Cestování s novorozencem do Chorvatska autem. Máte rady?
Dobrý den chtěla bych se zeptat máte někdo zkušenosti cestování do Chorvatska autem s miminkem nyní máme 14 dní ale za tři týdny bych chtěla jet do zahraničí jaký máte názor a zkušenosti jakékoliv rady děkuji moc 🙂
@macinka1989 Nase byla donosena a prvni tydny jen spala a skoro jsme o ni nevedeli, a stejne bych ji netahala takto daleko. Nejeli jsme ani tohle leto, kdyz ma 9 mesicu. Pojedeme pristi rok, myslim ze to preziju, ze jeden rok nepostnu na socky fotku od more O_o
@pilzzee no však jasný! Já jsem jenom reagovala na to, že autorka někde psala, že je malá hodná a pořád spí, tak jsem chtěla “ukázat”, že se to taky může rychle změnit. Taky jsme nikam nejeli ani s prvním a pak ani když se narodil druhej. Popravdě by mě to ani nenapadlo… prostě “letos rodím, tak nic”. Se starším jsme poprvé byli u moře ve dvou letech a s tím mladším to měl teda rok, ale ještě nechodil, takže zpětně bych si to taky odpustila. 😅
@pilzzee tak přesněji psala něco ve smyslu, že je spokojená a v autě se jí líbí… aby to někomu nevyznělo, že to překrucuju 😁😁
To fakt nemůžete být jeden rok bez moře??? Cestovat stovky kilometrů autem s ani ne dvouměsíční.miminem, nechápu, že to vůbec někoho může napadnout. Jinak diskuzi jsem nečetla, takže pokud by případně mělo jít o verzi "jedeme za rodinou, manžel je Chorvat", tak otázka, proc rodina nemůže za vámi. Prostě s tak malým miminem bych víc 200 km nejela. Tečka.
S jen tak tak donošeným miminem? A co tam budeš dělat? To je při nejmenším o zánět dělohy a přehřátí mimina.
@macinka1989 Ja jsem to nezpochybnovala, prave naopak jen rikam, ze ani s uplne pohodovym miminem je kravina nekam takto cestovat 🙂 Nas prvni byl u more poprve v cerstvych 2 letech, letos proste nepojedeme 🙂
Tak mě by zajímalo jestli jsi se rozhodla jet nebo ne? Za mě, já bych nejela. Mám moc velký strach na to

@pepcour zbytečný risk. Pokud máte "roupy", jeďte kamkoli u nás do hor