15dpo a test negativní

maryship
29. led 2019

Holky stalo se vám někdy?
Dneska 15dpo. Pozitivní ovulační test byl 13.1. a zároveň 13.1 byl poslední sex z kterého by bylo možné otěhotnět. Další byl až týden na to. Test negativní. LF mívám 10-12 dní. Trochu mě bolí prsa na MS to nevypadá. A teď či to může být? Cysta? Samozřejmě na gyndu jsem volala, ale můj dr tam bude až v pátek 😣
Diky za každý názor.

hermij
29. led 2019

@maryship Vůbec bych se nehrozila žádné cysty, ani ničeho špatného. Ovulační testy bohužel nejsou 100%. Reagují na hladinu LH v moči a hladiny ženských hormonů v průběhu cyklu kolísají. Test může být pozitivní už v době, kdy se tělo k uvolnění vajíčka chystá a folikul teprve dozrává do finální velikosti. Ovulace mohla být klidně později. Co další příznaky v průběhu ovulace? Pobolívání podbřišku nebo citlivá prsa, tažný hlen? Míváš něco z toho? Počkala bych klidně až do konce týdne, až v tom příštím bych panikařila 😃 Hlavně pokud nemáš silné bolesti, nekontrolované krvácení, enormní nezvyklé špinění apod.

maryship
autor
29. led 2019

@hermij teď mě nějak nic moc nebolí ani nějak netrpím. 🙂
U ovulace jsem měla tažný hlen den před a v den pozitivního testu. Bolest jsem měla den po pozivnim testu. Proto jsem si myslela že je to ovulace.

fatal_error
29. led 2019

@maryship stalo se mi to mockrat. ovulace mohla byt pozdeji, oddalit ji muze spousta veci, treba stres, nachlazeni, leky anebo treba vubec nebyla, coz se cas od casu stane i u jinak zdrave zeny a neni to nic patologickyho. cysty bych se hned nebala, ta naopak muze zpusobit i falesne pozitivni tehotensky test.
holt nezbyva nez pockat.

zrzeckas
29. led 2019

Ovulacni test ukazuje pozitivitu pred ovulaci.... V navodu je to taky psane.... Ovulace nastane do 24-48 hodin od pozitivniho testu........ A dale pak holky tu aj pisi, ze pozitivni tehotenske testy maji treba aj az tyden po spozdeni....... Dej tomu cas a drzim palce at to vyjde 🙂

maryship
autor
29. led 2019

@zrzeckas děkuji.

sudylichozrout
29. led 2019

@zrzeckas u mne treba ne. Ukazuje mi pozitivitu az par hodin pred a pak jeste treba 24 hodin po. Presto mam ovulaci jiz ten prvni den, vetsinou do nekolika hodin po prvni pozitivite. Poznam to dle prudke bolesti na konkretni strane podbrisku. V dobe te pozitivity, pote, co uz me prestane bolet bricho, se mi i zmeni hlen. Takze ne vzdy reaguji testy presne dle navodu. Kdybych mela ovulaci az max 48 hodin po posledni pozitivite, mela bych lf 7 dni a tezko bych s tim otehotnela 3x behem 2 let.

zrzeckas
29. led 2019

@sudylichozrout je mozne, ze mas ovu do nekolika hodin po pozitivite, psala jsem, ze pisi do 24-48 hodin............ Taky pak muzes met i slabe carky, duchy az do ms, ja to tak mela, nezmizelo me LH uplne

fatal_error
29. led 2019

@sudylichozrout prudka bolest ale nemusi byt primo pri ovulaci, muze byt klidne pred, jak se zvetsuje folikul. ja treba mivam ovulacni bolesti klidne nekolik dnu pred. muze to byt tedy zrejme tak i tak.

sudylichozrout
29. led 2019

@fatal_error muze byt, nicmene u me to sedi. Par hodin po bolesti se i meni hlen 🙂 Vypocty stari tehotenstvi na UTZ pak sedely na den.

fatal_error
29. led 2019

@sudylichozrout jasny, tak to se mas. ja mam treba plodnej hlen behem cyklu nekolikrat, takze ani tim se ridit nemuzu. pozitivni ovulacni test taky klidne nekolikrat, i kdyz to se stava u dlouhejch cyklu, kdy se hladina hormonu zvedne, ac k ovulaci nakonec nedojde a dlouhe cykly zakladatelka vlakna nema. nicmene co chci rict je, ze testy nejsou zas az tak spolehlivy a tyhlety sekundarni znaky taky ne. takze zakladatelce proste nezbejva nez cekat, co bude nebo nebude. vse ostatni je vesteni z kristalovy koule. obcas mam pocit, ze tady na koniku nektere chteji slyset neco, co proste rict s urcitosti nejde. 🙂

sudylichozrout
29. led 2019

@fatal_error jj, to mas pravdu. Taky mam obcas ten pocit.