icon

Bolest břicha před menstruací. Možné těhotenství?

21. říj 2025

Ahoj,
7. 10. dopoledne/ i odpoledne pozitvni OVU test
8. 10. dopoledne pozitvni OVU test, pak jsem uz nedelala, protože testy došly.
8. 10. pozdě večer nechráněný styk.

Délka cyklu cca 30 dni, dnes 29 DC, 1 den do MS.

18. 10. – 21. 10. ( cca 10 dpo – 13 dpo ) odpoledne bolest břicha, jakoby měla dorazit ms, ale před hodinou břicho přestalo bolet a menstruace stále nepřišla.

Testy negativní.

Řeším to hodně z důvodu, protože ze zdravotního důvodu beru prášky, které se v těhotenství vůbec nedoporučují, tak mám strach.

Měla jste to některá podobně? Bolest břicha 3 dny a pak to přestalo a MS nedorazila? Měli jste následně pozitivní test? Ty tři dny bolesti mohla být nidace? To by pak odpovídalo, že test není pozitivní.

Předem děkuji.

anonym_a9d4ab
21. říj 2025

@anonym_autor teď záleží zda ovulace proběhla ovu pozitivní 8.10 tak možná ovulace proběhla 9.10-10.10 +- + 12- 14 dní od sexu cca to by už test něco ukázal zašla bych na krev ...

lvl16
22. říj 2025

Já měla ovulaci 11. 10. a testy už pozitivní jsou, ale u tebe mohla trvat déle nidace. Podbřišek mě bolí stále. Na tvém místě bych zašla na krev a budeš mít jasno 🙂.

lvl16
22. říj 2025

@anonym_autor Jinak já to zase řeším takhle brzy (včetně krve), protože mám za sebou mimoděložní těhotenství a taky mám strach. Držím palce!

autor
22. říj 2025
@anonym_a9d4ab

@anonym_autor teď záleží zda ovulace proběhla ovu pozitivní 8.10 tak možná ovulace proběhla 9.10-10.10 +- + 12- 14 dní od sexu cca to by už test něco ukázal zašla bych na krev ...

@lvl16 dneska mi na testu přišlo, jakoby tam byl stín, ale ne moc výrazný, takže to přikládám spíše k rysce ( značka Livsane ).
Každopádně MS stále nikde. Za chvíli zkusím ještě jeden test a uvidíme.
Takže máš pozitvní test a i tak máš takový ty slabší ms bolesti? ☺️ Tak to jsi mi dala ještě naději😁.

@lvl16
@anonym_a9d4ab Díky holky.

autor
22. říj 2025

Tak dnes bílý výtok, ale test stále negativní 😂🙈

lvl16
22. říj 2025
@anonym_autor

@lvl16 dneska mi na testu přišlo, jakoby tam byl stín, ale ne moc výrazný, takže to přikládám spíše k rysce ( značka Livsane ).
Každopádně MS stále nikde. Za chvíli zkusím ještě jeden test a uvidíme.
Takže máš pozitvní test a i tak máš takový ty slabší ms bolesti? ☺️ Tak to jsi mi dala ještě naději😁.

@lvl16
@anonym_a9d4ab Díky holky.

@anonym_autor Ano, v podstatě neustále. Ale to je normální 🙂. Jsem těhotná počtvrté - mám dvě děti a jednou to bylo mimoděložní a paradoxně nic jsem necítila jen při tom mimoděložním (samozřejmě do okamžiku, kdy mi praskl vejcovod… to jsem pak cítila dost a je to úplně jiný druh bolesti).

lujhu
22. říj 2025

@anonym_autor Já měla ovu 7/10 stejně jako vy délku cyklů mám 31 a ducha na testu jsem měla 27dc .. tak doufám že ms už nedorazí a vám držím palce 🤗 třeba se ovu opozdila

autor
22. říj 2025
@lujhu

@anonym_autor Já měla ovu 7/10 stejně jako vy délku cyklů mám 31 a ducha na testu jsem měla 27dc .. tak doufám že ms už nedorazí a vám držím palce 🤗 třeba se ovu opozdila

@lujhu tak držím palce, ať sílí 😊🍀
Děkuju. Ja i 7. 10. měla velký stres… a někde jsem četla, že se díky tomu může ovulace oddálit. Toho 18. jsem si myslela, že to je nidace, ale bolesti trvaly dlouho… takže pochybuju. Teď už zase cítím bolest podbřišku, takže se obávám, že každou chvíli dorazí. 😒