Bolení žaludku. Co poradíte?
Ahoj holky jsem 5+5 a asi tri dny me strasne boli zaludek... Musim sedet nebo lezet skrcena aby to nebolelo.. Muzete mi poradit dekuji
Ale neohrozi to nejak mimi... U prvniho tehotenstvi jsem nic takoveho neznala prave me to uplne zaskocilo ta bolest. Snad to co nejdriv prejde nebo vyletim z kuze
tehu hormony drazsi zlucnik, tak muzes mit zl.kaminek a zlobi to ... radeji zajdi k dr. at udela sono... ja treba mam zlucnikovy kaminek , nikdy jsem nemela standartni bolesti jak u zlucniku ale bolel me zaludek ...
Já nevim, bolest žaludku bych nebrala na lehkou váhu... Něco jiného je, když je ti proste nevolno nebo zvracis, to tak nějak k těhotenství patří, pokud tedy není zvracení extrémní.
Ale silnou bolest žaludku bych probrala s lékařem. Ženské tady lítají k doktorovi kvůli každé pitomosti. 😊
@zuzibuzi Hele to těžko říct, jednoduše pokud ti ta bolest nějak nesedí a přijde divná a nenormální tak sjeď na pohotovost

@zuzibuzi mela jsem to taky tak ale az tak kolem 7 tt a bohuzel nic mi nezabralo a prestalo to az tak v 9tt... musela jsem vydrzet..👌