2x nevydařené těhu - kdo pak otěhotněl a donosil zdravé mimčo?
Ahoj holky. Jen bych chtěla slyšet nějaké pozitivní případy pro povzbuzení... Najde se mezi vámi některá, která stejně jako já prodělala 2x zamlklé těhotenství (já v 6tt oboje bez revize) a poté se jí podařilo znovu otěhotnět a porodit zdravé mimčo? Jinak dodám, že hormonální profil mám v pořádku, spermio i geneticky testy vše máme negativní, takže neznáme příčinu, proč to 2 nedopadlo ☹ . Budu ráda za jakékoliv vaše zkušennosti. Díky!
Já měla 4 nevydareny těhotenství, 2014 porod/potrat ve 28tt, 2015 potrat v 7tt, 2016 biochemické a pak zamlkle. Všechny těhotenství byly po umelem oplodneni. Pak se loni v létě stal zazrak a ja otehotnela normalne, ted mame skoro dvoumesicni holcicku. Po 8 letech jsme se konecne dockali miminka.
Drzim palce at to vyjde i vam 😊
@moni1989 Já když slyším potrat, kdy to žena musí už odrodit, je to šílený, neumím si vůbec, ale vůbec představit..to bych asi skončila v bohnicích..☹ Je mi to moc líto, že jsi to musela prožít...☹ Ale je úžasné, že teď máte po tom všem trápení zdravé miminko, tak ať vám děla samou radost 🙂
@veronikanel Tak to už máte za chvilku, tak hodně 🍀

@veronikanel Tak to gratuluju 🙂