Bolest při uhnízdění? Jak poznat příznaky a zkušenosti od ostatních
Ahoj holky. 30. září proběhla ovulace, byl sex. Včera večer před spaním mě bolelo v podbřišku a střídavě na obou vaječnících. Bolest byla taková bodavá, jako by mě uvnitř něco tahalo. Bylo to dost nepříjemné. Pak se přidala i bolest beder (bolesti zad mívám při MS). Dívala jsem se do kalendáře a včera jsem byla 5DPO, tak mě napadlo, zda nejde o uhnízdění? Do MS mi zbývá ještě 7 dní.
Poznaly jste uhnizďování? Máte zkušenost s těmito bolestmi?
@vendelinka08 Děkuji za zkušenost. MS mám dostat ve středu, tak uvidíme zda dojde nebo ne. 🙂
Jinak vaječníky mě střídavě pobolívají stále. Jsem fakt zvědavá co z toho nakonec bude 😀
Mě celkem často levy vaječník také bolí , přijdu si jako bych snad od půlky cyklu ovulovala denně. Dnes řeším nástup do práce a mám strach kdyby se zadařilo jako že další test už mi ducha neukázal tak jsem preventivně zašla na krevní test než vrážet stále do testu z moči. Možná to je brzy ještě i na krevní ale přeci jen. Rádi tu teď virózy mne druhý den bolí hlava ale i prsa . No a přišel výsledek ale noc se v tom nevyznám asi znamená ale že nic 😪. Mohu poprosit o tvuj postřeh ? Já sem nikdy test krevní nepodstupovala tak nevím přesně co mám hledat a není to tak vůbec popsané tak nevím co si mám myslet. Děkuji za případnou odezvu. Děkuji
@paja123kluci Bohužel tohle na těhotenství nevypadá. Těhotenství se bere až od 5ti jednotek, ty máš pouze 1,2..
Myslela jsem si to😥 ,děkuji
@paja123kluci Nevěš hlavu.. jednou se to povede. Mě sice ještě MS nedorazila, ale už teď mě bolí bedra a to u mě značí příchod MS.. takže možná nakonec mrcha dorazí dříve než ve středu..
No moc času už nemám. Dala jsem si strop max letos léta letí 38 už mi bylo . Ale asi to tak mělo být. Stále teda doufám dokud nepřijde menzes si říkám tam třeba šance je 😟 a třeba jen věkem mám pomalejší nárůst ale asi blbost. Děkuji za podporu. Snad se nám brzy oběma poštěstí . Držím pěstičky. Drž se . Pavla
Můžu se tě ještě na něco zeptat prosím, je možné žeby mohla být ovulace až v neděli 3.10 nebo v pondělí 4.10 tím pádem by mohlo ještě být na test z krve třeba zbytečně brzy ? Žeby teprve se mimco třeba nevím včera zahnízdilo? Podle Dr. A nárustu folikulu odhadovala že folikul by mohl prasknout o víkendu toho 3.10 ale ke styku došlo 29.9 ledaže by spermijka vydržela čekat na vajíčko a oplodnila ho třeba toho 2-3.10. Nebo nevydržela. Podle aplikace by měla nastat ovu 3.10 ale vim že
na aplikaci se spoléhat nelze, příznaky jako hlen skončil tažny průhledný 2.10 a teplota 3.10 navýšení o 0,2 proběhlo mám takový pocit že to ještě třeba není úplně ztracené.🙏 Mohlo by se ještě stát co myslis ? Navíc mne bolí levé prso víc a včera večer když jsem se oblékala lezla jsem do skříně prso trocha vic zatížila kolenem a nějaká tekutina mi znej vytekla poznala jsem to že jsem měla jakoby kapku na prsu . Dnes jsem jen mírně bradavku zkusila zmáčknout jestli to nebyla náhoda a zas vytekla. Je to zvláštní to normálně nemívam ani o ovulce ani menzes. Doufám že to neznačí nějak jiný problém. Posledních pár dní cca tři se cítím fakt unavené a bolí mne i hlava . Tak nevím nezdá se mi zebych si to vsugerovala. Děkuji za odpověď pokud si na moji vyčerpávající zprávu uděláš chvíli časik
. Děkuji a přeji hezký podvečer 🙂😉
@paja123kluci Nechci ti brát naděje, protože vždycky nějaká šance je, ale pokud máš testy negativní i krev, tak příznaky které popisuješ nesouvisí s těhotenstvím.. Protože tyto příznaky se objevují kvůli hormonu HCG v těle, který ale nemáš. Nefunguje to naopak.
Na aplikaci se opravdu nespoléhej, ta je k ničemu. Nevím, kdy se měla opravdu ovulaci, ale pokud podle Dr. mohla být až toho 3./4.10 tak je opravdu ještě na testování brzo. Vím, že je to náročné, ale zaměstnej hlavu a testuj opravdu až v den zpoždění MS, protože takhle je to k zbláznění. Já budu taky testovat až pokud MS nepřijde v termínu. Ale mě už od včera bolí v podbřišku, tak čekám, že během dneška mrcha dorazí..
Gratuluji ti mocinky 🙏👍 mne mrcha dorazila včera po třech týdnech,vůbec to nechápu... Čím dál tím dřív přichází. A stále takové píchání v levé straně jako v prostřed cyklu. Tentokrát krev táhnoucí tmavá nevím vůbec čím by to mohlo být. Začala jsem zobat vitamíny koupila jsem si mamavit a Magnesko. Doufám že třeba příští měsíc to vyjde. Jelikož ale nastupuju do ní prace o to těžší to bude s energií a společným časem s manželem. No necháme to případě ta si snad poradi. Jen mne trápí to prso jedno. Stále mám naběhlé žíly a z jednoho mne vytekla pár kapek nazelenalé hmoty a tak to budu hlídat a dyztak zajedu na gindu s tím. Dnes sem chtěla ale přijela jsem a zjistila že moje ordinuje zítra spletla jsem si den 🙄 tak snad se to samo sklidni a nebudu tam muset vůbec až se spozdenou menstruaci do budoucna 🙂 mej se hezky a opatruj se a děkuji mocinky za podporu😉
@paja123kluci Nějak moc nevím, jaký chceš ode mě názor. Nemám zkušenosti s žádnými léky na hormony, takže v tom nemohu být nápomocná. Já nejsem lékař, budeš muset počkat na další návštěvu a poptat se přímo odborníka.
Děkuji 🙂
A co vesmír pomohl vam?💖

@87nika Tak ještě že aspoň jedno dítko máte , je myslím útěchou. Ráda bych poradila pomohla ale nevim jak. Snad jen budu ti držet pěstičky pro štěstí a snad se na tebe usměje brzy štěstí 🙏 rekni si šlo to jednou půjde to zas až nastane za práva doba. Třeba to bude ještě tak že nakonec zjistis že jsi těhotná a menstruace se nedostaví. Špinění nic neznamená 😉 max jak říkáš zahnízdění
LoďMám jednu známou co jedla ant. Měsíčky měla i v 20 t a přesto u ní dr.zjistila že je těhotná až okolo toho 20 t a něco málo po sedmém měsíci porodila takže byla hodně překvapena a neprichystana. Nebylo jí doporučeno těhu protože zdraví nemá zrovna nej ani věk proto ty antikoncepčni prášky ale dušička si cestu stejně našla.
Zázraky se dějí
Bude to dobré , věřím že se ještě dočkas😉🙏