Jsou nočníky na hotelech v Tunisu dostupné?
Ahoj maminy...Nemáte někdo zkušenosti s tím,zdali má hotelech vedou dětské nočníky?🤔záchod ještě nezvladame...poletíme konkrétně do Tunisu.Do kufru nočník asi nenacpu a takovej ten cestovní kuli tomu kupovat nebudu.Jsme na dobré cestě s úplném odplenkovani a tak se mi nechce dávat malému zas úplně pleny na celý týden od rána do večera ..tak přemýšlím jak to vyřešit...a napadlo mě právě zdali je možnost že by mi tam na požádání nějaký půjčili nebo to tam vůbec nevedou...děkuju za zkusenosti
@nagojka spíš bych vezla svůj ,dítě je na něj zvyklé a jiný může odmítat
@nagojka My povezeme svůj, nějak ho tam zakomponuju, ale dcera kadí jedině na svůj nočník a riskovat ,že jí to v Řecku celou dovolenou nepůjde, nebudu no.
@janedv
Presne tak,z nocniku nikdo vedu delat nebude.
ty jo ja nikdy nikam.nocnik nevezla, me to nenapadlo.. bud byl na miste a kdyz neby sli na zachod jako "velky". A ze jsme toho projeli fakt hodne...
Ja tedy ani jednomu diteti nikdy nočnik nikam nebrala. To ho berete i ven a tak? Buď záchod nebo nepotřebuje
My bereme prkénko na záchod je to placka
me to prijde uplne na hlavu ho nekde tahat... napr. dnes v zoo ho vozili v kocarku (nocnik) 🤦
@majca16
@petramana
Hele myslim, zr vetsina tech rodicu taky neni nadsena z toho, ze nocnik nosi s sebou, ale kdyz mas treba dite se sklonem k zacpe, nebo naopak dite, ktery se pocura kdekoli, ale ve stoje se nevycura. Nebo se vycura ve stoje ale je komplet na prevleceni, tak proste tahas nocnik, no... Jako nepochybuju, ze jsou deti, ktere jsou v tehle oblasti v pohode a jejich rodice se divej, co ostatni resej a proc vozej nocnik. Stejne jako jiny rodice ti na MK budou psat, jak nechapou, ze se nekdo s ditetem uci do skoly, nebo ze se dvoulete dite samo neoblekne, protoze jeho uz od 18m atd.
Kazdej to ma proste s detma v necem snadny a v necem zas ne.
Já by som zavolala/napisala do hotela a opytala sa. Z mojich skusenosti niekde daju automaticky na izbu, niekde sa opytaju na recepcii pri Check-in, niekde treba opytat a niekde nemaju 🤷🏻♀️ vsetko zalezi od hotela.
Holky ty blaho ten malej to zvládá upne skvěle bez nocniku...troufám si rictze mám odplekovane dítě🤔🤔🤷🤷🤷❤️❤️🙈🙈moc děkuju všem za nápady rady a zkusenosti

V 5* v Turecku jsem neměla problém, na vyžádání dodali. Nejlepší bude se emailem zeptat přímo na hotelu.