3 dny stejný duch. Měly jste, nebo mám spíše počítat s cystou?
Ahoj holky, mám takový dotaz zítra bych měla dostat ms ale od pátku si dělám ráno test a vždy tam je skoro neviditelný duch, musím test dát pod světlo abych ho viděla. Měla jste některá 3 dny stejného nesíliho ducha který nakonec začal sílit nebo mám spíše počítat s cystou🤨🥴
Chtělo by to fotku.Buď to bude biochemické nebo ryska 🤷🏻♂️
Biochemické těhu se může takto ukázat
@pepickovapavlinka může to způsobit nedostatek progesteronu? V tomhle cyklu mi byl z krve zjištěn..
@abbyalex na to by ti odpověděl spíše gynekolog
@pepickovapavlinka no právě že neodpověděl, takže předpokládám, že to je tím progesteronem, nízká hladina, tak to pak neklapne
@abbyalex No možné to je protože Progesteron udržuje vysokou děložní sliznici a funkci placenty.Takže pokud je ho málo bude to problém
@pepickovapavlinka no otázka je, zda to ještě teď řešit, mám doma utrogestan, tak zda nemám hned nasadit, mám ho připravený na další cyklus
@abbyalex no to nevím

@adllina obavam se, že temer v den vynechane ms by byl uz vice nez jen duch, ktery jde videt jen pod lampou ☹ nemusi to byt cysta, ale treba biochemicke tehotenstvi. Uvidite, co bude dal...ja Vam budu moc drzet pesti, aby zitra test zesilil 🙂 a pokud budete chtit, dejte vedet 🙂