icon

Bazální teplota. Proběhla už ovulace?

alokina
1. bře 2021

Holky jsem z toho už trochu zmatená... Proběhla už ovulace? Podle mého pocitu si myslím,že byla včera, ale jistá si nejsem. Popřípadě nějaké rady a postřehy,co máte z vašeho měření? Četla jsem spoustu článků, ale nevím,nevim...Děkuji za rady 😁

Bazální teplota. Proběhla už ovulace?
Strana
z6
alokina
autor
4. dub 2021

@andelka a že bych 6DPO už měla ducha kdyby ovulace byla 19DC?

pajasala
4. dub 2021

@andelka bt může stoupnou 1 až dva dny po ovulaci

andelka
4. dub 2021

@pajasala to je pravda. Ale že by ovulace byla teda podle hlenu a bolestí 15-16 a teplota zareagovala až 20 DC?

@alokina 6 dpo duch určitě ne, to až tak 10 dpo.

No je to zvláštní docela. Napínavé.

alokina
autor
4. dub 2021

@andelka mi povídej 😁 právě pokud byla ovulace 15,16 DC už je to 10DPO a slabý duch tam fakt je 😁

alokina
autor
5. dub 2021

@andelka ahoj 🌷 stále se držíme nahoře 🥰

pajasala
6. dub 2021

@alokina tak jak to vypadá?

alokina
autor
6. dub 2021

@pajasala ahojky, dnešní graf .. dnes má přijít ms ale nevypadá to,že by měla dorazit, tak drž palce 🥺🍀

pajasala
6. dub 2021

@alokina držím graf vypadá pěkně.

mikejla93
6. dub 2021

@alokina Můžu jen dotaz? Taky měřím (nebo se o to aspoň snažím) a zajímá mne, jak moc dodržuješ čas měření? Podle těch značek se mi zdá že moc ne ale nejsem si jistá a jsem z toho právě taková rozpačitá, jestli je vyloženě "nutnost" dodržet přesně např. každé ráno v 6 hodin, nebo jestli moc vadí když se o víkendu vstává - a měří - později..

pajasala
6. dub 2021

@mikejla93 ano vadí to pak je graf takhle rozlitany

andelka
6. dub 2021

@mikejla93 záleží individuálně. Je lepší to dodržovat. Já jsem kdysi měřila vždy v 6h. A o víkendu jsem změřila a zase usnula. Časem už jsem tak pečlivá nebyla,a vyzkoumala jsem si, co a jak teplotu ovlivňuje. Měřila jsem i v době kojení, nočního buzení, práce na směny..Většinou to vyhodnotit šlo. Teď měřím až vstanu, což bývá v týdnu kolem 7:30, o víkendu 8:30.

alokina
autor
6. dub 2021

@andelka také měřím až vstanu

andelka
6. dub 2021

@alokina záleží pak jaké jsou rozdíly. Obvykle nic neudělá rozdíl cca 1-1,5h. Ale zase,jak u koho. Aby bylo možné co nejlíp vyhodnotit graf, je potřeba se pokusit o co nejvíc stejné podmínky co se týká délky spánku, doby usnutí a probuzení, teploty v místnosti atd. Ponocovani nebo večer alkohol může s teplotou zamávat a pak jsou skoky, které komplikují hodnocení.

alokina
autor
6. dub 2021

@andelka to s malým jde blbě no,ještě se v noci budí na mléko 🥺 pokaždé jinak 🙈 holky myslíte že když si zítra udělám ten digitální test,že už mi to ukáže?

andelka
6. dub 2021

@alokina Záleží kolik skutečně dpo jsi. Mně se vždycky 13 dpo ukázaly pěkné //. Jednou dokonce 12 dpo. Digitální jsem nikdy nezkoušela, vždycky jsem měla obyčejný z drogerie.
Já naštěstí v noci nevstávam, max jednou na wc. A 2x v noci kojím. Ale vstáváme zhruba podobně. Tak graf je poměrně slušný většinou.

alokina
autor
6. dub 2021

@andelka no to je právě to :D buď 11 DPO nebo 8 DPO, ale na testu už duch

alokina
autor
7. dub 2021

@andelka ahoj,myslíš,že nevadi ten mírny pokles? Dnes odpo jedu kupovat test

andelka
7. dub 2021

@alokina nevadí. Problém je pokles pod linii,na úroveň predovulacnich teplot.
Budu držet palce.

alokina
autor
7. dub 2021

@andelka děkuji,pak ti dám vědět 🍀🥰

alokina
autor
8. dub 2021

@andelka ahoj tak ovulace byla nejspíš 19DC, přiklání se k tomu i gyndař 😌 dnes test takto

pajasala
8. dub 2021

@alokina ahojky já bohužel nic nevidím. Je asi brzy

alokina
autor
8. dub 2021

@pajasala jojo je,ale říkal,že mám tehitenskou sliznici,myslím,že říkal zvýšenou ? Teď nevím 😌

andelka
8. dub 2021

@alokina zvýšená sliznice je prostě v druhé fázi cyklu. Je taková i před ms.
Takže nakonec se vracíme k mému tipu. To je dobrý 😁 napínavé jak kšandy.
Na // je ještě brzy.

alokina
autor
8. dub 2021

@andelka upřímně já už jsem z toho hotová 😁😁😁 už bych to chtěla vědět 😆

alokina
autor
8. dub 2021

@andelka Jinak duch tam je,ale slabý 😌😁

andelka
8. dub 2021

@alokina já nevidím nic, ani když to přiblížím. Vydrž prtka vydrž 😉

alokina
autor
8. dub 2021

@andelka Tohle je dnešní graf,může to být uhnízdění? Akorát jsem teda začala špinit 🥺

andelka
8. dub 2021

@alokina jo, může, a špinění je při uhnizdovani normální.

alokina
autor
8. dub 2021

@andelka no už mi to přijde jak slabé krvácení 🥺😭😭😭😭

andelka
9. dub 2021

@alokina možná už to bude ms. 10 dní lf je sice málo,ale nic neobvyklého. Na prodloužení se doporučuje zkusit pupalkovy olej a pyridoxin ( vitamin B6).

Strana
z6