icon

Doporučení filmů na večer pro relaxaci, které stojí za to vidět. Máte tip?

24. čer 2026

Doporučime si zde filmy, které stojí za to vidět? Něco na večer, až přijde člověk z práce a chce se zrelaxovat 😊🥂
Téma, jakykoliv, hlavně ať to není nuda 😉

klokanka31
24. čer 2026

@anonym_autor Kouzlo Vánoc

andyskr
24. čer 2026

My naposledy koukali na Kouzelnou výměnu s dětma :D ale líbilo se i mně

sigyn
24. čer 2026

Velký

jana5382
24. čer 2026
@sigyn

Velký

@sigyn hovno? 😀

levandule_k
24. čer 2026

Dívala jsem se teď na film Jaguár s Janem Reno.

Ještě chvíli by měl být k dispozici https://www.ceskatelevize.cz/porady/1001768727-...

mabs
24. čer 2026

@anonym_autor Phar Lap, Dopisy pro Julii, Pařba ve Vegas.

veronicka89
24. čer 2026

Me bavi netflix. Enola - 1,2,3 🙂

Napinave vesele svizne 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=4ENFdr4Mhwg
sigyn
24. čer 2026
@jana5382

@sigyn hovno? 😀

prosincovemimi
24. čer 2026

Jestli ti je jedno žánr ,tak na HBO Max Neznámý. Netflix seroše z dílny Papírový dům, Cassandra , Matka vs Android nebo tak nějak , Dracula apod. Zaručeně se nudit nebudeš 😁

nimomo
24. čer 2026

V létě ti řeknu jak se mám

petaov
24. čer 2026

Tři dny ke svobodě, Hrdinové ohně, Ten nejlepší. Záchranáři, Než jsem tě poznala.

martinka89koc
24. čer 2026

Já mám nejradši filmy, u kterých člověk nemusí moc přemýšlet, ale stejně si je užije. 😊 Když chci vypnout po práci, klidně si pustím Zelenou knihu (Green Book), tu můžu vidět opakovaně. Skvělý je i The Intern (Stážista) s Robertem De Nirem nebo Nedotknutelní (Intouchables) – oba mají příjemnou atmosféru a člověk se i zasměje. A pokud máte rádi trochu napětí, ale ne úplně horory, tak za mě Zmizelá (Gone Girl) nebo Na nože (Knives Out), u těch jsem se nenudila ani minutu. 🍿

biciklissie
26. čer 2026

Teď v poslední době se mi hodně líbilo Pozoruhodně bystrá stvoření (Netflix). Pak mám hodně ráda film Příchozí, i když jsou tam i těžší témata. Někde jsem četla, že je to logopedické scifi, což fakt dobře sedí🙂. Z toho, co tu jmenovaly dámy výš, mám taky ráda Stážistu. Takto těžko říct záleží na žánru. Na Netflixu se mi poslední dobou líbil také Genie.

gabulka652
3. črc 2026

Kdyby někdo hledal nenáročný film na večer, tak za mě úplně ideální volba je „Dovolená v Českém ráji“ https://www.sleduj-filmy.cz/filmy/komedie/dovol...

Je to taková česká rodinná komedie o manželích, co si chtěli „odpočinout“, ale realita kempu v Českém ráji jim to trochu… no, hodí jinam 😄

Vypadá to na příjemný mix humoru a vztahových situací, které jsou vlastně dost ze života – jeden chce přírodu a stan, druhý moře a klid, a výsledkem je klasická dovolená „jak z Pinterestu vs. realita“ 😅

hrad_z_piesku
7. črc 2026

U nás je populárny Netflix, naozaj šikorý výber filmov a seriálov. Ale z pohľadu fanúšika hororu, odporúčam sériu Conjuring na strašidelné večery, pre skúsenejších a odvážnejších Saw, naozaj veľmi pekne natočené. Scary movie je tiež horor, ale skôr komédia, ktorá si robí žarty z hororového žánru, odporúčam na chvíle kedy túžite po zábave.
Čo sa týka seriálov - našu rodinu veľmi bavil seriál ,, papierový dom" (la casa de papel) ktorý má 5 sérií a dokáže poriadne zabaviť ale aj uviesť diváka do napínavého stresu. Ak máte niekto záujem o horory, môžem ich napísať viac.