Ahoj holky minulý měsíc sem. Měla biochemické tehu zkouším od 10dc ovu testy ale ty sem ani nefotila byl. Pidi duch. Včera k večeru sem. Si dělala ještě ovu test ale nějak se nevyznám v těch teplotách přidávám graf už mě bylo řečeno že ovulka byla ale proč dnes tak klesla? Cykl mám 35-36 dní tak bych ms měla dostat 29.8.
@natlinka27 jen proč stále děláš ovu testy, když ovulace už proběhla? Pozitivní (nejsilnější) měl být 9.8. nebo 10.8. z toho testy nemáš?
@jaaaninda právě že zrovna z tohohle asi nemám protože sem dostala od kamarádky testy a ty měla doma asi 2 roky a nepoužívala je zkoušela sem. Je a byli divné tak sem je vyhodila a pak sem si koupila nové a to sem začala testovat okolo 11.8.
Podle teplot tam ovulaci nevidim.
@natlinka27 jelikoz v grafu jeste ovulaci nevidim, klidne jeste jenom muze byt. Co hlen?
@myjusiatko právě že hlen nejak nepozoruji jen občas mě poboli podbřišku
@natlinka27 fakt je,že sice by tam ovulace dle pravidla 3 po 6 být mohla, ale graf není úplně jasný a poovulační teploty by byly dost nízké. Třeba se opravdu ještě chystá, uvidíš co další dny. S dalšími cykly se v tom budeš orientovat líp 🙂 přeji ať těch cyklů už moc není a brzo se zadaří 🙂
@natlinka27 ano, to už by na ovulaci vypadat mohlo. Ale uvidíš další dny,jestli teplota bude stále nahoře. S testy jsi se nemusela trefit do vrcholu, to se stává. Testuj vždy stejnou značkou. A spíš bych asi doporučila testy Wondfo, mají v sobě víc barviva a asi by ti ovulaci líp vyznačily.
@natlinka27 to se prostě stává i po ovulaci, že z ničeho nic jednorázově klesne, zítra by zas měla vyskočit. Někdo psal, že to bere jako potvrzení ovulace, jako že opravdu před těmi pár dny proběhla, ale s tím nemám zkušenosti. Pak se stává, že takto klesá při uhnizďování. Ale taky to nemusí znamenat vůbec nic.