Ashermanův syndrom a marné snažení o těhotenství: Co dál?
Ahoj holky, nedavno jsem se tady ptala jestli s timhle syndromem ma nekdo zkušenosti. Včera jsem byla na hysteroskopii, nic se nepotvrdilo vse v poradku. Sliznice nizzsi, ale v pohode. Jsou to 2 roky od potratu v 17tt. Stale se nedari, moje dr mi napsala gynprodyl. Menzes po nem chodí jak hodinky, ale trva jen 3dny.Po ms, mam sliznici max 4mm.Veskera vyšetření mame s pritelem za sebou a vse v pořádku, jedine co me jeste napadlo jsou nase krevni skupiny. Ja mam A rh+, pritelovu skupinu neznam ale necha si ji zjistit. Uz se chytam vseho, takze uz asi nebudu cekat na zazrak a opet se vrátím do CAR. Ja nevim, stalo se nekomu, ze vse bylo zrejme v poradku a stale nic?
@junykessy Ano, u nas bylo 5 let vse v poradku a na nic neprisli..jen jsem mela na hrane imunologii a nk bunky (telo napada embryo) a hranicni vysledky z hematologie (delaji se srazeniny na placente, zpusobuje potraty).. pry ale ani jedno z toho nebylo na limitu pro poceti, zkratka "vse ok". Zadarilo se ted na vanoce, po dvou ivf (vysel ket).

Ano, nám. Všechno bylo v pořádku, oba jsme byli podle všech vyšetření zdraví. Když nám řekli, že pravděpodobně jsme ten případ, pro který lékařská věda nemá řešení a máme se na to prostě vykašlat a my se skutečně vykašlali a začali vyřizovat papíry na adopci, tak se zadařilo. Po 5 letech. A na genetice a imunologii reprodukce jste byli?