icon

Bolest při uhnízdění? Jak poznat příznaky a zkušenosti od ostatních

6. říj 2021

Ahoj holky. 30. září proběhla ovulace, byl sex. Včera večer před spaním mě bolelo v podbřišku a střídavě na obou vaječnících. Bolest byla taková bodavá, jako by mě uvnitř něco tahalo. Bylo to dost nepříjemné. Pak se přidala i bolest beder (bolesti zad mívám při MS). Dívala jsem se do kalendáře a včera jsem byla 5DPO, tak mě napadlo, zda nejde o uhnízdění? Do MS mi zbývá ještě 7 dní.
Poznaly jste uhnizďování? Máte zkušenost s těmito bolestmi?

Strana
z2
paja123kluci
9. říj 2021

@87nika Tak ještě že aspoň jedno dítko máte , je myslím útěchou. Ráda bych poradila pomohla ale nevim jak. Snad jen budu ti držet pěstičky pro štěstí a snad se na tebe usměje brzy štěstí 🙏 rekni si šlo to jednou půjde to zas až nastane za práva doba. Třeba to bude ještě tak že nakonec zjistis že jsi těhotná a menstruace se nedostaví. Špinění nic neznamená 😉 max jak říkáš zahnízdění
LoďMám jednu známou co jedla ant. Měsíčky měla i v 20 t a přesto u ní dr.zjistila že je těhotná až okolo toho 20 t a něco málo po sedmém měsíci porodila takže byla hodně překvapena a neprichystana. Nebylo jí doporučeno těhu protože zdraví nemá zrovna nej ani věk proto ty antikoncepčni prášky ale dušička si cestu stejně našla.
Zázraky se dějí
Bude to dobré , věřím že se ještě dočkas😉🙏

autor
11. říj 2021

@vendelinka08 Děkuji za zkušenost. MS mám dostat ve středu, tak uvidíme zda dojde nebo ne. 🙂

autor
11. říj 2021

Jinak vaječníky mě střídavě pobolívají stále. Jsem fakt zvědavá co z toho nakonec bude 😀

paja123kluci
11. říj 2021

Mě celkem často levy vaječník také bolí , přijdu si jako bych snad od půlky cyklu ovulovala denně. Dnes řeším nástup do práce a mám strach kdyby se zadařilo jako že další test už mi ducha neukázal tak jsem preventivně zašla na krevní test než vrážet stále do testu z moči. Možná to je brzy ještě i na krevní ale přeci jen. Rádi tu teď virózy mne druhý den bolí hlava ale i prsa . No a přišel výsledek ale noc se v tom nevyznám asi znamená ale že nic 😪. Mohu poprosit o tvuj postřeh ? Já sem nikdy test krevní nepodstupovala tak nevím přesně co mám hledat a není to tak vůbec popsané tak nevím co si mám myslet. Děkuji za případnou odezvu. Děkuji

autor
11. říj 2021

@paja123kluci Bohužel tohle na těhotenství nevypadá. Těhotenství se bere až od 5ti jednotek, ty máš pouze 1,2..

paja123kluci
11. říj 2021

Myslela jsem si to😥 ,děkuji

autor
11. říj 2021

@paja123kluci Nevěš hlavu.. jednou se to povede. Mě sice ještě MS nedorazila, ale už teď mě bolí bedra a to u mě značí příchod MS.. takže možná nakonec mrcha dorazí dříve než ve středu..

paja123kluci
11. říj 2021

No moc času už nemám. Dala jsem si strop max letos léta letí 38 už mi bylo . Ale asi to tak mělo být. Stále teda doufám dokud nepřijde menzes si říkám tam třeba šance je 😟 a třeba jen věkem mám pomalejší nárůst ale asi blbost. Děkuji za podporu. Snad se nám brzy oběma poštěstí . Držím pěstičky. Drž se . Pavla

paja123kluci
11. říj 2021

Můžu se tě ještě na něco zeptat prosím, je možné žeby mohla být ovulace až v neděli 3.10 nebo v pondělí 4.10 tím pádem by mohlo ještě být na test z krve třeba zbytečně brzy ? Žeby teprve se mimco třeba nevím včera zahnízdilo? Podle Dr. A nárustu folikulu odhadovala že folikul by mohl prasknout o víkendu toho 3.10 ale ke styku došlo 29.9 ledaže by spermijka vydržela čekat na vajíčko a oplodnila ho třeba toho 2-3.10. Nebo nevydržela. Podle aplikace by měla nastat ovu 3.10 ale vim že
na aplikaci se spoléhat nelze, příznaky jako hlen skončil tažny průhledný 2.10 a teplota 3.10 navýšení o 0,2 proběhlo mám takový pocit že to ještě třeba není úplně ztracené.🙏 Mohlo by se ještě stát co myslis ? Navíc mne bolí levé prso víc a včera večer když jsem se oblékala lezla jsem do skříně prso trocha vic zatížila kolenem a nějaká tekutina mi znej vytekla poznala jsem to že jsem měla jakoby kapku na prsu . Dnes jsem jen mírně bradavku zkusila zmáčknout jestli to nebyla náhoda a zas vytekla. Je to zvláštní to normálně nemívam ani o ovulce ani menzes. Doufám že to neznačí nějak jiný problém. Posledních pár dní cca tři se cítím fakt unavené a bolí mne i hlava . Tak nevím nezdá se mi zebych si to vsugerovala. Děkuji za odpověď pokud si na moji vyčerpávající zprávu uděláš chvíli časik
. Děkuji a přeji hezký podvečer 🙂😉

paja123kluci
11. říj 2021

Ještě ti sem dám můj graf jestli z nej dokážeš vyčíst něco 🙂 jsi moc hodná a děkuji ti za podporu ❤️

autor
12. říj 2021

@paja123kluci Nechci ti brát naděje, protože vždycky nějaká šance je, ale pokud máš testy negativní i krev, tak příznaky které popisuješ nesouvisí s těhotenstvím.. Protože tyto příznaky se objevují kvůli hormonu HCG v těle, který ale nemáš. Nefunguje to naopak.
Na aplikaci se opravdu nespoléhej, ta je k ničemu. Nevím, kdy se měla opravdu ovulaci, ale pokud podle Dr. mohla být až toho 3./4.10 tak je opravdu ještě na testování brzo. Vím, že je to náročné, ale zaměstnej hlavu a testuj opravdu až v den zpoždění MS, protože takhle je to k zbláznění. Já budu taky testovat až pokud MS nepřijde v termínu. Ale mě už od včera bolí v podbřišku, tak čekám, že během dneška mrcha dorazí..

autor
13. říj 2021

Tak jsem 13DPO, MS stále nedorazila a já doufám, že už ani nedorazí. Můj dnešní test. Nakonec to asi opravdu bylo uhnizďováni. 🍀

paja123kluci
13. říj 2021

Gratuluji ti mocinky 🙏👍 mne mrcha dorazila včera po třech týdnech,vůbec to nechápu... Čím dál tím dřív přichází. A stále takové píchání v levé straně jako v prostřed cyklu. Tentokrát krev táhnoucí tmavá nevím vůbec čím by to mohlo být. Začala jsem zobat vitamíny koupila jsem si mamavit a Magnesko. Doufám že třeba příští měsíc to vyjde. Jelikož ale nastupuju do ní prace o to těžší to bude s energií a společným časem s manželem. No necháme to případě ta si snad poradi. Jen mne trápí to prso jedno. Stále mám naběhlé žíly a z jednoho mne vytekla pár kapek nazelenalé hmoty a tak to budu hlídat a dyztak zajedu na gindu s tím. Dnes sem chtěla ale přijela jsem a zjistila že moje ordinuje zítra spletla jsem si den 🙄 tak snad se to samo sklidni a nebudu tam muset vůbec až se spozdenou menstruaci do budoucna 🙂 mej se hezky a opatruj se a děkuji mocinky za podporu😉

paja123kluci
Autor odpověď smazal
paja123kluci
Autor odpověď smazal
autor
21. říj 2021

@paja123kluci Nějak moc nevím, jaký chceš ode mě názor. Nemám zkušenosti s žádnými léky na hormony, takže v tom nemohu být nápomocná. Já nejsem lékař, budeš muset počkat na další návštěvu a poptat se přímo odborníka.

paja123kluci
21. říj 2021

Děkuji 🙂

paja123kluci
Autor odpověď smazal
liviana7
27. črc 2024

A co vesmír pomohl vam?💖

mimisekk
26. pro 2024

@87nika ahoj tak co jak jste měla to krvácení měla jste // čárky na testu? Mám úplně to stejně jak ty jako kdybych to psala já … jak jsi dopadla??

Strana
z2