icon

Bolest jako při menstruaci po pohlavním styku

majinka1995
12. dub 2019

Dobrý den chci se zeptat včera asi cca hodinka po styku mě začlo bolet v podbřišku taková ta bolest jako při menstruaci nevíte někdo co by to mohlo být ???

biton
•
12. dub 2019

Také by mě to zajímalo...stalo se mi totéž dva dny po sobě a vždy večer před sprchováním...

hermij
•
12. dub 2019

Holky, nemůže to být ovulace? Praskání folikulu a putování vajíčka může působit vnímavějším ženám tlak v podbřišku, jiným bolest, některé ženy i krvácí.

biton
•
12. dub 2019

@hermij nemyslím si...podle hlenu, vlhka a bolesti bych řekla, že ovulace byla před týdnem (i čípek byl vysoko)...

majinka1995
autor
•
12. dub 2019

Já ovulaci měla před týdnem takže asi spíš v tom to nebude

aselluska
•
12. dub 2019

Mě takhle praskla cysta, nebyla velká, ale když praskne, bolí to zhruba hodinu, nejlepší je horká sprcha na břicho. Mám to potvrzené lékařem, vždy jsem po té měla 2 dny tekutinu v břiše v místě prasknutí, pak se vstřebala, ale pozor na to. Skončila jsem 2x v nemocnici na pozorování, bolesti nepřestali ani druhý den.

biton
•
12. dub 2019

@aselluska dobrý den, mohu se zeptat, zda Váš podbřišek bolel celý a celý den? Děkuji

biton
•
13. dub 2019

@majinka1995 nezkoušeli jste test?

aselluska
•
14. dub 2019

@biton celé 2 dny, nejvíce při chůzi ( rotace pánve) a při sezení v autě. Jinak pomáhá teplá nahřívací lahev.

biton
•
14. dub 2019

@aselluska děkuji za odpověď...mě to bolelo jen večer při sprchování horkou vodou a když jsem seděla (ale bylo to spíš jen nárazově ...tak 1-2x za den)