6 DPO podle ovulačního testu. Kdy testujete?
Dnes jsem 6 dpo podle nejsilnějšího ovulačního testu.😊 Kdo se nemůže dočkat a kolikátý den jste?
@andy152 Tak to držím palečky. To čekání je nekonečny 😀
Zkus skupinu " snažilky " 🙂 je tam pár holek co teď testují 🙂
A jak se cítíš ? 🙂 uz se dlouho snažíte ? 🙂
@andy152 Ne dlouho ne mám už dvě děti. 😊 A chtěli by jsme ještě jedno miminko.
Já se taky snažím o třetí☺️. Jsem 15. dpo (jestli dobře rozumím té terminologii). MS by měla být 25.1., tak ještě počkám týden na testování.
@lujhu Držím palce nějaký náznak tam je. Zkus udělat za dva dny, já jsem 7 dpo uz bych nejradši testovala.😀
@zaanneett Ať se zadaří 🍀 já jsem 10 dpo test zatím negativní. Ale u druhé dcery jsem měla malého ducha už 12 dpo 😊
@zaanneett Krásný duch 👻 kolikátý dpo jsi? Me u druhé dcery vyšel malý duch až 12 dpo. Zatím mam negativní test.
Děkuji, včera to bylo 12DPO 😊
Kolik DPO jsi ty ? Držím palce ☘️
@zaanneett pokud to mám brát podle testu kde čárka byla silnější než kontrolní tak dnes 11 dpo ale ovu od pozitivního testu přichází do 48 hodin ne? Tak nevim jak to přesně počítat.
@zaanneett Js to počítala 1 dpo až po pozitivním testu
Já si taky nejsem úplně jistá, jak se to počítá, ale mám takovou aplikaci, podle které ovu proběhla nejspíš 8.1.. i jsem to nejspíš cítila takové bodavé píchání, koukla jsem do apky, která ukazovala ovulaci, tak jsme na to skočili 😅 ale jelikož tohle je naše první snažení a nikdy jsem to neřešila, tak taky úplně nevím 🤭😄
@zaanneett Já jsem se zeptala chytrý inteligence a když má ženská pozitivní ovu test tak je to 0 dpo takže 1 dpo den po ovulaci. Je fakt když jsem čekala druhou dceru tak ještě 10 dpo byl test úplně sněhobílý. Pak jsem se na to vykašlala a testovala 12 dpo a uz duch. Mám už doma jen jeden test tak di zajedu pro další.😄
Tak inteligence by měla mít asi pravdu 😃 Já byla zvědavá taky brzo a když jsem zkoušela udělat test těch 10dpo tak byl též sněhobílý, zkusila jsem dva dny počkat a testovala jsem včera odpoledne těch 12dpo a vykoukl na mě 👻… tak zkusím teď zase dva dny počkat a uvidím jestli to zesílí.. ms by měla dorazit zítra 😬 tak doufám, že nedorazí potvora! Taky mám připravene další dva s tím že jeden je clearblue, tak ho šetřím 😄.. určitě dej vědět, jak si dopadla ☘️
@zaanneett Určitě dám vědět.🍀
@zaanneett No krása🍀❤️ držím palečky ať je vše v pořádku
Moc děkuji 🥰

Ahoj , já jsem 4 den po IUI a taky čekám na výsledek testu 🙂