Biochemické těhotenství. Za jak dlouho přijde MS?
Dobry večer,
chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po BT klesne HCG a přijde ms? Vím, ze je to u každého různé, ale měla by přijít v termínu? Máte někdo zkušenost? Dekuji za odpovědi.🌷
Od minulého pondělí jsem měla na testech duchy, kteří postupně mizely. Měla jsem píchnutý Ovitrelle, tak nevím, jestli to nebylo tím. Někde jsem tu totiž četla, ze dela falešný duchy 🤷♀️ Teď v pondělí měla přijít ms a zatím nepřišla, ale testy jsou negativní. Tak jen přemýšlím, jestli to tedy bylo biochem nebo ne. Pristi tyden jdu k doktorce, tak jsem zvědavá, jestli do te doby ms přijde nebo ne 🙄
@ivybee Určitě ti napíšu víc informací, popřípadě se zeptej, co by tě zajímalo. Měla jsem zpoždění, udělala jsem si testy, vyšly pozitivně, šla jsem k doktorce, ta mi potvrdila, že se tam uhnízdilo oplodněné vajíčko. Pár dnů na to jsem začala lehce krvácet a hned jsem jela na pohotovost. Tam mi doktorka sdělila, že se jedná o začínající potrat. Ještě mi tam vzali krev (pro mě silnej zážitek na urgentu, kde jsem seděla mezi přijímanýma pacientama, pak se mi o tom ještě několik dní zdálo!), no a v krvi už klesalo hcg. Vyšlo to ze mě samo. Měla jsem dost silné bolesti břicha (ale asi to byla dost moje chyba, hned jsem začala zase chodit do fitka) a za měsíc se mi udělalo nevolno. To mě napadlo udělat si zase test a vyšlo to pozitivně. Na gyndě v pohodě, dostala jsem pro jistotu Utrogestan na udržení a ted jsem na konci čtvrtého měsíce. Je fakt, když jsem srovnala testy s tím předcházejícím těhotenstvím, které nevyšlo, tak čárka na testu nesílila, byla pořád stejná, ale to mě vůbec nenapadlo, že by to nemuselo být v pořádku. Ted mi čárky sílily den ode dne víc.

@ivybee
Ja potratila ve stredu vecer a dalsi ctvrtek bylo HCG na nule, menstruaci jsem dostala tri tydny po potratu.