icon

2x nevydařené těhu - kdo pak otěhotněl a donosil zdravé mimčo?

ruzicka06
22. kvě 2018

Ahoj holky. Jen bych chtěla slyšet nějaké pozitivní případy pro povzbuzení... Najde se mezi vámi některá, která stejně jako já prodělala 2x zamlklé těhotenství (já v 6tt oboje bez revize) a poté se jí podařilo znovu otěhotnět a porodit zdravé mimčo? Jinak dodám, že hormonální profil mám v pořádku, spermio i geneticky testy vše máme negativní, takže neznáme příčinu, proč to 2 nedopadlo ☹ . Budu ráda za jakékoliv vaše zkušennosti. Díky!

Strana
z3
ruzicka06
autor
26. kvě 2018

@veronikanel Tak to gratuluju 🙂

moni1989
26. kvě 2018

Já měla 4 nevydareny těhotenství, 2014 porod/potrat ve 28tt, 2015 potrat v 7tt, 2016 biochemické a pak zamlkle. Všechny těhotenství byly po umelem oplodneni. Pak se loni v létě stal zazrak a ja otehotnela normalne, ted mame skoro dvoumesicni holcicku. Po 8 letech jsme se konecne dockali miminka.
Drzim palce at to vyjde i vam 😊

ruzicka06
autor
26. kvě 2018

@moni1989 Já když slyším potrat, kdy to žena musí už odrodit, je to šílený, neumím si vůbec, ale vůbec představit..to bych asi skončila v bohnicích..☹ Je mi to moc líto, že jsi to musela prožít...☹ Ale je úžasné, že teď máte po tom všem trápení zdravé miminko, tak ať vám děla samou radost 🙂

ruzicka06
autor
26. kvě 2018

@veronikanel Tak to už máte za chvilku, tak hodně 🍀

Strana
z3