icon

Obavy z otěhotnění: Je porod s vadou dělohy bezpečný?

zdenik7
22. srp 2022

Ahoj chci se jen vypovídat....
Delší dobu jsem nedbala moc na gynekologické prohlídky ( nemám ráda lékaře a už vůbec ne když se mi koukají dolů... No ale odhodlala sem se tam dojít
Zjistili mi vadu dělohy mám dvě dělohy dva čípky a poševní přepážku po diskuzi z lékařkou mi řekla že v by těhotenství bylo bez problémů ale zřejmě porod by byl císařským řezem... Je to něco čeho se opravdu bojím a nevím teď zda mám chuť otěhotnět.... ☹️ Setkal se z tím někdo tady že by porod byl přirozený a nebo nějaké komplikace

Strana
z4
zdenik7
autor
23. srp 2022

@elesse tak po zákroku se to dá očekávat.

zdenik7
autor
23. srp 2022

@ronyx to máte můj obdiv pokud bych musela na císař tak už bych se pro jednom nechala podvazat

markiiska
23. srp 2022

@zdenik7 císaře mam za sebou a další mě čeká ze zdravotního důvodu. Samozřejmě rekonvalescence je delší, ale bolí to určitě míň. Nejhorší pro mě bylo vstát poprvé z postele a umýt se. Ale pak je to lepsi a lepsi. Klid. Není to nic hrozného. Ja se treba děsila přirozeného porodu a když vím,že mě čeká císař,tak jsem vážně v klidu. 🙂

zdenik7
autor
23. srp 2022

@markiiska tak já se nestresuji docela mě to tu uklidnilo... Hold to nebude tak jak jsme si z přítelem vysnili ale budem mít prcka co se týká po operaci tak už to znám mám nějaké operace už za sebou takže na tohle se těšit opravdu nebudu ale po čase to třeba bude lepší. Pokud k nějakému těhotenství dojde přítel by chtěl vidět jak přichází mimco na svět což já mu nedám takže to nechám na osudů

zdenik7
autor
23. srp 2022

@markiiska a pokud by to vyšlo a podařilo se otěhotnět tak bych požádala rovnou u císaře abych už delší neměla prý to je možné tak aspoň něco pozitivního jeden brouček je lepší než žádný nebo se nad tím trápit

lencaa11
23. srp 2022

@zdenik7 pokud myslíš sterilizaci tak tu ti udělají pouze ze zdravotních důvodu a nebo věku a nebo více císařských řezu jinak si ji nechají zaplatit

zdenik7
autor
23. srp 2022

@lencaa11 tak bych si to zaplatila v tomto problém nevidím jednoho špunta bych měla což by bylo pro mě to důležité

lencaa11
23. srp 2022

@zdenik7 tak to si musíš domluvit z lékařem aby vám to napsal váš lékař (cenově je to 10.000-16.000kc )

zdenik7
autor
23. srp 2022

@lencaa11 Oki díky za info... Jedná operace by stačila

ekou
23. srp 2022

@markiiska mate pravdu, cisar musi bolet mene ikdyz hojeni je na delsi dobu ;). Ja jsem mela prirozeny porod a jeste jsem prenasela. Nevidim nic kouzelneho na teto forme. Cekate kdy to prijde a pak je to pak jeste zazitek sam o sobe :D. Kdy se samotny porod muze protahnout na x hodin.

zdenik7
autor
23. srp 2022

@ekou to vím u porodu jsme byla kamarádce ale je to hororový zážitek plný krve a jiných tekutin ale jak už je miminko venku tak ta atmosféra je fajn.

ekou
23. srp 2022

@zdenik7 jak jedna kolegyne z prace rika: nejak ven to musi jit. Ono taky zalezi v jakem zdravotnim stavu je maminka, rozhodne pak je to uz brnkacka :D

zdenik7
autor
23. srp 2022

@ekou to jo tak mě řekli přímo ze by bylo lepší pro mě aby to bylo pomocí operace

Strana
z4