Bolest při sexu. Měl to někdo na začátku těhu?

mijomiki
17. kvě 2020

Ahoj, chtěla bych se zeptat, minule úterý měla dojit ms, ta nedorazila, uvnitř jsem taková celá natekla, přítel rikal ze aji “je tam uzko, na čípek skoro nedosahnu, je ale zavřeny, bolí mě jen bradavky, ne celé prsa, a klasicky bolesti jako před ms v podbrisku a včera docela i na prave straně jakoby u vaječníku nebo jak to popsat. Dneska mi hlavně vůbec nechutnalo moje oblíbené jídlo 🙈 Ale včera při sexu mě to bolelo, jakoby pichalo v podbrisku když zajel trosku hlouběji, do něčeho jakoby tam narážel. Měl to někdo takhle na začátku tehu, nebo je to jen opožděná ms, proto ta bolest?

kvetuska145
17. kvě 2020

@mijomiki nejlepsi bude test

mimiamimia
17. kvě 2020

To asi bude ovulace

mijomiki
autor
17. kvě 2020

@mimiamimia myslíš? Docela pozde teda, ovulaci jinak nesleduju kdy probíhá. Zkusila jsem si koupit test clerblue nebo jak se to jmenuje, mělo by to ukázat hned první tyden kdyby náhodou.

radulka57
17. kvě 2020

@mijomiki mě takhle bolí píchavě když je ovulace

mijomiki
autor
17. kvě 2020

@radulka57 zkoušela jsem teď ten test Clearblue a nic. Tak asi fakt posunuta ovulace.

radulka57
17. kvě 2020

@mijomiki jejda taková škoda peněz.. před clear blue vždy zkus nejdřív obyč papírkovej ... ale chápu že jsi nedočkavá, jen existuje spousta levnějších variant na poplašné testování 🙂 a ty jsi snažilka? plánujete?

mijomiki
autor
17. kvě 2020

@radulka57 No jako ne ze se snažíme, spis jestli to náhodou neujelo 🙂

krupka3
18. kvě 2020

Nadpis je "bolest pri sexu", a pritom se nas ptas, jestli jsi tehotna nebo ne. Vytahnu vesteckou kouli. PS Clearblue ti asi tezko ukaze hned prvni tyden, prvni tehotensky tyden zena jeste neni ani tehotna.

mijomiki
autor
18. kvě 2020

@krupka3 ano nadpis je takový a otázku jsem rozvinula 😉 Jestli je to takový problém, tak to samozřejmě komentovat ani nemusíš. Žádné podobne tema jsem tu nenašla, tak jsem to takhle zhrnula. A pokud mas vesteckou kouli, gratuluji! 🙂 Mohla bys mi tedy říct i věci co mě zajímají, ne pouze k tomuto dotazu, jestli měla nějaká maminka stejné “divné” příznaky 🙂

radulka57
18. kvě 2020

@krupka3 clearblue ukaže první týden, ovšem on ukazuje týden od oplodnění! Ne těhotenský týden! Takže pokud je týden oplodněná, ukázal by to.