Čínská medicína k léčbě neplodnosti, máte zkušenost?
Ahojte máte někdo zkušenost s ,,čínskou medicínou,, ???
ahoj, čeká mě za 14 dní dlouhý protokol na 3.IVF :( oba jsme zdraví a manžel jen tak ze srandy plácnul tak teď nám snad už jen pomůžou číňani 🙂 a já se toho chytla a za týden k nim jdu na Národní jsme hrozně natěšená 🙂 po dlouhé době vidím světlo na konci tunelu 🙂 a to jsem tam ještě ani nebyla 🙂
@fanunka taky jsem chodila na Národní. Zkus to ještě posunout to ivf a zkus měsíc s bylinkami. U nás to bylo to samé. Oba dva bez problémů, ale nedařilo se. Moje diagnóza dle tcm oslabená dráha ledvin, hlavy a jater. Ledviny oslabují možnost donoseni dítěte. Prodělala jsem si měsíc léčby a šup čekáme miminko. Globulky jsem ještě brala na začátku těhotenství. Takže hoďne štěstí 🍀
@aptacek
@1slunicko1 Zkuste to pít brčkem rovnou do krku a moc to neposílat do pusy.
Uz se tesim az si pro odvary na Narodni pujdu, vzdy mne to posili - psychicky, clovek se po nich citi proste dobre. 🙂 Manzelovi jsem naordinovala sypany kotvicnik, vitaminy selen a zinek.. Ted uvidime. Ve ctvrtek jdu k doktorce na gynekologii, tak uvidim, co mi rekne.. Nic nechci uspechat, ale je tak neprijemne nemit urcite veci pod kontrolou 🙂 Holky, proste se nam zadari, delame pro sebe to nejlepsi co muzeme 🙂
Zaliju horkou vodou a ohřeju, potom sáček přeliju do chladné sklenice, smíchám s trochou vody a zapijim džusem. Už jsem si po 6dnech trochu zvykla 😀
@fandysek_1 přesně,mi také bez problému, TČM verdikt oslabené ledviny a chladná děloha. Tak snad se to tělo po bylinkach vyléčí 🙂
@aptacek a děláš i cviky na ledviny? Taky jsem je dělala a i občas na začátku těhotenství jsem promazávala ledviny hřejivým gelem a břicho taky, aby se vše zahřálo.http://www.osmbrokatu.cz/oslabene-ledviny-co...
@fandysek_1 tak cviky nedělám, o tom nevím. Já prohřívám takovým horkým doutníkem. Děkuji, na odkaz mrknu 🙂
@fandysek_1 fíííha :( jenže oni na CARu mi pořád říkají ať to moc neoddaluji :( a nevim co jim říct :( pořád mě do toho ženou ikdyž si myslim že by to mohlo jít přirozenou cestou - mám hrozné nervy z IVF :(
@fanunka me se taky zdálo, že nás moc tlačí. Kolik je ti let? Manžel stále věřil v přirozenou cestu. Prostě jsem tam zavolala, že jsem nemocná a pak se ozvu. Šla jsem k dr Zhang a do měsíce jsem malé čekala. Po 4 letech.
@aptacek ty cviky nijak neomezují a dají se dělat i v práci. Taky jsem shodou okolností chodila na betrbelly do Expresky a to taky zahřívá ten pás.
@fandysek_1 cvik zkouším 🙂 jde to dělat kdekoliv. Co se týče pásu,to mrknu
@fandysek_1 je mi prave hodne 37 a uz se snazime 3 roky a 2 roky jsme v CARu
@fanunka v klidu mě je 34, takže zase tak stará nejsi 🙂
@fandysek_1 jsi hodna 🙂 uz aby byl příští tyden uz se nemuzu dockat
Ahojte ve spolek. Tak po dnešní návštěve TČM mám hezký pocit, vypadá to na játra a slezinu a na těžce unavený organizmus :( za týden jdu na akupunkturu a dostanu nějaké bylinky. Paní mě ujistila, že mi rozhodně pomůžou. Takže jsem plná optimizmu
@fanunka já měla podobné pocity a já ji věřím, že ti pomůže. Ještě to podpoř i ty. Odpočinek a tak. Hodně štěstí 🍀
@fandysek_1 děkuji... jenže když hodně odpočívám tak se mi to v tý hlavě všechno honí a naopak jsem víc ve stresu :( včera jsem byla na akupunktuře aby podpořili dráhu jater, vaječníků a dělohy 🙂 musím si měřit BT a brát bylinky od menstruace do ovulace a jiné od ovulace do menstruace tak uvidím. Každopádně další IVF oddaluji 🙂 a dám šanci TČM
@fanunka i aktivně se dá odpočívat. Nemusíš jen ležet v perinach. Věřím, že ti pomuzou a IVF nebude potřeba.
každopádně jsem víc psychicky v pohodě.
Holky, chceme jít na druhé IUI. Ale stále ještě piju bylinné odvary. Je možné kombinovat clostibegyt a ty bylinky? Moc díky 🙂
Já bych řekla že ano, já když jsem byla na prvním sezení TČM tak jsem říkala že bych měla jít na IVF a bylo mi tam řečeno že to tedy ještě podpoříme. taky jsem si myslela že by se to mohlo tlouct ty chemický hormony a příroda :( Zatím na IVF nejdu dám tomu ještě 2měsíce šanci a pak bych asi šla na poslední pokus IVF
@fanunka Ahoj, mně je 38, dvě ZT, teď první (probíhající) pokus IVF.. Byla jsem na konzultaci na jaře a teď před týdnem, oba lékaři se shodli taky na játrech a slezině.
V pondělí jsem byla na OPU ne moc kvalitního embryjka, to už asi nezachráním, ale plánujeme teď dva měsíce snažení doma a doufám, že TČM zabere 🙂
Snad nám to oběma vyjde 🍀
@jezz1e manžel začíná být dost skeptický má svou vlastní definici asi k sobě nepatříme a asi děti spolu mít nemáme ... ale já tohle beru jako bláboly, když se člověk podívá kolem sebe a vidí jak některé děti feťáků narkomanů vznikají tak ta jeho definice uplně ztrácí na významu....
@fanunka nn nic takového. Já mám ovulaci a vše kolem v pořádku. Jen oslabenou dráhu ledvin a prochladnutou dělohu.
Jsou to takové pytlíky s bylinným odvarem, ten ohřeju horkou vodu a vypiju. Snažím se vypit 😂 občas s tím bojuju, je to konzistenci jak džus a chuť nic moc. Ale nechci tě odradit, spíš ať necekas vůní fialek 😂
K tomu občas zahříván bříško doutníky. A nesmím nastydnout a jíst ledová jídla a zmrzlinu. Snažím se i vysadit mléčné výrobky a omezuju kafe. Snažím se celkově jíst víc zdravě 😉

@aptacek počkej, až tě potkají těhotenské nevolnosti 😀 to si ještě ráda vzpomeneš na odvary 🙂
@1slunicko1 mám kamarádku, která neměla téměř žádná vajíčka a už to vypadalo na přechod a teď, už se díky tčm chystá na druhé dítě 🙂 takže věř, že se to posune dál