icon

Týdenní velká soutěž o nákupy v hodnotě 1200 Kč a další ceny - Chcete 3 hodiny týdně času navíc?

klararohlikcz
25. led 2016

Milé maminky a budoucí maminky 🙂
Mám pro vás připravenou velmi oblíbenou soutěž s tématem, co byste dělali, kdybyste měli 3 hodiny týdně času navíc?
Pokud k tomu přidáte fotku nebo obrázek, tak to bude určitě zajímavější.
Tuto soutěž jsme již měli před Vánocemi, ale byla natolik oblíbená, že jsem se rozhodla jí zopakovat🙂
Nákupy online ušetříte 3 hodiny týdně svého času, tak vyzkoušejte Rohlik.cz a můžete mít tento čas pro sebe, rodinu nebo pro něco dalšího 🙂
Já jsem pracující maminka, takže bych 3 hodiny týdně času věnovala své malé dceři.

Jsem zvědavá, co byste dělali vy, kdybyste měli 3 hodiny času týdně navíc.
Příspěvky vkládejte sem do diskuze do soboty 30.1. do půlnoci a já v neděli vyhlásím výsledky☺
Soutěžit budeme o dvě poukázky na nákup u nás v hodnotě 1200 Kč a 5 balíčků kosmetiky značek Fa a Gliss Kur.

Mrkněte se nákupy u nás a o volném čase už nemusíte jen snít www.rohlik.cz

Moc se těším na vaše příspěvky
Klára

Týdenní velká soutěž o nákupy v hodnotě 1200 Kč a další ceny - Chcete 3 hodiny týdně času navíc?
Strana
z4
cinda82
25. led 2016

zcela sobecky bych SAMA šla na procházku SVÝM tempem a SVÝM směrem 😀 😀

mississka11
25. led 2016

Já bych své tři hodiny volného času chtěla věnovat svým prarodičům, ne co do volnosti a výběru programu, ale každému z nich aspoň takhle malinko prodloužit život. Aby třeba ještě stihli to poslední, na co si v životě vzpomenou 🙂

lenuli3622
25. led 2016

já vlastně ani nevím jak bych využila 3.hodiny navíc 🙂 vyspaná jsem dost čas pro sebe taky mám.....já jsem vlastně spokojená 😀

p_ch
25. led 2016

tři hodiny navíc bych darovala svému muži aby si udělal čas na chlapce :(

evca02
25. led 2016

Konečně bych docetla knížku, co jsem začala číst před porodem, ale teď už na čtení není čas.

brixavonpavli
25. led 2016

hráli bychom si 🙂

germaine
25. led 2016

3 hodiny volna...?

Vzala bych svojí mámu na dobré jídlo, na nákupy, na masáž...je mým dětem suprovou babičkou a netrávím s ní tolik času, kolik bych měla...a dochází mi, že tu nebude napořád !

margon
25. led 2016

3 hodiny volna navíc bych věnovala sobě a hlavně procházkám se psem 😀 kde se uklidním, zrelaxuju a odpočinu 😉 Jak se říká spokojená máma-spokojené dítě 😉

artee01
25. led 2016

Mít 3 hodiny věnuju je jen a jen sobě. Cvičeni, dlouha sprcha a relax 🙂

pernicek1
25. led 2016

Já bych je věnovala manželovi. Tři hodiny by mu pomohly pohnout s dizertačkou, aby pak měl víc času na nás 😉

janulina90
25. led 2016

Mít 3 hodiny navíc, tak si je ukořistím pro sebe 😊 zašla bych s kámoškama na kafčo a babský pokec, který by stejně skončil u sexu, chlapů, dětí a v závěru i porodů 😃 ale je to pro mě ten nej relax a pak se vracím domů vždy odpočatá a natěšená na ty své miláčky 😊

juliemichal
25. led 2016

mít 3 hodiny týdně na víc,tak bych je věnovala,mé dobré kamarádce,s kterou jsem dnes byla po x letech 🙂 krásně jsme si popovídaly a taky jsem se vrátily do naších dětských chvil 🙂 byly jsme dost let nejlepší kamarádky,ale narodili se nám děti a taky jsme si našly své polovičky a už na sebe moc času bohužel nemáme ☹

mrkew
25. led 2016

Dala bych si relax ve vaně aneb spokojena maminka spokojena dcerka

tomikkubik
25. led 2016

Momentálně by asi zvítězil spánek

ellfka
25. led 2016

tyyyyjo.. prenosne asi nejsou, co 🙂 venovala bych je memu manzelovi, aby si od tezke prace odpocinul a mohl s nami travit vice casu. Taky bych si asi sobecky vyrazila na prochazku bez kocarku, jen tak s pejskem , protoze si myslim, ze mu to posledni dobou trochu chybi. A v neposledni rade bych zasla s rodinou na nejaky vyborny obed ( nevarit, huraaaaa) 🙂))))

lucianapolis
25. led 2016

A co takhle tříhodinové nicnedělání 🙂 to zní skvěle!

ta_kacka
25. led 2016

3 hodiny? Vzhledem k tomu, ze jsem se synem sama a je ještě malý a do práce nechodím, vlastně za celou dobu co ho mam, jsem bez nej skoro vůbec nebyla, tak bych si ten cas nechala pro sebe, at jsem trosku odpocata (myslím, ze si to zaslouzim 🙂) A co bych chtěla dělát? Trosku se poslat, jít na masaz, zvládnout si jít zabehat a v klidku si dat kafe a zakusek, ale teda nevím jestli by mi ty tři hodiny stačily 🙂
Neco jako dat si nohy na stůl a odpočívat, jak to zvláda dítko

benjik
25. led 2016

Šla bych si nakoupit po letech pekné oblečení pro sebe,když už bych si nemusela dělat starosti o kachní žaludky manžela a dětí.

kacinda
25. led 2016

Kdyz zavru oci a predstavim si tei hodiny casu kazdy tyden navic, pak me hned jako prvni napadne odpocinek a spanek. Ano, byla bych mozna sobecka, ale tento cas bych venovala jen sobe. Dle meho nazoru cely tyden funguji dobre jak jako mamka, tak jako manzelka, a proto bych si ty tri hodiny snazila uzit jak by to jen slo. Kazdopadne nezustalo by to tak naporad. Kazda chvilka v zivote je velmi cenna a ted mam deti male, ale rostou nam tak rychle pred ocima, ze bych urcite nevydrzela dlouho byt sobecka a cas navic venovala jen sobe 🙂

zuzikuzlik
25. led 2016

spánek,spánek a zase spánek 🙂

zmha
25. led 2016

Sla bych na jogu a pak bych spala a spala.

gryfis
25. led 2016

Jako fakt celé tři hodiny? Asi jsem děsně krkavčí matka.. ale něco bez malýho, asi něco děsně dospěláckýho (něco, co ovšem netvoří další děti 😀), nebo něco aktivně odočinkového - jako sport, který je teď bohužel značně omezen. A potěšení ok by to i chtělo, už mě ty dětské hračky, knížky, jídlo atd. někdy vážně unavovat.. Tak třebááá.. Pánskej striptýz a pak si jít radši zaplavat 😀.

ellen85
25. led 2016

U me by vyhrálo cvičení😉😀

mimar
25. led 2016

Kdybych měla tři hodiny týdně navíc tak bych je věnovala svému dědečkovi který je v domově pro důchodce protože nevidí.A sebou bych vždy brala jeho pravnučky ze kterých má ohromnou radost,když je může slyšet brečet,brouka a piští . Měsíc před tímto než se narodili jeho první pravnučky a to rovnou dvojčata tak oslepl. Viděl je akorát jak mi rostl pupek ☺

lu88cie
25. led 2016

Tri hodiny jooo??no asi bych si udelala cas sama na sebe.zasla bych si ke kadernikovi,na nakupy hadriku a s kamaradkou na kavicku.jeee to by bylo bajo.

svetlus_pepca
25. led 2016

Momentálně věnuju téměř všechen čas své rodině. A jsem za to ráda, neměnila bych! Ale mít tři hodiny navíc, nejspíš bych je investovala do svého největšího koníčku - výtvarničení 🙂

tria002
26. led 2016

Koně, koně a zase koně..
Už mi to fakt chybí. Cuchnout si ke koňskýmu zadku.
Ale prcek už ma rok, tak snad se zadari, tatínek pohlida a maminky vypustí páru na koni.
Nic se nevyrovná tomu, když člověk cítí tu ohromnou sílu, kterou dokáže ovládnout jen jediným pohybem. A když se to zvíře pode mnou klepe nedockavosti, aby už..
Na fotce dcera s kamarádkou..

jaja01k
26. led 2016

Celé tři hodiny bych strávila takhle 🙂

elucik
26. led 2016

Tři hodiny času by pro mě byly dobré tak na poradny úklid bytu, jelikož celý den se venuji své milované dcerce,a nebo spánku.. 🙂

irenoslava
26. led 2016

jak bych využila 3 hodiny volného času - spala bych, případně bych zašla do divadla, kdyby bylo hned kousek

Strana
z4