Bolest prsou. Co si o tom myslíte?

martinececka
23. pro 2020

Ahoj holky.. prosím o radu.
V listopadu mi vyšel pozitivní těhotensky test u pana doktora měla jsem 14 dni před mesickami.. na kontrolu jsem měla jít 14.prosince pan doktor mi zdělil že se to bohužel neudrželo a prodělala jsem biochemicke těhotenství.. test už jsem měla negativní a na ultrazvuku nic nebylo.. boleli mě prsa jenom, jelikož jsem týden meškala pan doktor mi pichl inekci na vyvolavani menstruaci tu jsem dostala do 5 dnů, měla jsem to jen 1 den slabší a 2 den jsem jen špinila a konec.. od té doby mě bolí ještě víc prsa a do toho se přidala bolest bradavek co si o tom myslíte? Chtěla jsem jít dneska na gynekologii ale pan doktor má dovolenou.. prosím o radu nebo zkušenosti děkuji

themuffin
23. pro 2020

@martinececka a test máš stále negativní?

martinececka
autor
23. pro 2020

Od té doby jsem vůbec netestovala.. čekala jsem na měsičky po te injekci, která trvala jen 1 den a pak už na druhý den jen špineni a už vůbec nic ..

pajasala
23. pro 2020

@martinececka zkus si ještě udělat test

ellyem
24. pro 2020

Kdyžtak skoč na pohotovost nebo k jinému doktorovi, když má tvůj dovolenou, popř. se domluv telefonicky 🙂

eloise02
24. pro 2020

@ellyem Na pohotovost kvůli bolesti bradavek? Jako vážně?

ellyem
24. pro 2020

@eloise02 Na pohotovost s tím, že prodělala biochemické těhotenství, ale pořád se necítí ok, tak aby ji prohlídli? To mi jako blbost nepřijde. Blbost tím pádem může být jít i ke gynekologovi ;)

drakenn
25. pro 2020

Biochemické těhotenství bez MS. To je nějaká blbost.

martinececka
autor
25. pro 2020

@drakenn měla jsem menstruaci jen 1 den dá se říct pak už jsem jen jeden den špinila.. A tu menstruaci mi vyvolal gynekolog injekci dostala jsem to po té 5 den.. od té doby nic jen mě bolí prsa, jen mě napadlo jestli může být hned 3 4 den ovulaci po menstrauci? Je to možné?