Bolest břicha a výtok po ovulaci. Je to normální?
Ovulaci jsem měla 26-27.2 bolí mě břicho a mám výtok tak jsem udělala ovu test vcera viditelný duch dnes už hodně viditelná čárka. Čas dělání je stejný . Nechápu
@hanulebrabec já prostě čekám 🥰 ovu asi pravděpodobně proběhla (netestovala jsem), takže mám teď 12 dnů zhruba čas 😂 dneska jsem 24DC
Kdypak budeš testovat ? 😇
@adruska27 asi v sobotu
@bh8 já jsem napnutá jak kšandy co testik??
@hanulebrabec ahooj, nic, uz krvacim
@bh8 škoda já jsem 7 dpo a dneškem je to přesně dva roky co jsme začali se snažením
@hanulebrabec preji, at to vyjde, ja dneska volala do CAR, tak uz to zkusime resit
@bh8 my do car a tak nepůjdeme bavili jsme se že kdyby to nešlo tak jdeme do adopce a nebo max IUI
@hanulebrabec držím palce ☘️☘️
@hanulebrabec držííím 🍀
@hanulebrabec tak dej hlavně zítra vědět! 😍 fakt moc doufám a myslím na tebe 🍀🍀 Tak ono všechno je buď a nebo, když jde o pms nebo tt 🤷🏽♀️😂
@adruska27 mám šílený pocit že se mi roztrhnou střeva
@hanulebrabec jezis marjaaa, to musí být hrozný 🥴
@adruska27 jako PMS bych to měla poprvé ale přestaly bolet prsa takže to asi tehu nebude...no uvidim
@hanulebrabec fakt těžko říct, může to být pokaždé jiné, tělo se prostě pořád mění, takže nezbývá, než jen čekat 🍀
@adruska27 tak myslím že ms dorazí podle toho jak mě začalo bolet divné břicho....no nic tak příště...počkáme a uvidime
@hanulebrabec hele, jo, prostě počkej! 🙈 nic není ještě ztraceno 🥰

@hanulebrabec takyyyy 🙈🙈