icon

Anovulační cykly-zoufalost..🙁🙁🙁. Lze nějak ovulku nastartovat?

nagojka
24. črc 2020

Ahoj holky,damy,zeny...Zakladam diskuzi protoze potrebuji alespon trochu nejak pozitivne naladit a povzbudit.Tento mesic opet anovulacni cyklus.Je jich mnohem vic nez cyklu s ovulaci...Dnes na utz ani jeden dominantni folikul,nizka sliznice jsem 19DC a cykly mam dlouhe 33dni...Jsem z toho uz tak nestastna a zoufala...Na srpnovy cyklus mam predepsany clostylbegyt...Vsude se docitam jake je to svinstvo a ze spousta tehotenstvi s nim nedopada dobre,nebo se po nem hodne tvori cysty...Lze jeste nak jinak ovulku nastartovat?ted prvni mesic beru FertilUp.
Podari se nekdy otehotnet.??opravdu uz propadam zoufalstvi...A to se snazime 8mesicu..Nedokzu si predstavit Vas,co se snazite treba 4 roky...

Strana
z2
jaja2888
25. črc 2020

@nagojka i ja zkusim pridat svuj pribeh a povzbudit.Na prvniho syna jsme cekalivic nez tri roky.Po letitem uzivani HA jsem nemela ovulaci...nejdriv se cekalo,ze se to nastartuje samo,po roce to bylo stale stejne,tak nasazeny inofolic a podobne,pak untrogestan a po roce clostik,plet jsem mela horsi jak pubertak,hruza,ale po tretim platicku jsem otehotnela a na prvnim screningu se zjistilo,ze miminko nezije. Nasesti jsem mela stesti a pan primar mi dal cas na spontanni potrat doma (abych nemusela na zakrok a to bylo asi taky dobre),pak byl plan,ze se pocka tri mesice a pujdeme na ivf. Kolegyne z prace mi domluvila schuzku u jedne prirodni lecitelky (ano,zoufali lide,delaji zoufale ciny😊)a ta mi mimo jine poradila nejake bylinky na posileni jater a homeopatika na podporu prave ovulace. A vic co? Ja hned po “sestinedeli” po tom potratu nasadila ta homeopatika a bylinky a ms uz neprisla a ja donosila zdraveho chlapecka.Pak jsem stejna homeo nasadila,kdyz jsem chtela druhe miminko a to se take povedlo hned a ted cekam jeste treti a to uz uplne prirozene😉 Co tim chci rict?Myslim,ze i v tvrm pripade je proste nutne se hodit do psychicke pohody a neuverit tomu,ze to nepujde. Cyklus mas pravidelny,ovulace se take nastartuje a miminko bude😉🍀necely rok je kratka doba a hormony a umele zasahy do tela jsou zatim zbytecne unahlena reseni podle mne.Jsi mlada,nenech si nicit prirozene procesy ve tvem tele😉Drzim palecky a ver si❤️

nagojka
autor
25. črc 2020

@jaja2888 Dekujuuuu....😉😉😉prirodnoho lecitele mi vcera doporucila take jedna znama...u me je to ruzne jeden mesic folikul doroste,dva mesice ne...a takhle porad dokola ale anovulacni cykly jsou bohuzel castejsi...dekuji za povzbuzeni a tvuj pribeh...gratuluju k tretimu pokladu a drzim palce at vse probehne jak ma...🙂

jaja2888
25. črc 2020

@nagojka děkuji. A neboj, určitě i vám to s partnerem brzy vyjde. Zkus toho léčitele ;) Já dřív také byla skeptik k těmto věcem, ale oni bývají šikovní. Poznají třeba ta oslabená játra nebo bloklou páteř (i cviky od Mojžíšové jsou na to dobré) a poradí. Je vidět, že tvé tělo prostě potřebuje nějak asi posílit, když ovulace i někdy je ;) Moc, moc držím palečky a opravdu věř a neklesej na mysli 🍀

aspie83
26. črc 2020

My měli také problém s početím.. Skoro 2 roky nic. Ovulaci mi pomohla nastartovat Fertiprona a euthyrox, který mi předepsali na štítnou žlázu. Kontryhel a gynex mne osobně cyklus vždy rozhodly a prodlouzily. Pro jistotu jsme pak zkusili IUI, jelikož se při kontrole v Car, kam jsme začali docházet, blížila ovulace, a hned napoprvé to vyšlo bez jakéhokoliv stimulace..
Po porodu se mi vše srovnalo, a když jsem v 8 měsících syna přestala kojit, vše naběhlo naprosto pravidelně. Další miminko jsme zatím neplanovali, snažili se o přesný opak a nyní jsem 25.tt 😆 Takže hlavu vzhůru a hodně štěstí 🍀

nagojka
autor
26. črc 2020

Dekuji vsem za podporu a trochu povzbuzeni...Snad i nam se brzy zadari...Kdyz tady pisete co kdo ste uzivali...Ja ted necely mesic beru Fertiup...slozenim mi to prijde vsechno skoro stejne...znate ho nekdo???ma te nekdo zkusenost?skoro po mesicnim uzivanim zatim zadne zmeny ale jasne jeste je to kratka doba...ach jo...stejnak je to zensky telo tak slozity...😂😂😂hormony a psychika to jsou teda...

niki1107
26. črc 2020

@jaja2888 Ahoj, mohla bych poprosit o ty bylinky a homeopatika, která si brala? Mám homeo ráda, děkuju.

jaja2888
26. črc 2020

@niki1107 ahojky, no ty bylinky už si nevzpomenu (bylo to namíchané na míru od Jonáše), ale homeo můžu sepsat. Na ta játra Sulfur 15CH a brala jsem každý den 5 kuliček ráno a 5 večer. Na tu ovulku to bylo Follicolinum 9CH a to jsem měla brát také 5 kuliček ráno a večer, ale jen 7, 9 a 21 den cyklu.

nagojka
autor
26. črc 2020

@jaja2888 a nemel by tohle mit sepsany kazdy individualne dle potreby?nebo je to jedno?🤔

jaja2888
26. črc 2020

@nagojka no myslim,ze radeji ano.

luculka93
26. črc 2020

Ahoj, taky jsem měla anovulační cykly, ms bez vyvolání sama nepřišla, pořád hormonální podpora, a stejně nic. Celou dobu s hormony jsem přibirala. Nakonec jsem to "vzdala" po roce a půl a nahraných 15kg. Chtěla jsem si dát život do pořádku začala jíst zdravě, 3x týdne sportovat, cestovat, prostě si užívat něco jsem i zhubla. Najednou se za celou dlouhou dobu sama od sebe dostavila ms. No další už nepřišla ani jsem to neřešila jak už jsem psala ms jsem měla jen po vyvolavacce a tak jsem se objednala k dr. No když jsem tam přišla už jsem byla v 9tt 🙂 teď už čekám druhé 🙂 a taky se podařilo až ve chvíli kdy jsem na to přestala myslet, jediný co jsem celou dobu pila byl kontryhelovy čaj 👍😁

nicoltom
22. lis 2020

Ja mam anovulacni cykly vetsinu v roce... Treba ted pet mesicu. Mam dost jasne priznaky PCO a doktorka mi potvrdila ze je to dost mozne co videla letecky na ultrazvuku. Tak jsem zacala merit BT a minuly mesic jsem nasadila Drmek 2 kapsle rano a tento mesic byl uz s ovulaci tak uvidim jestli je to drmkem nebo to byl pouze jeden cyklus s ovulaci... Na IVF se moc nehrnu a rada vyzkousim neco jako mensi zlo nez jit na umele. Tady jeden anovulacni graf ale zacala jsem brat ten Drmek a tento mesic uz s ovulaci (asi) 🙈😇

palja
22. lis 2020

@nicoltom to je mi líto, že to rak máš, snad ten drmek pomůže. Promiň, že se tak hloupě ptám, ale když máš ten anovulační cyklus, dostaví se ms sama nebo musíš jít na vyvolavacku? Já se v tomto moc nevyznám 🤷‍♀️

nicoltom
22. lis 2020

@palja ja prave MS mam. Sice ne pravidelnou ale vzdycky prijde a spis ji mam jakoby delsi a spinim i mezi tim. Treba ted posledni jsem mela slabou ale od 26.10.-12.11. Ale neslo z toho presne urcit co je MS a co je spineni. Mela sem i Utrogestan ale ten uz jsem dobrala a ten mi upravil MS na ctyri dny a pak cisto ale bez ovulace. Zkousim ted sama ten Drmek a uvidime no. Mam problem ze ziju v Nemecku a repro klinuku mam nejblizsi 150km tak jsem to chtela resit v CR ale ted to bohuzel nejde kvuli koronaviru...

Strana
z2