4. den po revizi a stále mě bolí břicho

hajglish
4. lis 2019

Zdravim devcata.Chtela bych se Vas zeptat zda nemate nekdo zkusenost.Jsem bohuzel 4 ty den po revizi.Plod se nevyvijel byla jsem v 10 tt,ale muj doraz zni.Stale me boli bricho jako bych mela silnou ms az neprijemne tlaceni v podbrisku a kdyz jak vic chodim tak mi zacne az bolet i zada jakoby vajecniky,ale takova ta tupa bolest.Dneska mi je tak divne mam silne navaly,pocit na zvraceni,ale spinim tak minimalne.Nevite zda je to normalni? Dekuji za Vase nazory a rady

denca033
4. lis 2019

@hajglish i po revizi je šestinedělí. Takže ano může to být normální.

aronek
4. lis 2019

@hajglish měla jsem několik revizí a nikdy jsem bolesti přímo neměla, spíš jen jakoby silnou MS. Zavolala bych zítra k dr. Jistota je jistota.

eviicka
4. lis 2019

Zažila jsem to podobně, po telefonické konzultaci jsme jeli na pohotovost (byl víkend), dostala jsem injekci na vyčištění, nepomohla, nakonec to skončilo další revizí, která ale dle histologie nutná zřejmě nebyla, ale kdo to mohl vědět... Silné bolesti dle dr. normální nejsou.

kikina0033
4. lis 2019

Já bych pro klid duše radši jela na pohotovost 🙂 známé se stalo,že přišla taky o miminko taky cca kolem toho 10tt a měla jít na revizi,no revize jí byla provedena ale po necelých dvou měsících,měla takový šílený bolesti,takové jaké píšete vy a na gynekologii jí zjistili,že jí vůbec nebyla revize provedena a měla v sobě celou dobu mrtvé miminko.Hlavně že si v nemocnici schlamstli peníze a jen uspali a hotovo..

balogis
5. lis 2019

@kikina0033 no je toto vůbec možné??!!! 😠😠😠

mval
5. lis 2019

Mě bolelo hodně břicho jen ten den revize a možná druhý den, ale pak už ne. Asi si raději dojdi k lékaři, jestli je vše v pořádku. Budeš mít klid.

fyii
5. lis 2019

@kikina0033 tohle jak ty pises je proste hloupost promin. to je presne jedna pani povidala. urcite ji jen neuspali a nic neprovedli. Spis se stalo, ze se jim cast nepovedla vycistit, coz se bohuzel nekdy stane, ze se musi na docisteni, coz predstavuje znovu prispani a revizi. Kazdopadne bolesti by mit po nekolika dnech byt nemely, chce to kontrolu utz.

petula.bir
5. lis 2019

Ahojky, taky jsem byla na revizi v 10tt
Příznaky jsem měla stejné, a jako píchá tě v podbřišku třeba při chůzi? Pokud ano, jeď do nemocnice. Mě byla revize špatně udělaná a musela jsem za týden po revizi znova na další kvůli zbytkům a hCG neklesalo.

hajglish
autor
5. lis 2019

@petula.bir No spis je to takove tlaceni a tupa bolest,ale ted momentalne jsem sedela na gauci a pichalo me tam asi tak 3x4 a zase jen bolest jako pri silne MS

petula.bir
5. lis 2019

@hajglish
Měla jsem to stejně. Volala jsem do nemocnice a tam mi řekla sestra, ze si mám vzít brufen nebo něco proti bolesti a pokud to do druhého dne nepřejde mám přijet. Nepřešlo to a já jela, dostala jsem vyvolávačku na ms, za 2.dny další ms se nerozjela tak po utz znova revize.

hajglish
autor
5. lis 2019

@petula.bir Noo jezis nestraste.Ono to celkem jde i prezit kdyz poradne nic nedelam.Tak je to jak pri silne MS,neni to stale

petula.bir
5. lis 2019

@hajglish
Taky jsem to tak měla ale třeba to bude z vás jinak. Jen bych radila pokud cokoliv jeďte do nemocnice 🙂 raději 100x zbytečně než 1 pozdě 🙂 mě se právě kvůli tomu ani nesnižovalo hCG a pořad jsem “byla těhotná” měla jsem 2.tydny po revizi skoro 1000

lucijeennaa
5. lis 2019

@hajglish Zřejmě stejné bolesti jsem měla cca týden.. mezi tím jsem byla na pohotovosti, ale s jiným problémem, jakýmsi způsobem mi poranili poševní okolí a den a noc jsem strávila v sedě na záchodě s pocitem neustálého močení, jak při silném zánětu močových cest, což je teda jedno, ale kvůli tomu mě posílali na několik ultrazvuků a co všechno mi tam našli? Můj gynekolog pak říkal, že je to hloupost protože je to celé podrážděné, živé, nezahojené a já odcházela s x nálezy a pocitem, že už mám odepsaný spodek. Myslím ze kontrola pak byla 14 dni od poslední kontroly v nemocnici u gynekologa a všechno už byla zase jinak a v pořádku. Jen jsem měla HCG přes 1000 a vypadalo to, že tam něco malinko zbylo, no během dalšího týdne to kleslo a vše bylo ok. Vy by jste hlavně měla co nejvíce ležet, dát sobě i tělu klídek, trochu zregenerovat nikam nechvátat. Pokud je to bolest na kterou si myslíte že zabere prášek, zkuste a pokud se to nedá vydržet tak nemocnice, pro svůj vlastní klid, ale nenechte se vyděsit UTZ když vám tam najdou nějakou bublinku a kdesi cosi... přeji hodně sil a brzo se zotavte.

janapetrvalska
6. lis 2019

pokud to neni nesnesitelna bolest, a nejsou horecky, tak se spodek dava doporadku. Deloha se zavinuje apod. Asi nejakych 10dnu jsem pribezne spinila a krvacela, mezi denni pausy. bolesti byly, semo tamo vele 6nedeli. A nasledujici prvni dve ms byl maras, i tak to mam silne, ale toto byl maras , ale patri to k tomu takove docistovani. Tak neprehanet to s pohybem, a pri horecce a nesnesitelnych bolestech rovnou do nemocnice.

hajglish
autor
6. lis 2019

Zdravim tak jsem dneska byla u dr.a mam zanet

petula.bir
6. lis 2019

@hajglish
Je dobře, že jsi si tam došla. Já z nemocnice rovnou odchazela s antibiotiky. Prý asi pro jistotu či-co 🤔

hajglish
autor
6. lis 2019

@petula.bir No u vcera vecer to zacinalo byt nesnesitelne a dneska rano uz to fakt bolelo.

lucijeennaa
6. lis 2019

@hajglish No to je teda pěkný.. ☹