor na dětskou kosmetiku a používala jsem různé značky podle toho co mi někdo doporučil nebo mi padlo do oka. Bohužel se u syna ve 4 měsících objevil atopický ekzém, tak jsme museli výběr kosmetiky začít víc řešit. Byl nám doporučen Hipp, ale po tom se syn osypal, tato kosmetika mu vůbec nesedla. Nakonec jsme přišli na to, že na promazávání kůže mu nejvíc vyhovuje obyčejný krém Isolda s konopím, na vlásky používáme šampon SebaMed a na mytí kůže kupujeme mýdlo s bahnem z Mrtvého moře. Weledu jsme ale zatím nezkoušeli, možná by byla taky fajn 😉

pmikesova
28. led 2016

Una maleho ( 4mesice pouzivam prevazne kosmetiku linola,ktera nam byla doporucena od detske doktorky k vuli suche pleti. S kosmetikou jsem velice spokojena, ale u weledy me zaujal zubni gel, ten se chstame vyzkouset az to bude aktualni😉

raduska21
28. led 2016

Na obe sve deti jsem po prichodu z porodnice pouzivala pouze dve veci a to koupel od Weledy a obycejny slunecnicovy olej z lekarny, nic jineho. Nikdy nemely s pokozkou jediny problem. Chemikalii je vsude mraky, tak proc jeste pridavat dalsi....

mymetka
28. led 2016

My používáme mix různých značek, do porodnice jsme měli předepsanou modrou indulonu a Sudocream, u těch jsme zůstali akorát jsme přidali Weledu na koupání, protože je mi ta značka už roky sympatická a pak jsme ještě na zadek přibrali Sebamed a na zoubky Elmexku, prostě mix toho co se nám nejvíc osvědčilo. Ale spoustu kosmetiky jsme ani nevyzkoušeli, protože nám právě stačilo to co máme, tak se mi moc nechce experimentovat i z finančních důvodů.

mrshka
28. led 2016

Já tedy zatím čekám, ale co mám zkušenosti, resp. pro co jsem se rozhodla, je kosmetika Nivea Baby, kterou občas používám i já a chtěla bych ji používat i po narození pro miminko.

kocour1
28. led 2016

Když jsem čekala své první miminko, tak jsem z kosmetiky pro děti znala jen avirilový olejíček a pudrový zásyp🙂...překvapilo mě kolik možností se nabízí a jaký je dnes široký výběr. Stála jsem bezradně v lékárně a nechala si poradit od lékárnice. Koupila jsem pro jistotu vše, co mi tenkrát nabídla. Některé tuby mám ještě teď doma skoro nepoužité, jiné si od té doby kupuji pravidelně. Jedním z favoritů, bez kterých si již naši domácnost neumím představit, se stal Bepanthen, kterým mažu ne jen zadeček pod plenkou, ale i suché rty, nebo třeba odřený nos při rýmě. Velkým pomocníkem je pak také sudocream, který jsem dostala v porodnici v malém vzorkovém balení. Ten je nejlepší na vzniklé opruzeniny, nebo na moje či synovo akné. A z nostalgie jsem zůstala věrná modrému avirilovému olejíčku. Jeho vůni nic nepřekoná a když večer ukládám své voňavé miminko do postýlky, pěkně namaštěného, s vyčesaným kohoutem a čistým pyžámkem, na okamžik se mohu vrátit do svého dětství🙂.

jamborka
28. led 2016

Dobrý den, u syna jsem nakupovala kosmetiku zn. Sebamed a Weleda, na dceru potom Linola a Hipp 😉

alubif
28. led 2016

Už od porodnice (nyní dceři 8 měsíců) používáme měsíčkovou koupel Weleda, nic jiného jsme nezkoušeli a ani nebudeme 😊. Krásně voní, malá se po ní hezky uklidní před spaním. Zatím neměla žádné potíže s kůží a opruzení jen jedinkrát. Po plavání mažeme Niveou.

laisobel
28. led 2016

My používali od narození SebaMed baby - já mám hodně citlivou kůži a partner lupénku, tak jsme malou nechtěli moc dráždit... Teď už používáme i Hipp a Weledu - zimní krém od Hippu a uklidňující koupel od Weledy :o))
V porodnici používali něco od Weledy - vzpomínám jak to partner poprvé u nás na pokoji cítil a začal hrozně kýchat 😀
Jinak z kosmetiky se nám vůbec neosvědčil Bepanthen a Rybilka, měla po tom virážku, hrůza. Sudocrem ale super, jedem na něj dodnes.

pipi02
28. led 2016

Chtěla jsem malou nepřetěžovat a koupila jsem olejíček Aviril 😀 no olejíčky nás vysušují, proto jsem odzkoušela krém Astrid. Není to nej, a proto stále zkouším nové varianty 🙂

irenoslava
28. led 2016

Vašík používá vše co je zrovna po ruce, ted se mažeme kosmetikou od Avonu, už jsme vyzkoušeli Lintoe, Hipp, Niveu, Sudocream a i Weledu

luca16
28. led 2016

Přeji krásný večer. Miluji kosmetiku od Weledy. Jako jedna z mála lze skutečně považovat za přírodní kosmetiku. Tolik firem se ohání přírodním složením a pak tam člověk najde rakovinové nebo podobně škodlivé látky. Na Weledu nedám dopustit. Původně jsem ji začala kupovat pro dceru, ale v současné době jí používáme celá rodina. Poslední produkt, který jsem koupila byla dětská zubní pasta pro dceru a pro nás s manželem Sole Zahncreme🙂

Strana
z4