Babské rady na posílení děložní sliznice

andys
7. únor 2012

Ahoj holky 😉 ,
prosim Vas o Vase rady a zkusenosti na posileni delozni sliznice. Cetla jsem o piti caju z malinovych listku (=do ovulace) a pak z jitrocele (=od ovulky po MS), ale treba znate dalsi rady.

Pokousime se uz 14 mesicu o mimco a zatim nic. Dneska jsem byla u Dr. a fyzicky u me nic nenasel, krome te snizene delozni sliznice, coz by pry mohl byt puvod. Uz pred rokem mi rikal, ze je asi slabsi, ale to bylo po tom, co jsem prestala brat antikoncepci a ta to pry muze zpusobovat. No nicnmene po roce snazeni je stale slaba a dohodli jsme se, ze ted s tim zacnem neco delat: zacneme sestavovat hormonalni obraz, tzn. ze mam chodit kazdy 4ty a 21ty den cyklu na krev + 14ty den na ultrazvuk a pak uvidime.
Zaroven pomaze drahy na spermio.

Mate nekdo podobne zkusenosti, jsem z toho nejaka nenadsena 😒 .
Dekuju moc!

pajiskazemlyna
7. únor 2012

Ahoj, já jsem slyšela o blahodárných účincích kontryhelu 🙂
Ale nemám ho sama na sobě vyzkoušený, tak moc neporadím ... 😢

go
7. únor 2012

@andys ahoj , ja mohu doporucit kontryhelovy caj.
Kontryhel -přímo magická bylinka, byla odpradávna doporučována na všechny ženské problémy včetně neplodnosti. Posiluje ženské orgány, především dělohu. Působí proti potratům a zvyšuje pravděpodobnost početí. Kontryhel je jedinečný při menstruačních poruchách, tlumí mentruační bolesti, nadměrné krvácení. Léčí všechna zánětlivá onemocnění v podbříšku včetně zánětu vaječníků a výtoků. Po porodu zastavuje krvácení, podporuje tvorbu mléka a stahuje dělohu. Upravuje nepříjemné potíže při menopauze včetně psychických. Kromě ženských potíží lze Kontryhel použít i na výplachy při zánětech v puse nebo třeba po vytržení zubu, na oční záněty. Je dobrý na průjem, čistí krev, pomáhá při obezitě, zlepšuje spánek a působí jako netoxické sedativum. Při zevním použití hojí rány, včetně hnisavých. Kontryhel nemá žádné vedlejší účinky.

andys
autor
7. únor 2012

@go waw, diky za vycerpavajici informace. Jen jsem slysela, ze se to i s nim nema prehanet, vic nez 4 hrnky V TEHOTENSTVI denne se nedoporuci (ale protoze tehu jeste nejsem a 4 bych asi ani nedala, neni zas tak co resit)

go
7. únor 2012

@andys videla bych to tak na 2 hrnecky, navic neni zrovna moc dobry 🙂

pajiskazemlyna
7. únor 2012

@andys
Ten čaj se pije maximálně 2-3x/ den a v těhotenství by se to mělo konzultovat s lékařem 😀

asaka
8. únor 2012

kontryhel, kotvičník, zenske caje 🙂