Dovolená u moře. Jak zvládnout zklamání z neuskutečněné cesty?
Jdu si sem jen tak vylit pocity. Letos se nam asi nepodari vubec jet k mori, ja vim, ze bych si nemela stezovat, ze nekdo na to ani nema, ze nekdo nekolik let ani nebyl, ale cloveka to zamrzi, kdyz cely rok drel jak kun a vsechny ceny stoupaji jak blazen a neda se nic poradne na odpocinek u more usetrit. Kazdy ma urcity standart a predstavu jak dovolena ma vypadat, my treba nechceme povolovat na "horsi" (hotel, lokaci) nez na to co jsme byli nekolik let zvykli, pak bychom si to ani neuzili. Snad se blyska na lepsi casy...
@blka
- Wellness hotel Družba Jasná (boží i s animacnimi programy v lete,jidlo vynikajici)
- Wellness hotel Alexandra Janská dolina (tehdy mel ale 4 hvezdy,ted uz ma jen 3 a nevim z jakeho duvodu),byl na klidnem miste,jidlo vynikajici
- Atrium wellness family hotel Vysoke Tatry Novy Smokovec,jidlo tez vynikajici
- i v Demenovske doline se daji najit dobre wellness hotely,ale tam jsme byli na skok jen v Apartmanech Tri Studnicky...
Chapu. Ja teda nikdy nejaky luxus nezazila, treba jednou... jak rikas, kazdy ma svuj standard. Ale zas treba deti bych o more neochudila, jen kvuli sve potrebe luxusu. Ty si to myslim uziji "vsude", a pak jsem vlastne happy i ja 🙂
Taky nevim, co letos bude. V more doufame, dcera byla loni nadsena.
Chápu, že tě to mrzí. Ale nakonec není důležité kam jedeš, ale s kým. Čechy jsou taky krásné ....My jeli 2x Tour de Čechy🙂 Dobrodrůžo bez plánu, bez zamluvenýho ubytování, bylo to fakt skvělí...jeli jsme jednou samy a pak s dětmi. A teď pojedem navrch i se psem.
PS. Krásný je to v Lednici
Já ti rozumím, taky se celý rok horním jak pil.... Prostě moře potrebuju..... já letos chytla Last minuty v lednu, 12 dnů all in Turecko 5* pro nás 5, 2+3 děti, krásných 87 tis, teď když bych objednala pohybují se mezi 130-150 tis.... Šíleně to šlo nahoru, plasty nebudou nebo jen omezené, nicméně vstupuje na český trh nová cestovka Coral ohlidej si to bude mít hezky zaváděcí ceny, třeba byste se do něčeho vešly
@rmarci A jake jste v tom Turecku meli v lednu pocasi? Nebo jsi to jen v lednu objednala (na leto)? Pak to ale nemohl byt last minute, ne, kdyz se to objedna treba 7 mesicu dopredu. Ja teda pres cestovky moc nejezdim, ponevadz je nepotrebuju, tak nevim, jak to tam ted chodi...
Ale loni jsem po dlouhe dobe cestovku vyuzila. To byl skutecny last minute; v pondeli jsem to objednala a hned ve stredu odjezd.
@rmarci To chapu. My jsme dobre jazykove vybaveni a zcestovali, takze cestovku vlastne k nicemu nepotrebujeme, ale je pravda, ze nekdy je to s cestovkou levnejsi. Daji se soukrome sehnat skvele ceny za pobyt v uzasnych destinacich, ale je pravda, ze nekdy je to s cestovkou o chlup levnejsi, coz se na cene odrazi hlavne, pokud se jede do vzdalenejsi destinace, nebo pokud je rodina pocetnejsi.
My asi nebudeme mít ani na výlety, natož na dovolenou 😥
Na dovolené jsme byli tak před 4 roky a to jen 4 denního pobytu v ČR
Napadá mne zkrátit pobyt na pár nocí, nebo mimo sezonu, či levnější lokalitu. Nebo se zamyslet nad vlastněním něčeho, co nepotřebuju.. spousta důchodců hekají, že nemají peníze a přitom třeba vlastní garáž, kterou mají plnou bordelu.. Tedy prodat něco..
Ahoj holky,
taky bohužel letos žádná velká dovolená nebude, ale já myslím, že když se chce, jde to udělat hezký i tady v okolí v menším rozpočtu.
Máte nějaké tipy na Jihomoravský kraj, prosím?

Před pár lety jsem z odporem svolila na kemp v Chorvatsku. Fakt jsem byla protivná, nechtěla jsem vlastně. A nakonec? Jezdíme každý rok, nakonec jsme pořídili i vlastní obytňák a kemp kam jezdíme není luxus 🤣. Ale milujeme to tam. Jsme tedy hodně na moři, celodenní výlety na speedbootu, ale ten camping má prostě něco do sebe. Jsou tam rodiny s dětmi i ve stanech a všude panuje fajn atmosféra. U nás to není z finančních důvodů, nejsme tím omezeni, ale opravdu nás ty dovolené po vlastní ose baví.