Biochemická těhotenství: Mohou testy ukázat konečně radost?
Ahoj holky, potřebuji dodat trochu naděje nebo podpory 😔 mám za sebou 3 biochemická těhotenství během 3 měsíců za sebou. Celkem se snažíme půl roku a už jsem z toho unavená 😫 mám vždy pozitivní test a stejně přijde ms, řešila jsem s mým doktorem a ten mi řekl, že je to normální. Vyprosila jsem si u něj tedy alespoň utrogestan pro lepší pocit. Poznám na sobě těhotenství i bez testu a opět se mi to potvrdilo. 9dpo jsem si udělala mamatest a krásná čárka, nemusela se vůbec hledat, objevila se do 2 minut. Měla jsem z její síly velikou radost, protože takovouto čárku jsem měla vždy 13, 14 dpo, takže jsem si dělala naděje, že teď už to vyjde. Jenže. Dnes 11 dpo jsem dělala další test, čárka naběhla do půl minuty, ale je jen o malinko silnější než 9dpo. Přidám Vám foto. Co myslíte, sílí nebo ne? Je mi jasné, že teď tam jea zítra být nemusí, ale chci vědět na čem jsem. Děkuji 😊
Podle mne zesílil, on ten rozdíl je na začátku fakt nepatrný. Držím palce a klidně testuj, jestli tě to uklidní, já jsem byla na začátku úplně šílená strachy, že zase stejně přijde MS jako už tolikrát.
@anonymka227 a to už náhodou vypadá lépe! 🙂
@lotosek děkuju ♥️ testování mi moc pomáhá ☺️ alespoň vím, že si nemám dělat naději nebo naopak můžu věřit 😊 já se také moc bojím, že ms přijde 🙈 ale takto silný test jsem ještě za ty 3 biochemka neměla 🙏
@lilian2111 ♥️ děkuju 😘 budu doufat 🙏
@anonymka227 vypada to dobre! Podle me na ppsledni foto je ten rozdil dost znatelny! 🍀🍀🍀
@anonymka227 já myslím že je silnější. Taky jsem ten začátek měla takové nepatrné rozdíly a pak se čárka krásně vybarvila.. držím palce ať už se konečně poštěstí 🍀🍀🍀
@themuffin
@zuzha31
@petradt1986
@mmichaella
@anickaaa28
@lilian2111
Holky dnešní test je silnější 😍🙏🙏🙏 horní 12dpo, spodní 10dpo. Ten dnešní už nejde přehlédnout 🙏 tak snad vydrží a ms nepřijde 🙈
@folver
Ty nové fotky jsou focené 3 minuty po namočení a i tak je rozdíl 😍🙏
@anonymka227 kolik ti je let? Pokud vic než 35 chapu tvé obavy a zajdi si do IVF centra naměřit hormonální hodnoty. A určitě doporučuji od oculace brát progesteron, posiluje žluté telisko. 3 biochemka po sobě nejsou nahoda, podle mě tvému tělu něco chybí. Pokud je ti mene než 35, vůbec to neres a až po roce co se nezadari bych trochu propadala panice.
@loylii je mi 29, 2 předchozí těhotenství na první pokus. Od ovulace beru utrogestan, který jsem si u dr vyprosila 😊 dnes byla čárka silnější, tak musím doufat 😊🙏
@anonymka227 jo vy už deti mate?😊
@loylii no dvě holčičky 😊 akorát po druhém porodu jsem měla zánět dělohy. Po prvním biochemku mě napadlo zda to nemůže mít souvislost, dle dr ne, ale já si přečetla, že zánět může způsobit neplodnost, takže jsem se vydeptala do nehorázných rozměrů 🙄 ale snad to už musí vyjít 🙏 takovou čárku jsem neměla při biochemku ani jednou ani po zpoždění ms
Dobré je to! Za pár dní chceme vidět dálnici. 😘 U nás se taky asi čekalo na to nejlepší vajíčko. A pak ještě nastalo běhání kvůli pozitivnímu screeningu, ale snad už jsme si nepříjemnosti vybrali.
@anonymka227 no tak to jo… mě ta vaše nedockavost připadala na bezdetnou dívku😀
@anonymka227 Ahoj vypadá uz krasne,za par dni budes mit dálnici jak vysitou 🙂
@anonymka227 vidíš, krasny to máš! Tak další test soupni zase, at vidíme, jak sílí🙂 Mám velkou radost, uplne vím, jak se citis 🙂)
@lotosek
@anickaaa28
@mmichaella
Holky děkuju ♥️ zatím se drží 😊🙏 dnes jsem 13 dpo, ms má být za dva dny. Horní test 11 dpo, spodní 13 dpo.
@anonymka227 Dobre ráno přeji.Vypada moc krasne,taky jsem mela takove testy a pak dálnice.
Krásná čárka, na 13dpo úplně předpisová. 👍
No to je krasne! Držím pesti
@anickaaa28
@lotosek
@mmichaella
Holky moc děkuju ♥️ přidávám další foto 😊 horní 13 dpo, spodní 15 dpo. MS měla přijít včera, zatím nepřišla 🙏 modlím se, ať se to tentokrát udrží 🙏
@anonymka227 Za chvilku budeš mít takovou dálnici 🙂 Uz vis kdy se objednás na gyndu?
@anickaaa28 ta je pořádná 🤩 takovou bych brala také 😅🙈 můžu se zeptat kolikátý den po ovulaci byla tak pěkná? 😊 Netuším na kdy se objednám, nejradši bych šla hned, ale je mi jasné, že tam ještě 2 týdny nic vidět nebude 🙈
@anonymka227 To bohužel nevím.Ten prosinec byl cely zajimavy :D Mi vycházely testy hodně brzo.24 dc jsem si zasla na krev,to bylo 20.12 a bylo hcg 200.No a 28.12 jsem sla na gyndu a tam už gestacni váček a krev 4000 hcg.Toho 28.12 jsem byla 32 dc.A 10.1 jdu znovu.Ja zkusila snad všechny možné testy nebo jsem tomu nemohla uverit ale ovulace nevim kdy byla.A poslední ms byla 27.11. Takze vůbec netusim ale jsem rada ze ti testy sili a vypadá to velmi dobře 🙂
@anickaaa28 já měla poslední MS 5.12. tj. tedy rozdíl 9 dnů a takové hodnoty 😯 já jsem dnes 28 DC, náhodou foto testu z toho dne krve asi nemáš že? 😊 Já se pořád strašně bojím, že to opět odejde 🙈
@anickaaa28 tý jo teď si mě nahlodala, ať jdu na tu gyndu dříve 😅🙈 třeba něco už bude vidět 🤔
@anonymka227 Ten test byl podobny jako mas ty ted

@anonymka227 přidávám foto po zaschnutí, když už byly oba testy zaschlé. Spodní 9dpo, horní 11 dpo. Nevím no 😔 zdá se mi, že to nesílí nijak extra. Uvidíme za 2 dny.