Bazální teplota na půl dne klesla 36.6. MS stále nedorazila.
@lenickamimi ducha vidím, něco tam bude, proč ms nepřišla a myslim, že ani nepřijde. Test je sice slabý, ale HCG v těle máš. Tohle bych řešila, není to určitě jen tak. Neber to na lehkou váhu.
@vendelinka08 no tak to máš pravdu ráno budu už volat doktorovi
@vendelinka08 mohla jsem mýt ovulaci posunutou? Protože 1.3 byla 5 dní MS pak 14.3 jsem měla bolesti a spinila jsem asi 4 dny pak to přestalo a do teď MS další už nepřišla 🤷♀️
@lenickamimi ovulace se posunout mohla...to určitě, ale ty testy ti ukazují už dlouho ducha na testu.. takže se tam něco děje.
@vendelinka08 už mám dnes termín na 8.45 k doktorovi tak uvidíme co řekne 😔
@lenickamimi super, tak dej vědět
@vendelinka08 tak byla jsem u doktora a ultrazvuk ukazuje že oba vaječníky jsou v pořádku malá cysta na pravém ale pořád funguje jak má napsal mi znovu Duphaston a až se MS dostaví tak 5 den cyklu mi napsal ještě clomiphen na rozbehnuti ovulace a pak mám ten 12 den cyklu znova přijít na ultrazvuk
@vendelinka08 a on teď bude sledovat jestli mám folikuly a jestli ovulace probíhá 👍😣
@lenickamimi tak hlavně, že je vše v pořádku, tak asi ta malá cysta ti dělala duchy na testech. Je dobré, že si to teď pohlídate a vysledujete co se děje. Držím moc palce, ať je vše ok a miminko brzy na cestě. Tak určitě napiš jak se to bude dál vyvíjet.

@rickym občas mě zaboli dole pod pupikem a Teda prsa mám citlivé už přes týden