Bolesti po ovulaci. Je šance?
Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

@kevi1 me je to asi jedno☺️Kluk by byl asi jednodusi a hlavne levnejsi😂clovek vsechno ma
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Mě od revize proběhli 2 ms a už čekám na víkend na ovulaci, tak už jsem zase nervózní. 😔
Ahoj holky, já se pripojim. Mám cca 6 DPO a už asi 3tim dnem mám křeče jako při MS. Ale mám to dostat až za 10 dni. Vím že na příznaky je brzo,ale je to divnyyy.
@littleannie ahoj, já jsem minuly měsíc měla cyklus 37dni, a už jsem si myslela, jenže to bylo bohužel způsobeno tím ze jsem měla covid a tak se mi i zpozdila ms. Díky bohu tento měsíc je to celkem v pohodě včera byl 31Dc a dnes jsem to dostala, takže to nemám až tak rozházené jak jsem myslela.

@misak48 do Ameriky nas nepustia, odlietame v nedelu na 3.5 tyzdna na Maledivy. Som zvedava a trochu mam strach. Ale mne ma az v nedelu meskat ms.. takze uvidime, ci to nebude biochemko, ale ja som nikdy nic take nemala zatial 🙂