8. den po Ketu. Duch nebo ryska?
Holky 8 den po ketu.......je to duch nebo ryska ?

Něco tam vidím, i když 8 dni po je ještě krátká doba..
8dni po ketu to může být ještě i nějaký hormon jak jsi byla stimulovaná... Proto vždy říkají, za jak dlouho testovat, aby to nebylo zbytečné těšeni 🙂 ale chápu, že jsi to nevydržela.
@anka1235 tady spíš ryska než duch
@martaskaaa já jsem žádnou stimulaci neměla ovulaci mám normálně 🙂
@martaskaaa diky, je to mozne. Je to Mamatest a ten uz mi parkrat ukazal falesny stin:/.
@anka1235 vidím spis rysku :(
aha, no tak zkus za 2dny zda bude silnější 🙂 hodně štěstí
@martaskaaa jinak jsi moc hodná děkuji moc 😘🍀
@kelerub ten je krásný 😍myslíš že zítra nemám zkoušet ?
@kelerub Joo tak diky🍀
Klidne zitra zkus, ja videla rozdil kazdy den, dokonce i mezi ranem a odpolednem 😉
@krupka3 faaaakt ? Čím jsi testovala ?
GS Mamatest
@krupka3 já mám nějaké see now a katastrofa bych řekla zítra jdu pro mamatest
See now jsou strasny, mela jsem na nem dusika jako ty, jeste min viditelnyho a na slunicku jsem mela uz hezkou fialovou carecku, tak klidne zkus zitra, ale jinou znacku 🤭
@amemmait já velice že levně šak jaký vtom muže být rozdíl 😀 mě právě přijde jak kdyby tam bylo málo toho barviva nebo nwm 😆 Zkoušela jsi i z večerní moči ? Jdu na 12ctku koupím ho až večer 😕
Jj delala jsem rano see now a videla jsem tam neco jen ja u okna kdyz jsem s nim nakrucovala a vecer jsem delala slunicko z tety a uz na nem byla pekny fialovy dusik a nez prisel muz z prace, udelala jsem digi, abych mela co hezciho mu ukazat 🤣
@amemmait Tak to je super trošku jsi mě už uklidnila že to bude asi chyba v těch testech 😀 digi ti ukázal 1-2 předpokládám ?
Jj digi ukazal 1-2, nebyla jsem teda po ket, bylo to prirozene, byla jsem 12dpo (v den ocekavane ms), ale ten muj see now vypadal podobne "podezrele" jako tvuj 🤭, tak drzim pesti, at se ti dalsi dny objevi take // 🍀🍀🍀
@amemmait tak to je skvěle hned jdu zítra nakupovat díky moc! 😀a tobě moc gratuluju že se podařilo přirozeně a že svou malou lásku nosíš pod srdíčkem 21 týdnu 😍🍀
Diky moc a drzim pesti, at ti to vyjde 🍀🍀🍀
Ahoj autorko, jak to tehdy dopadlo?
@gracelove hcg bylo 0. Takže špatné testy

Vidim ducha!!!!! A co u me?🙂