icon

1. menstruace po revizi ano nebo ne?

verous91
1. pro 2017

ahoj holky chci se zeptat 30.10. sem byl na revizi v 8tt měla jsem v děloze i sraženou krev takže jsem byla za necely tyden po revizi u dr ktery mi řekl že pak ještě něco zbylo že mam přijit za tyden takže za tyden dalši kontrola a sraženina byla skoro pryč (něco malinko ještě zbylo) ale udělala se mi cysta u vaječniku no dr řekl že jestli do konce prosince nedostau ms že mam přijit v lednu na kontrolu. V neděli 26.11. sem asi dostala ms dva dny byla hodně silna pak den nic a další den zase silny a pak zase nic a dneska zase krvacim tak nevim jestli už je to ta prvni ms nebo co se děje muže to byt i tim že mam obracenou dělohu? že sem měla pravě problem i s tou sraženou krvi že mě dr řekl že se mi to tam jakože uzavře a nejde to ven ( doporučil mi spat na břiše a nebo bivat v poloze kočka ) tak tedka nevim nic jineho mě netrapi jen to že je to tak přerušovane. Měla jste to taky některa tak? Díky za odpovědi

markyzzaa
•
1. pro 2017

Ahoj, se sraženinou jsem problém neměla ale co se týká cysty tak pokud ti ted neodesla s MS tak si pak kup Thiamin(cysty po něm mizí- je to jen vitamin B) cystu jsem též po revizi měla. Ale datumově by to odpovídalo MS. Já ji dostala přesně měsíc a den po revizi. Podle mě může být MS to totálně rozhazená a jiná než jindy. U mě trvala jen tři dny což jsem nikdy neměla. Ale jestli z toho máš špatný pocit zkusila bych si aspoň zavolat na gyndu a zeptat se jestli to takhle může probíhat 🙂

verous91
autor
•
1. pro 2017

@markyzzaa a neviš jak se to pozna jestli ta cysta odešla? vim asi blbej dotaz ale nikdy sem nic takovyho neměla tak nevim a ten vitamin si určitě koupim 🙂

markyzzaa
•
1. pro 2017

No já jsem měla jeden den na papíru po vyčůrání trošku krve takže si myslím že praskla a pokud to nebylo ono tak s MS odešla stoprocentně. Nevím jestli tě díky ní bolí břicho ale já jsem trpěla jako zvíře . Měla jsem ji blízko měchýře takže jakmile se naplnil tak mě bolel každý krok a o čůrání ani nemluvím 😀

moxha
•
1. pro 2017

Verous může to být taky odchod zbytku krevní sraženiny,ale i ta ms.Většinou ms dorazí po 6 týdnech.Jinak odchod cysty se pozná zase jen na UZ,ale ve většině případů odezní spolu s ms.

verous91
autor
•
1. pro 2017

@markyzzaa no ja sem před tou jednou kontrolou než mi dr řekl že tam ta cysta je měla pobolivani v tom mistě kde pak byla ale tedka už žadny bolesti nemam tak možna že třeba odešla no uvidime co bude dal kdyby to přes vikend nějak nepřestalo tak skusim v ponděli zavolat na gyndu diky 🙂
@moxha no snad to ms byla uvidime kdy přijde přiště 🙂