8 dní před ms. Kdo čeká na testování?
Ahoj je tady někdo 8 dni před ms a čeká na testování?vite kdy jste měli ovu?citite se nějak jinak či už tušíte?ja teď čekám ovu vím kdy byla sex byl v době ovu tak bych se chtěla jen poptat kdo je nervózní.
Ahoj, ja aktualne 10 dni do MS 🙂
@kevi1 hmmm a kdy jsi měla ovu?kdy budeš testovat
@indulina21 ahojky a kdy budeš testovat cítíš příznaky nebo ještě nic
Krome lehkeho pichani v podbrisku nic, ale to treba vubec nesouvisi. Chtela bych pockat s testovanim az do pripadneho vynechani MS, ale znam se, ze to nevydrzim 🙈. Ale jeste alespon tyden bych vydrzet chtela 🙂.
A jak jsi na tom ty? 🙂
@indulina21 hmmm to máš dobré že máš alespoň nějaký příznak já když mám priznak tak snad všechny takže vsugerace chci testovat příští týden cca za 5 dni.ted nemám ani moznost koupit test.to věřím že by jsi asi nejradši testovala teď asi co? A víš kdy byla ovu?jak dlouho se snažíte?
Ja som mala ovulku asi v utorok, BT nemeriam, tak len podla testov. Ale mam dost kratku LF tak 11 dni (12. den dostavam MS), tak beriem b6 a uvidime ci sa mi to nepredlzi.. ty si mala ovulku kedy?
Snazime se chvilku, 3 mesice, ale ja jsem strasne netrpeliva a vsechno bych samozrejme chtela hned 🙈. Ovu byla v nedeli, takze to moje pichani v podbrisku je taky spis vsugerovane, nez ze by to byl nejaky realny priznak 😅
@indulina21 aha tak to jo ale i tak to může vyjít už máš ň jaké mimi?ja nechci na to myslet když jsem na to myslela u prvního tak to nešlo za boha.tak čekám jen zda přijde ta mrcha ale asi přijde jako každý měsíc.a máš pravidelnou MS?
Ahojky, já mám asi 9 dní do MS. Ovulka byla dle testu v neděli. Ale tt udělám až se zpožděnou MS. Minulý měsíc jsem testovala před a nic z toho. Žádné příznaky nemám, občas pobolívání v podbřišku, ale to mám normálně po ovulaci. Tak jedině čekat a čekat 🙂
Nene, nemam, snazime se o prvni. Snazim se na to taky nemyslet, ale bohuzel mi to moc nejde. Kvuli Covidu jsem prisla o praci, takze jsem doma a mam proste moc casu premyslet.
@wendiyk to máš nervy Dobrý čekat zda přijde ms či ne.nelaka ti testovat dřív?ale budu držet palečky.jasne že čekat také čekám ale do ms termínu to nedám.
Teď neláká 🙂 nemám doma ani test, půjdu pro něj až bude potřeba 😁 u první dcery se čárka ukázala až 40DC (cca 7 dní po vynechání), a to velmi slabá, ale co dva dny sílila.
ahoj holky, přivtírnu se s dovolením 🙂 já mám tedy 11 dní do MS, nicméně možná taky 9 či 10, uvidíme no 🙂 a tentokrát bych s testováním taky ráda vydržela co nejdýl po vynechání.. 🙂
@kevi1 To ano, jak člověk hypnotizuje ten papírek a ono nic.. a těch peněz zbytečně pročuraných :D.. já jsem si před vánoci prošla biochem. těhu a právě jsem k těm testům taková skeptická, tehdy byly taky pozitivní a nakonec nic.. tak chci tentokrát vydržet ať to není zase zklamání..
@miselinna jasně to je fajn to čekej a dej pak vědět já asi nic čípek mám úplně měkký takže to značí ms
Ked mas 8 dni do MS tak cipok nemusi podla mna este nic znamenat
@kevi1 nevím řekla bych že přijde ms to je jasný nečekám že by se to povedlo po 3 Letech
@wendiyk hmmm to je pěkné a co dnes zkousela jsi testik?ja ne budu asi v týdnu ale nevím nemám žádný příznak.a ty
Nene, vyzkouším až příští víkend, kdy mi má začít MS. Příznaky žádné nemám.
Zbytečně vyhazuješ testy, 6 dní do MS je fakt hodně a když už tedy tak bych testovala z ranní moči a ne v průběhu dne..zkus vydržet ještě pár dní, pak budeš vědět na čem jsi.. kolikátý den DPO jsi?
@miselinna já vím chtěla jsem jen zkusit myslím že ovu byla buď 19.1 nebo 20,1
Tak se mi holky spouští mrcha 😕 i když jsem ji teda čekala až v sobotu...test si nechám na příště.....

Joo ja mam asi 8-9 dni do MS 🙃🙃