icon

6 DPO podle ovulačního testu. Kdy testujete?

15. led 2025

Dnes jsem 6 dpo podle nejsilnějšího ovulačního testu.😊 Kdo se nemůže dočkat a kolikátý den jste?

Strana
z2
andy152
15. led 2025

Ahoj , já jsem 4 den po IUI a taky čekám na výsledek testu 🙂

autor
15. led 2025

@andy152 Tak to držím palečky. To čekání je nekonečny 😀

reeeza
15. led 2025

Zkus skupinu " snažilky " 🙂 je tam pár holek co teď testují 🙂

andy152
15. led 2025

A jak se cítíš ? 🙂 uz se dlouho snažíte ? 🙂

autor
15. led 2025

@andy152 Ne dlouho ne mám už dvě děti. 😊 A chtěli by jsme ještě jedno miminko.

kleio
15. led 2025

Já se taky snažím o třetí☺️. Jsem 15. dpo (jestli dobře rozumím té terminologii). MS by měla být 25.1., tak ještě počkám týden na testování.

lujhu
15. led 2025

Ahojky , já jsem 9 dpo , zkoušela jsem dnes a něco mini tam vidím🤞 , líp to jde vidět na živo ale asi bych to brala jako negativní 😐 do ms mám ještě týden tak snad se dočkám druhý /

autor
16. led 2025

@lujhu Držím palce nějaký náznak tam je. Zkus udělat za dva dny, já jsem 7 dpo uz bych nejradši testovala.😀

zaanneett
20. led 2025

@reeeza Ahoj holky, můžu se k Vám přidat ? Dnes jsem 12DPO a MS by měla dorazit pozítří. Tak jsem z toho pěkně nervózní 😬

zaanneett
20. led 2025

@lujhu Ahoj, zdá se mi že tam nepatrného douška vidím, držím palečky ať sílí … jsem na tom podobně 🤗🤗

lujhu
20. led 2025

@zaanneett moc děkuju 🫶 tak ať se zadaří 👣

autor
20. led 2025

@zaanneett Ať se zadaří 🍀 já jsem 10 dpo test zatím negativní. Ale u druhé dcery jsem měla malého ducha už 12 dpo 😊

zaanneett
20. led 2025

Děkuji 😊 10dpo jsem měla test taky negativní. Zkusila jsem opět dnes a holky co myslíte..👻

autor
21. led 2025

@zaanneett Krásný duch 👻 kolikátý dpo jsi? Me u druhé dcery vyšel malý duch až 12 dpo. Zatím mam negativní test.

zaanneett
21. led 2025

Děkuji, včera to bylo 12DPO 😊

zaanneett
21. led 2025

Kolik DPO jsi ty ? Držím palce ☘️

autor
21. led 2025

@zaanneett pokud to mám brát podle testu kde čárka byla silnější než kontrolní tak dnes 11 dpo ale ovu od pozitivního testu přichází do 48 hodin ne? Tak nevim jak to přesně počítat.

autor
21. led 2025

@zaanneett Js to počítala 1 dpo až po pozitivním testu

zaanneett
21. led 2025

Já si taky nejsem úplně jistá, jak se to počítá, ale mám takovou aplikaci, podle které ovu proběhla nejspíš 8.1.. i jsem to nejspíš cítila takové bodavé píchání, koukla jsem do apky, která ukazovala ovulaci, tak jsme na to skočili 😅 ale jelikož tohle je naše první snažení a nikdy jsem to neřešila, tak taky úplně nevím 🤭😄

autor
21. led 2025

@zaanneett Já jsem se zeptala chytrý inteligence a když má ženská pozitivní ovu test tak je to 0 dpo takže 1 dpo den po ovulaci. Je fakt když jsem čekala druhou dceru tak ještě 10 dpo byl test úplně sněhobílý. Pak jsem se na to vykašlala a testovala 12 dpo a uz duch. Mám už doma jen jeden test tak di zajedu pro další.😄

zaanneett
21. led 2025

Tak inteligence by měla mít asi pravdu 😃 Já byla zvědavá taky brzo a když jsem zkoušela udělat test těch 10dpo tak byl též sněhobílý, zkusila jsem dva dny počkat a testovala jsem včera odpoledne těch 12dpo a vykoukl na mě 👻… tak zkusím teď zase dva dny počkat a uvidím jestli to zesílí.. ms by měla dorazit zítra 😬 tak doufám, že nedorazí potvora! Taky mám připravene další dva s tím že jeden je clearblue, tak ho šetřím 😄.. určitě dej vědět, jak si dopadla ☘️

autor
21. led 2025

@zaanneett Určitě dám vědět.🍀

lujhu
21. led 2025

@zaanneett máme to skoro stejné můj včerejší test taky bych měla bejt +- 12 dpo

zaanneett
21. led 2025

@lujhu anoo 😍 ja to nevydržela a zkusila teď další, řekla bych, že zesílila.

lujhu
21. led 2025

@zaanneett to určitě 🤞🍀

zaanneett
21. led 2025

@lujhu tak nám držím palce ✊ U tebe je to taky znát od toho testování 9dpo 👌

autor
21. led 2025

@zaanneett No krása🍀❤️ držím palečky ať je vše v pořádku

zaanneett
21. led 2025

Moc děkuji 🥰

autor
Autor odpověď smazal
zaanneett
23. led 2025

Tak holky vypadá to, že se opravdu zadařilo ✅ dnes meškám 2 den.

Strana
z2