Biochemické těhotenství nebo chybné testy? Jak poznat rozdíl?
Posledné cykly mi pred menštruáciou vychádzali takéto testy. Mám to brať ako biochemické tehotenstvá alebo chybné testy? Alebo mi proste šibe
Dr.Max a In:time.

A nebo i blbe testy... ale ja s maxem nikdy problemy neměla,pozitivni byl jen když jsem fakt byla těhotna.
@l01991 Duphaston jsou hormony na srovnání cyklu, falešné čárky nedělal
@lenkabake To bylo asi to biochemko, taky jsem ho měla...
@klokanka31 děkuji za odpověď,ja pravě s těmito leky nemam zkušenost.
@l01991 Já to brala x let 🙄
Jo tohle je biochemko, pokud se ti casto opakuji znamena ze vajicko se oplodni ale nedokaze se uxhytit a vyplavi se s ms. Navstivila bych doktora, nebo zacla brat vitaminy at jae to srovna
@ivetkafek18 s dr riešim. Preto ten Duphaston. Snáď už sa mi nejaké poriadne prilepí 🙏🏼
@lenkabake Duphaston ti ale nepomůže proti biochemickým těhu. Pokud se tahle situace opakuje, chtělo by to vyšetření proč se to nikdy neuchytne...
@lenkabake moc drzim palce 🙂 mne osobne pomohnul alchemylkovy caj a cista listovka
@klokanka31 ale pomôže. Mám krátky cyklus a malo progesterónu. Vajíčko bude mať viac času sa uchytiť

Teď je to buď a nebo,kor před ms.Kolik jsi dpo?Ja měla 2x biochemicke, // silily ale pak začly slabnout ale to až 3 den meškani.Počkej až budeš (pokud budeš) mit zpožděni.