Obavy z otěhotnění: Je porod s vadou dělohy bezpečný?
Ahoj chci se jen vypovídat....
Delší dobu jsem nedbala moc na gynekologické prohlídky ( nemám ráda lékaře a už vůbec ne když se mi koukají dolů... No ale odhodlala sem se tam dojít
Zjistili mi vadu dělohy mám dvě dělohy dva čípky a poševní přepážku po diskuzi z lékařkou mi řekla že v by těhotenství bylo bez problémů ale zřejmě porod by byl císařským řezem... Je to něco čeho se opravdu bojím a nevím teď zda mám chuť otěhotnět.... ☹️ Setkal se z tím někdo tady že by porod byl přirozený a nebo nějaké komplikace
@zdenik7 císaře mam za sebou a další mě čeká ze zdravotního důvodu. Samozřejmě rekonvalescence je delší, ale bolí to určitě míň. Nejhorší pro mě bylo vstát poprvé z postele a umýt se. Ale pak je to lepsi a lepsi. Klid. Není to nic hrozného. Ja se treba děsila přirozeného porodu a když vím,že mě čeká císař,tak jsem vážně v klidu. 🙂
@markiiska tak já se nestresuji docela mě to tu uklidnilo... Hold to nebude tak jak jsme si z přítelem vysnili ale budem mít prcka co se týká po operaci tak už to znám mám nějaké operace už za sebou takže na tohle se těšit opravdu nebudu ale po čase to třeba bude lepší. Pokud k nějakému těhotenství dojde přítel by chtěl vidět jak přichází mimco na svět což já mu nedám takže to nechám na osudů
@markiiska mate pravdu, cisar musi bolet mene ikdyz hojeni je na delsi dobu ;). Ja jsem mela prirozeny porod a jeste jsem prenasela. Nevidim nic kouzelneho na teto forme. Cekate kdy to prijde a pak je to pak jeste zazitek sam o sobe :D. Kdy se samotny porod muze protahnout na x hodin.

@elesse tak po zákroku se to dá očekávat.