Laparoskopie, hysteroskopie. Absolvoval to někdo?
Ahoj holky. Absolvoval to někdo z Vás?
Já byla dneska u paní doktorky, protože jsme se spolu domlouvaly, že když se nám nepovede otěhotnět přes léto, tak vymyslíme, co dál.
A když na mě dnes paní doktorka vyrukovala s těmito dvěma pojmy, celkovou narkózou a 3 týdenní neschopenkou a 3 jizvičkami, tak se mi z toho udělalo špatně. Až přijde dnes domů moje druhé polovička, povím mu, že nejprve půjde na vyšetření on a až se prokáže, že je ok, půjdu do toho já... Uff, je mi zle, jen si na to vzpomenu...
☹
Ahoj bol niekto na rektoskopiu?Je to bolestive ako je to z pracou treba byt doma alebo nie?Dakujem za kazdu odpoved.
Vraj sa pri tom nafukne brucho a oni nedaju vsetok vzduch prec...za ako dlho budem mat bruško opat pliche??
@khatushka93 neboj, byla jsem loni a břicho splasklo celkem do 14 dnů po operaci. Když jsem šla z nemocnice, nedopla jsem kalhoty a pak se to jen lepšilo 😉
baby, robi sa laparka aj ked mam folikuly, len mi nepraskaju? alebo je to take vseobecnejsie vysetrenie neplodnosti?
Tak bola som je to uplne bez bolesti a mne dali fortrans na vypitie totalny humus mali mi dat len yal roztok na vyprazdnenie hrubeho creva aj na chirurgii sa cudovali co mi dali.Zajtra kontrola tak uvidime.
ahojky.holky prosím o radu ohledně hysteroskopie.chceme další dítě a kvuli jistotě,že děloha je po císařích ok mě chce poslat na hysteroskopii.četla jsem ,že při ní může dojít k poškození dělohy a okolních orgánů,které mohou mít za následek ,že další dítě už nemusím mít.měli jste někdo při a po zákroku nějaké problémy?mám z toho docela strach.jo a jak dlouho jste potom byli v pracovní neschopnosti?
baby prosim o radu, gynekologicka ma posiela na hysteroskoiu aj laparku, kvoli problemom, ktore mi zacali po cisteni po spontannom potrate, v posve mam z vyterov potvrdeneho streptococa beta hemolitickeho a e. coli, je bezpecne ist s tykymto nalezom na hysteroskopiu? Brala son na to antibiotika, ale nezabrali.
ahoj, chcem sa opýtať či mi neviete poradiť či sactosalpinx môže spôsobovať bolestivú menštruáciu? dakujem 😉
@jankajanika ahoj, tak jak pokračujete? já asi začnu věřit na zázraky, zadařilo se nám hned druhý cyklus po lapárce 😵 tak si říkám, že jsem na ni měla jít už dřív 😝
ano, mám je za sebou z roku 2009 - z duůvodu pooperačních srůstů 3. stupně po prodělané operaci v roce 2007 (endometrioza 4. stupně), nebála bych se toho, je to v pohodě. Zotavíš se a aspoň budete vědět, kde je či není problém. U mně byl endometrioza a jediný neprůchodný vejcovod, po 2 IVF máme synka 2,5 let a z 1% přirozeného otěhotnění synka 3měsíce, vždy se usměje štěstí když to v ten okamžik nečekáte 🙂 Držím pěstičky ať se zadaří co nejdříve.
@lucijeta ahoj, gratulujem 🙂 a želám všetko dobré 🙂 kým sme si nepísali, som podstúpila všetko čo bolo treba na prípravu na IVF a v pondelok mi transferovali 2 embryá, takže teraz som doma a čakám či sa aspoň jedno uchytí 🙂 takže podľa toho uvidíme čo ďalej... A ty si bola na tom IUI alebo si otehotnela prirodzene? A ako sa cítiš? Super, že sa zadarilo 😀 ešte raz gratulujem a želám krásne tehotenstvo 😀
@jankajanika první cyklus po lapárce jsem byla na IUI, nevyšlo a zjistili nám rapidně zhoršené spermio.. tak jsem se vztekla a vydupala si dovču v Egyptě a tam ejhle, jen tak bez stimulky to najednou asi kolem 19dc klaplo samo 😵
juu, takže máš teď dva bojovníčky v bříšku, tak to je krása, moc moc držím pěsti ať to dopadne 🙂
jen únava a pobolívání břicha, nevolnosti zatím nemám, kéž by to tak zůstalo 😅 děkuju!
@lucijeta skvelé 🙂 tak držím palce, aby všetko dobre dopadlo a dávaj na seba pozor a užívaj si to 🙂 dík, pa pa
@jankajanika tak už jsi taky už 5 dní těhu 😉 šetři se.. já teď pořád jen spím 😅
ahojte...ja by som sa chcela opytat ze ci sa po diagnostickej laparoskopii musim nejako obmedzovat....pytam sa preto lebo koncom jula chceme ist na dovolenku k moru a ci sa mam objednat este pred tym alebo az po dovolenke....ze ci sa budem moc kupat, opalovat a tak...?!....dakujem za odpovede..
...ahojte....mam dalsiu otazocku....nevadi ze mi budu robit laparku a hsk tyzden pred menzesom?....uz som z toho zufala, lebo ma preobjednali uz dva krat a stale to nevychadza....bud este mam MS alebo som tesne pred alebo maju full na termin....dakujem za odpovede

@mamartinka nie vsetko na sk, ale uz sme sa vratili, sme vyse roka v cechach 😉