Anovulační cykly...

nicoltom
22. lis 2020

Ja mam anovulacni cykly vetsinu v roce... Treba ted pet mesicu. Mam dost jasne priznaky PCO a doktorka mi potvrdila ze je to dost mozne co videla letecky na ultrazvuku. Tak jsem zacala merit BT a minuly mesic jsem nasadila Drmek 2 kapsle rano a tento mesic byl uz s ovulaci tak uvidim jestli je to drmkem nebo to byl pouze jeden cyklus s ovulaci... Na IVF se moc nehrnu a rada vyzkousim neco jako mensi zlo nez jit na umele. Tady jeden anovulacni graf ale zacala jsem brat ten Drmek a tento mesic uz s ovulaci (asi) 🙈😇 Uvidim jak to bude vypadat pristi mesic. MS mam nepravidelnou..

marketanova
22. lis 2020

Já jsem na tom stejně, mám PCO a jím spoustu doplňků přírodních, ale už se zase chystám na krevní testy, snažíme se přes rok a ovulaci nemám. Přemýšlíme i nad klinikou.

nicoltom
autor
22. lis 2020

@marketanova Drmek atd vubec nepomaha? Ja hi ted beru mesic a ted se ovulace dostavila tak uvidim jak to bude pristi mesic a jestli se i priste dostavi tak znamena ze Drmek zapusobil. Jestli opet nic tak budu premyslet co dal... IVF chci az jako uplne posledni reseni. 🙈🙄