icon

Jsou nočníky na hotelech v Tunisu dostupné?

nagojka
21. čer 2023

Ahoj maminy...Nemáte někdo zkušenosti s tím,zdali má hotelech vedou dětské nočníky?🤔záchod ještě nezvladame...poletíme konkrétně do Tunisu.Do kufru nočník asi nenacpu a takovej ten cestovní kuli tomu kupovat nebudu.Jsme na dobré cestě s úplném odplenkovani a tak se mi nechce dávat malému zas úplně pleny na celý týden od rána do večera ..tak přemýšlím jak to vyřešit...a napadlo mě právě zdali je možnost že by mi tam na požádání nějaký půjčili nebo to tam vůbec nevedou...děkuju za zkusenosti

bassetlady
21. čer 2023

V 5* v Turecku jsem neměla problém, na vyžádání dodali. Nejlepší bude se emailem zeptat přímo na hotelu.

katherine177
22. čer 2023

@nagojka spíš bych vezla svůj ,dítě je na něj zvyklé a jiný může odmítat

marketa1218
22. čer 2023

@nagojka My povezeme svůj, nějak ho tam zakomponuju, ale dcera kadí jedině na svůj nočník a riskovat ,že jí to v Řecku celou dovolenou nepůjde, nebudu no.

pilzzee
22. čer 2023

@nagojka My jsme jeli v necelych 3 letech poprve bez nocniku, prvnich par dni se nevykadil, a pak jsme ho zmanipulovali na zachod a tak uz to zustalo 🙂

janedv
22. čer 2023

@nagojka ja brala vzdy nas nocnik - mela jsem takovy tenky latkovy batuzek jenom na nocnik a toaletak. Pouzivala jsem i na letisti, v letadle, kdekoliv bylo potreba. Nikdy nikdo nic nerekl. Nocnik decku nikdo vycitat nebude 🙂 takze v klidu do ruky jako prirucni.

malytlustyhroch
Autor odpověď smazal
squezy
22. čer 2023

@nagojka my do tuniska před 2 lety vezli v kufru náš nočník, a 2 dokonce, protože máme dvojčata. A vešly se a bylo to super, protože kluci věděli, že si chodí na ten svůj 🙂

lennus
22. čer 2023

@nagojka My tahali s sebou i v kufru do Řecka 😆

zelenaesmolda
22. čer 2023

@janedv
Presne tak,z nocniku nikdo vedu delat nebude.

fyii
23. čer 2023

ty jo ja nikdy nikam.nocnik nevezla, me to nenapadlo.. bud byl na miste a kdyz neby sli na zachod jako "velky". A ze jsme toho projeli fakt hodne...

majca16
28. čer 2023

Ja tedy ani jednomu diteti nikdy nočnik nikam nebrala. To ho berete i ven a tak? Buď záchod nebo nepotřebuje

wiwiane
28. čer 2023

My bereme prkénko na záchod je to placka

petramana
28. čer 2023

me to prijde uplne na hlavu ho nekde tahat... napr. dnes v zoo ho vozili v kocarku (nocnik) 🤦

malytlustyhroch
28. čer 2023

@majca16
@petramana
Hele myslim, zr vetsina tech rodicu taky neni nadsena z toho, ze nocnik nosi s sebou, ale kdyz mas treba dite se sklonem k zacpe, nebo naopak dite, ktery se pocura kdekoli, ale ve stoje se nevycura. Nebo se vycura ve stoje ale je komplet na prevleceni, tak proste tahas nocnik, no... Jako nepochybuju, ze jsou deti, ktere jsou v tehle oblasti v pohode a jejich rodice se divej, co ostatni resej a proc vozej nocnik. Stejne jako jiny rodice ti na MK budou psat, jak nechapou, ze se nekdo s ditetem uci do skoly, nebo ze se dvoulete dite samo neoblekne, protoze jeho uz od 18m atd.

malytlustyhroch
28. čer 2023

Kazdej to ma proste s detma v necem snadny a v necem zas ne.

gdpr
28. čer 2023

Já by som zavolala/napisala do hotela a opytala sa. Z mojich skusenosti niekde daju automaticky na izbu, niekde sa opytaju na recepcii pri Check-in, niekde treba opytat a niekde nemaju 🤷🏻‍♀️ vsetko zalezi od hotela.

nagojka
autor
29. čer 2023

Holky ty blaho ten malej to zvládá upne skvěle bez nocniku...troufám si rictze mám odplekovane dítě🤔🤔🤷🤷🤷❤️❤️🙈🙈moc děkuju všem za nápady rady a zkusenosti