Holky jsem z toho už trochu zmatená... Proběhla už ovulace? Podle mého pocitu si myslím,že byla včera, ale jistá si nejsem. Popřípadě nějaké rady a postřehy,co máte z vašeho měření? Četla jsem spoustu článků, ale nevím,nevim...Děkuji za rady 😁
@pajasala @andelka No holky, začínám od znova. Nejspíš další biochemko, včera jsem zaspinila a dnes jdou ze mě kusy... Budu měřit i přes ms ať je graf úplný. Jinak je pravda,že přece podle bt se pozná ovu tak,že ty tři dny po 6 je vyšší,což vychází fakt až na ten 19dc, nevím no
@andelka já měřila teď poprvé,takže vůbec nevím a nerozumím 🤧😂 @pajasala no teď se mi to tedy stalo třikrát po sobě,vůbec nechápu proč a nevím,zda neporidit nějaké vitamíny nebo něco
@andelka ahoj jsi tu ještě? Tento měsíc absolutně nevím,jestli už ovu proběhla nebo ne. Piju teď čaj od Mojžíšové a ten graf ke šílený a vůbec se v něm nevyznám. Je možné,že ovu proběhla 12DC?
@alokina chybí tam několik teplot,tak to vypadá dost rozhazene. Nedá se z toho nic moc určit. Krémový bílý je spíš před ovulací. A změní se na tažný, průhledný. Ale může být i po ovulaci. Hlenový příznak je pomocný. Zatím fakt nejde nic říct, moc to skáče.
@pajasala bylo tam minusko